Jbg mlad je. Potpisao na tri godine, bice nesto od njega.NjonjoVam je napisao/la:Jaha je doveden za lidera svlačionice,nije istina da nemamo lidera!!Jest da je smiješan ali zato je doveden drito iz Poljica!!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jbg mlad je. Potpisao na tri godine, bice nesto od njega.NjonjoVam je napisao/la:Jaha je doveden za lidera svlačionice,nije istina da nemamo lidera!!Jest da je smiješan ali zato je doveden drito iz Poljica!!
Ma bilo tebi suza il nebilo jedini krivci za nedobijanje licenci do sada i za ovakve tuzbe pojedinih igraca su nadobudni predsjednik i pismeni direktor.Sariel je napisao/la:Jebte najezi me.skoro i suza poleti.pravda za brata koleta
Neka im Jasmin donira, on ih je i doveo. Cuj sirotinja da donira, a oni veliki privrednici. Nek Menprom donira 100.000 pasteta kokosijih Slobodi pa cemo mi pokupovati, nek nam djeca imaju sta namazati za dorucak.ultrasstyle_tz je napisao/la:usput Celiku trebalo 53.000 za licencu i ljudi citavu carsiju digose da donira?
Niko nije rekao nek uprava da, odlazite ako ne mozete namaknut, sto ste se prihvatili i ostala nasa sra.nja.
zamisli da su nasi izasli i rekli treba 50.000 da se plati ljudima? prvi nasi "navijaci" ovdje bi sipali gore iznad navedene komentare cekajuci da neko drugi uplati. Bas me zanima da li bi mi za Slobodu skupili 53.000 za 3 dana da nam treba?
daću ja marku samo da menprom ne vidim **** im ja mater uzo paštetu jednom 20% pašteta 80% neka mast u komaduProbisvjet je napisao/la:Neka im Jasmin donira, on ih je i doveo. Cuj sirotinja da donira, a oni veliki privrednici. Nek Menprom donira 100.000 pasteta kokosijih Slobodi pa cemo mi pokupovati, nek nam djeca imaju sta namazati za dorucak.ultrasstyle_tz je napisao/la:usput Celiku trebalo 53.000 za licencu i ljudi citavu carsiju digose da donira?
Niko nije rekao nek uprava da, odlazite ako ne mozete namaknut, sto ste se prihvatili i ostala nasa sra.nja.
zamisli da su nasi izasli i rekli treba 50.000 da se plati ljudima? prvi nasi "navijaci" ovdje bi sipali gore iznad navedene komentare cekajuci da neko drugi uplati. Bas me zanima da li bi mi za Slobodu skupili 53.000 za 3 dana da nam treba?
Zato nema kluba. Zato nema titula. Uvjek se ceka neko ko ce rijesiti sve probleme. Nisam ja kriv ja placam kartu i slicna sranja. U ovom se krije veliki dio problema FK Sloboda. Navijaci koji ne mogu prodati vise od 1000 članskih. UG koji ne moze skupiti vise od hiljadu clanskih. Klub u koji treba uloziti milione radi koliko? 2000 hiljade prodatih karata? Izvinite ali ne treba nama FK Sloboda. Tuzno ali to je naša realnost.ultrasstyle_tz je napisao/la:usput Celiku trebalo 53.000 za licencu i ljudi citavu carsiju digose da donira?
Druze,prijatelju,jarane.....znamo i ja i ti odlično kako i zašto je Jaha doveden....i ovo bolesnika Slobode sto je jos ostalo da prati klub....te lovačke da je covjek iz penzije i smijesnog nizeligasa doveden da nesto pokaze a posebno kako se udara se da ostavimo za ove sto povremeno obidju Tusanjpinoglavi je napisao/la:Ne znam jesil' sarkastican ali ustvari i jest doveden zbog toga, jebga bori se, udara, vjerovatno se zelilo da to prenese i ovim mladjim. Samo sto ocito nije puno upalilo i opcenito nam treba takvih igraca koji ce trcati i udarati.NjonjoVam je napisao/la:Jaha je doveden za lidera svlačionice,nije istina da nemamo lidera!!Jest da je smiješan ali zato je doveden drito iz Poljica!!
Jagodic je ovu polusezonu isprobao svakakvih taktika i fromacija i pozicija igracima, nadam se da je zelio iskoristiti ovo da nadje neku idealnu formaciju za narednu sezonu, jer ovako ako se nastavi jednostavno ne ide. Volio bi da ga neko pita ovo, da li je zadovoljan igrom Slobode, posto se uopste ne vidi neki njegov ''trag'' i karakteristicna igra, jel' mu plan da to krene od naredne sezone, ili ce to biti nesto slicno ovoj. I jel' planira poraditi na fizickoj spremi igraca...
Vodi ga kuci,**** te Kostic,foler i trgovac utakmicama.xeksor je napisao/la:xeksor je napisao/la:Kostić nije pobjegulja kostića su perfidno otjerali. Nakon sto su ga izvarali i izbacili iz ekipe i prebacili u omladinski pogon i nisu ispostovali plate i ugovore lik je digai sidro. Ugovor mu moraju isplatiti i dio plata, ostali dio plata gde nije bio u klupu, klub ga mora suspendovat i donjet disciplinsku odgovornost, sto vjerovatno nisu uradili , a na osnovu toga dio njegovog potrazivanja se moze osporit . A ne pljuvat i prozivat i tuzit za klevetu i najvise za klevetu moze naplatit 1000 KM. Ja mislim da koletu moze ističe ugovor 31.05.ili 6 neznam tačno. Pa upravu si za to a ima i druga strana medalje. Kad dođes u firmu ozbiljniju i zakljucis ugovor o radu, ta ista firma ti je duzna na osnovu ugovora isplaćivat plate , ako ne isplaćuju ja sigurno nebi dalje radio za dž. A tako je mehidić suspendovan, isplaćeno mu nesto potrazivanja, momak dobi papire i igra u swici.Sariel je napisao/la:Slazem se.sto stoji ugovoru rreba ispostovat.
Al ove pbijegulje a i kostic je jedan odn jih.treba ga jos i zaganjat.
Probaj ti u bilo kojoj firmi ne doc na poso.i onda jos nesto trazit neka prava iz.druge firme.i do para je
Uvijek je do para.bar je to jasno.iz ahmetivog sopinga.pa i kosticeve ljubavi prema gradu i ljudima..
Pa ne mora se mazati za Ramazan, moze se poslije. Onda mast ne utice.Penaltiky je napisao/la:daću ja marku samo da menprom ne vidim **** im ja mater uzo paštetu jednom 20% pašteta 80% neka mast u komaduProbisvjet je napisao/la:Neka im Jasmin donira, on ih je i doveo. Cuj sirotinja da donira, a oni veliki privrednici. Nek Menprom donira 100.000 pasteta kokosijih Slobodi pa cemo mi pokupovati, nek nam djeca imaju sta namazati za dorucak.ultrasstyle_tz je napisao/la:usput Celiku trebalo 53.000 za licencu i ljudi citavu carsiju digose da donira?
Tosk1927 je napisao/la:Danas je održan sastanak FK Sloboda Tuzla na kojem se fudbalerima obratila Uprava kluba i stručni štab, a fudbaleri su nakon sastanka otišli na 14 dana odmora.
Naime, fudbalerima se obratio predsjednik UO FK Sloboda Tuzla, Senad Mujkanović koji je poželio fudbalerima sve najbolje na odmoru te poručio da je stručni štab napravio analizu proteklog perioda i na osnovu toga u saradnji sa Upravom kluba sprema se plan rada za narednu sezonu.
Iz Slobode su poručili da će igrački kadar Slobode biti poznat do 5. juna 2017. godine, a prozivka je zakazana za 12. juni na Stadionu Tušanj u 12 sati. Također, poznato je da će klub napustiti Veselinović i Merzić,a ostali fudbaleri kojima ističe ugovor sa Slobodom biće pozvani na razgovor prije zakazane prozivke.
Fudbaleri Slobode koji su za klub vezani ugovorom, a nisu zadovoljni i žele otići, biće omogućen sporazumni odlazak u kojem će sve strane biti zadovoljene, poručuju iz FK Sloboda Tuzla.
Šef stručnog štaba, Vlado Jagodić najavio je sastanak sa Upravom kluba nakon kojeg će biti jasniji plan rada za nadolazeće pripreme koje počinju nakon prozivke 12. juna, a planirana je i konferencija za medije o kojoj će novinari biti blagovremeno obaviješteni.
Inače, FK Sloboda Tuzla sezonu 2016./2017. završava na 5. poziciji BH Telecom Premijer lige BiH sa 43 osvojena boda. Sloboda je tokom sezone odigrala 32 utakmice u BH Telecom Premijer ligi od čega ima 11 pobjeda, 10 neriješenih i 11 izgubljenih utakmica. U 32 utakmice, Sloboda je postigla 39 golova, a primila 42.
nazalost al istinito!!klma1 je napisao/la:Zato nema kluba. Zato nema titula. Uvjek se ceka neko ko ce rijesiti sve probleme. Nisam ja kriv ja placam kartu i slicna sranja. U ovom se krije veliki dio problema FK Sloboda. Navijaci koji ne mogu prodati vise od 1000 članskih. UG koji ne moze skupiti vise od hiljadu clanskih. Klub u koji treba uloziti milione radi koliko? 2000 hiljade prodatih karata? Izvinite ali ne treba nama FK Sloboda. Tuzno ali to je naša realnost.ultrasstyle_tz je napisao/la:usput Celiku trebalo 53.000 za licencu i ljudi citavu carsiju digose da donira?
Da su zasjedali dns bilo bi nekih vijesti do sad ,mislim da nas je neko trolo da je to zasjedanje dnsProbisvjet je napisao/la:Jel komisija zasjedala? Sta je sa licencom jbt?
Kad su vidjeli koliki je račun Salem nakuco morala ih hitna vozit pa odgođeno.Slobodas je napisao/la:Da su zasjedali dns bilo bi nekih vijesti do sad ,mislim da nas je neko trolo da je to zasjedanje dnsProbisvjet je napisao/la:Jel komisija zasjedala? Sta je sa licencom jbt?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.