FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima napretka u odnosu medju navijacima, zadovoljstvo mi je citati ovakve postove, kretena ce uvijek biti samo se svi zajedno trebamo boriti protiv ovog, ali kazem zajedno.
Pozdrav svima, idemo dalje u subotu je novo kolo sad se treba suprostaviti Mostarcima, oni ce zeljeti nastaviti dobre rezultate nakon pobjede nas Slavijom...
Pozdrav svima, idemo dalje u subotu je novo kolo sad se treba suprostaviti Mostarcima, oni ce zeljeti nastaviti dobre rezultate nakon pobjede nas Slavijom...
-
- Kontakt:
Strašan siBLU SKY je napisao/la:sudija sarajevu poklonijo pobjedu mozete gledati veceras na tv vogosci lakrdija na kosevu koji ste jadovi sa strane sarajevo boda nece donjeti sa onakvom igrom a sljedecu sa zrinjskim vjerovatno je i to blekic zavrsio sa sudijama da se igra dok sarajevo ne da gol ili svira nepostojece opsajde ili nesvira ciste penale.

De ba ohani malo! Koga boli za rezultat kad se ljudi guse?BLU SKY je napisao/la:sudija sarajevu poklonijo pobjedu mozete gledati veceras na tv vogosci lakrdija na kosevu koji ste jadovi sa strane sarajevo boda nece donjeti sa onakvom igrom a sljedecu sa zrinjskim vjerovatno je i to blekic zavrsio sa sudijama da se igra dok sarajevo ne da gol ili svira nepostojece opsajde ili nesvira ciste penale.
Najveći problem u cijelom moru problema su dječaci(momci) u dobi od 15-20 godina koji u tim vođama,grupicama vide idole i žele biti kao oni.E sad tu nastaje problem,jer da bi se dokazali,oni moraju uraditi nešto krupno da bi se čulo za njih,a nakon što to urade njihov put prema kriminalu,moževima,oružju je zagarantovan. To su grupe koje su potencijalno najopasnije i najlabilnije po nas normalne navijače,a organizatori svega toga su vođe navijača.PONAVLJAM niko nema pravo da u ime bilo koje grupe,lično ime, ugrožava naše živote,pravo na javno okupljanje(gledanje utakmice),i to je zakonom kažnjivo.
Pa dokle to ide vise, da ne povjerujes. Zenicani ne kazu a, a strumfovi jadikuju i proklinjuBLU SKY je napisao/la:sudija sarajevu poklonijo pobjedu mozete gledati veceras na tv vogosci lakrdija na kosevu koji ste jadovi sa strane sarajevo boda nece donjeti sa onakvom igrom a sljedecu sa zrinjskim vjerovatno je i to blekic zavrsio sa sudijama da se igra dok sarajevo ne da gol ili svira nepostojece opsajde ili nesvira ciste penale.

Ovo je za anale, eto ljudi sad se svi mozete uvjeriti kakve su ove nase komsije

-
- Kontakt:
Ja ne znam sta je vama vise koji vrag??? Niste ni bili na utakmici niti je prenos bio a znate da je sudija stimao rezultat.. Da nije smijesno bilo bi zalosno... Pa taj isti sudija nas 3 -4 puta ostetio. Nije tcno d aje gol pao u 96. minuti. Nego u 94. minuti i igralo se poslije gola jos 2 minute. Ne znam u cemu je problem zabiti gol u sudjskoj nadoknadi. Strasno sta ovdje covjek moze procitati sve..
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Znaci kada su HZ upitanju generalizacija je OK, ali kada ste vi u pitanju stvari ne treba generalizovati jer eto ima vas pojedinaca koji se stide. Daj ba pusti suplju. Zeljo i Sarajevo su u svemu haman pa isti bas kao i navijaci ta dva kluba. Sad trebam vjerovati da je mentalitet HZ drugaciji od Manijaka ? Zasto ? Zasto bi se razlikovao neko ko zivi na Ciglanama od nekog ko zivi na Alipasinom ? Ovo je jedan grad, jedna raja, jedna furka, ista zajebancija ...Dialiba je napisao/la:Što se tiče tog događaja i suzavca, čin je za svaku osudu i onaj ko ga ja bacio od srca mu zelim da odgovara za to (pa makar bio i navijac zelje). Sa druge strane vas kao navijača mi nije ni malo žao, jer dvoličnijih ljudi u ovoj državi od vas nema.
Što ovo govorim, pa prije par mjeseci dragi moji pitari ste šutili "kao kurve"(misli se na karakternu osobinu ) prilikom sličnog incidenta koji se desio na Grbavici ili onog goreg prekoputa parkuše i junačkog ulijetanja dvadesetorice sa palijama (oba za vrijeme proslave titule), nesto se slabo sjecam da je ko od vas ovdje napisao: "osuđujem", "stidim se", "sramota"... Jok pitarski mentalitet je takav da se on hvali po gradu, "joj jarane, jesi vidio ono sinoc...". O ulijetanju protiv širokog neću ni da trošim riječi, jer je već davno sve ispričano i rečeno.
"Tarzana" ima i kod vas i kod nas, htjeli vi to priznati ili ne... Samo je razlika u tome što se pametan postidi onoga što budalu čini ponosnim. Mene je stid belaja u Fojnici, a ako su i ovo "navijaci" Želje uradili stid me. O vašem obrazu (čast rijetkim pojedicima) se nema više šta reći...
Sinosnja me utakmica posjetila na onu od prosle sezone izmedju Zelje i Veleza na Grbavici, kada je bilo 2:1 za Zelju.
P.S. ja se ne stidim ni za jedan incident, jer to nije napravljeno u moje ime. Ubio bih se ako se moram stiditi za postupke maloumnika...
Hajde nemoj lagati molim te. ja sam prvi to osudio a dosta osuda je bilo upravo na ovom forumu. Zasto imate toliku potrebu da iznosite neistine? toliko se trudite da nas ocrnite, ja to stvarno ne kontamDialiba je napisao/la:Što se tiče tog događaja i suzavca, čin je za svaku osudu i onaj ko ga ja bacio od srca mu zelim da odgovara za to (pa makar bio i navijac zelje). Sa druge strane vas kao navijača mi nije ni malo žao, jer dvoličnijih ljudi u ovoj državi od vas nema.
Što ovo govorim, pa prije par mjeseci dragi moji pitari ste šutili "kao kurve"(misli se na karakternu osobinu ) prilikom sličnog incidenta koji se desio na Grbavici ili onog goreg prekoputa parkuše i junačkog ulijetanja dvadesetorice sa palijama (oba za vrijeme proslave titule), nesto se slabo sjecam da je ko od vas ovdje napisao: "osuđujem", "stidim se", "sramota"... Jok pitarski mentalitet je takav da se on hvali po gradu, "joj jarane, jesi vidio ono sinoc...". O ulijetanju protiv širokog neću ni da trošim riječi, jer je već davno sve ispričano i rečeno.
Evo i mene
Samo da dam rezime utakmice....
Po meni jedna divna noc u Sarajevu..Sigurno tu atmosferu su uljepsali i Robijsai,negdje njih oko 500-600
Sa njima je sve proslo bez ijednog incidenta(neka kazu jeli i jednom falila dlaka sa glave)..Dokazali smo da smo dvije najbolje organizovane grupe u BIH.Jos jednom cestitke Robijasima.
Sto se nas tice onaj fazon sa rolnama je
.znaci prejako mogu zamisliti kako je to izgledalo sa druge tribine(Emire,kazi iskreno kako ti se ono cinilo)
Sto se tice rezultata ja zadovoljan,na pocetku Hame stativu,Suljic neznam kkako je ono uspio promasiti...
Arsenijevicu kapa do poda,igras srcem al' i ostali sto odavno nisam vidio...

Po meni jedna divna noc u Sarajevu..Sigurno tu atmosferu su uljepsali i Robijsai,negdje njih oko 500-600
Sa njima je sve proslo bez ijednog incidenta(neka kazu jeli i jednom falila dlaka sa glave)..Dokazali smo da smo dvije najbolje organizovane grupe u BIH.Jos jednom cestitke Robijasima.
Sto se nas tice onaj fazon sa rolnama je

Sto se tice rezultata ja zadovoljan,na pocetku Hame stativu,Suljic neznam kkako je ono uspio promasiti...
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

samo me cudi da nema onog istoricara huskackog čamca da i on kao pocne pozivati na razum, ovaj blu sky je totalno izgubljen, osjecaji su mu se pomjesali maximalno
Za giganta a gdje ja to koga huskam debilu jedan vrati malo stranicu nazad pa procitaj sta sam napisao o manijacima i hordama DEBILU jedan mozda se neko drugi koristi mojim nikom tebe treba banovatiGigant je napisao/la:Ama sta bolan ti govoris svaka cast klocu jedan...a prije toga ti sam iznosis neke neistine, i pozivas na mrznju, debilu jedan...dok je takvih kao ti, ovo ce nam se desavati, i trazim od administratora da banuju kloca, jer konstanto pise postove koji imaju za cilj neko huskanje, pa ce sutra neki kloc kao sto je i on sam to procitati, i nafurati se da je sve ispravno sto se radi...BLU SKY je napisao/la: Svaka cast za ovaj post dialiba

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- nikad_izvini
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:Evo i mene![]()
Sto se nas tice onaj fazon sa rolnama je.znaci prejako mogu zamisliti kako je to izgledalo sa druge tribine(Emire,kazi iskreno kako ti se ono cinilo)
I na kraju poruka za smetljara koji je ubacio suzavac,sjetim mu se cjele familije(danas nepostim mogu)...Ubacio je suzavac na ulaz gdje je bilo najvise djevojaka i djece do max 15 jahre![]()
NOZEVE NOSITE NE SMIJETE NA SAKE![]()

Prosipađ tzv pitarsku percepciju svijeta, koja bi se magla opisati kao svi su budale, kvarni i levati, osim samih pitara. A nije baš tako. Vi to ne kontate i neko će najebati. Ko je prvi bacio suzavac na tribinu ? Sokolovi

Primiri hairlijo

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ne trebamo se praviti fini,nego zaista treba osuditi svaki oblik nasiljaili jos bolje uraditi sve da se to sprijeci.sta treba sutra kad odem na utakmicu,da dozivljavamo takve stvari.to jesu pojedinci,ali lako se moze saznati ko su oni.glupani su to oni se time pohvale.jednostavno navijaci se ograde od takvih.UPS je napisao/la:Hajde nemoj lagati molim te. ja sam prvi to osudio a dosta osuda je bilo upravo na ovom forumu. Zasto imate toliku potrebu da iznosite neistine? toliko se trudite da nas ocrnite, ja to stvarno ne kontamDialiba je napisao/la:Što se tiče tog događaja i suzavca, čin je za svaku osudu i onaj ko ga ja bacio od srca mu zelim da odgovara za to (pa makar bio i navijac zelje). Sa druge strane vas kao navijača mi nije ni malo žao, jer dvoličnijih ljudi u ovoj državi od vas nema.
evo jedan primjer.prije par godina,igrao zelju neku utakmicu europsku na kosevu,ne znam tacno koja je bila,nije ni bitno.i odsla 3-4 lika pitara sva u bordo bojama,na jug da daju zelji podrsku da navijaju.citav stadion ih gleda cudno.prilazi vodja navijaca i zamoli ih da izadju.hvala vama na svemu,ali izadjite zbog vase sigurnosti sta znas kakvih budala ima.znaci sve se moze lijepo.raja se postuje.sutra ba ljudi moze biti napadnut neko od vas,i hoce li vama biti utjeha to sto ste razbijeni ,jer smo i mi njih onda razbili.
Zadnja izmjena: jordan 23, dana/u 19 avg 2010, 12:27, ukupno mijenjano 2 puta.
VOLIM TE ŽELJO
Samo i smiju tako, bacat nešto... Ništa izbliza
Uvjek bili i ostali šugavci...čast izuzetcima

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
u pravu je čovjek, primiri dječačeHairlija je napisao/la:@nikad_izvini
Koji si ti faktor da govorim da primirm![]()
Sinoc u gradu niste smjeli na balkon da izadjete a kamoli nesto drugo...bacate suzavac na djecu,djevojke...
Hinjski zar ne?
Specijalci,policija,gama pohvala za njihovu reakciju pri ulasku navijaca na teren...nikoga nisu ni pokusali udariti
Vase vodji sve debili zuba nemaju........Srest ce mo se mi nemozete vi od Hordi nigdje pobjeci

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
bas tako nista izbliza sa ledza na proslavu na zenu i invalide ,i sa magistrale suzavac na jugGunnerS je napisao/la:Samo i smiju tako, bacat nešto... Ništa izblizaUvjek bili i ostali šugavci...čast izuzetcima
evo ti si jarane neki ovdje kao cijenjeniji navijac sarajeva.da te pitam nesto sto radis ovo.dosta ljudi osudjuje sve to sto se desilo i navijaca zelje naravno.a vidi sta ti radis,osudjujes i onda provociras,prijetis i sta vec radis.ti cesto pozivas na na noormalne odnose,a vidi molim te sta radis.shvatam ja da si iznerviran.ali o ovome sam maloprije rekao ovaj forum je odlicna stvar da se tenzije dizu do mjera huliganstva.sve smo fol normalni,a malo nam treba da pokazemo divlju stranu.Hairlija je napisao/la:@nikad_izvini
Sinoc u gradu niste smjeli na balkon da izadjete a kamoli nesto drugo...bacate suzavac na djecu,djevojke...
Hinjski zar ne?
Specijalci,policija,gama pohvala za njihovu reakciju pri ulasku navijaca na teren...nikoga nisu ni pokusali udariti
Vase vodji sve debili zuba nemaju........Srest ce mo se mi nemozete vi od Hordi nigdje pobjeci
pa ne trebamo biti stoka,treba tu stoku otjerati sa utakmica.
VOLIM TE ŽELJO
- nikad_izvini
- Kontakt:
Faktor koji misli da ovo neće na dobro. Čitam i čudim se. HZ cvjećke, TM huligani. HZ se samo brane i osvećuju, isprovocirane od TM-a. Tako ispade. A nije.Hairlija je napisao/la:@nikad_izvini
Hinjski zar ne?
Samo nastavi

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
I sad ce mo mi vama vratiti,pa vi nama i onda ce neko dijete da nastrada...Cuspajz je napisao/la:bas tako nista izbliza sa ledza na proslavu na zenu i invalide ,i sa magistrale suzavac na jugGunnerS je napisao/la:Samo i smiju tako, bacat nešto... Ništa izblizaUvjek bili i ostali šugavci...čast izuzetcima
Boze ako im je do tuce ,eno parkinga ispred Zetre,eno ispred Koseva nek se dogovore 100 na 100 i nek se lemaju..
Sto ja ni kriv ni duzan ili neki invalid treba da ispasta zbog pojedinaca,a taj pojedinac se ogleda kao citava grupa

Ono gore sam napisao u bijesu,izvine...Ovo je mjerilo sta ja zapravo mislim

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

- nikad_izvini
- Kontakt:
E, to je ispravno razmišljanje. Samo sam na to reagovao, ništa više.Hairlija je napisao/la:I sad ce mo mi vama vratiti,pa vi nama i onda ce neko dijete da nastrada...Cuspajz je napisao/la:bas tako nista izbliza sa ledza na proslavu na zenu i invalide ,i sa magistrale suzavac na jugGunnerS je napisao/la:Samo i smiju tako, bacat nešto... Ništa izblizaUvjek bili i ostali šugavci...čast izuzetcima
Boze ako im je do tuce ,eno parkinga ispred Zetre,eno ispred Koseva nek se dogovore 100 na 100 i nek se lemaju..
Sto ja ni kriv ni duzan ili neki invalid treba da ispasta zbog pojedinaca,a taj pojedinac se ogleda kao citava grupa
Ono gore sam napisao u bijesu,izvine...Ovo je mjerilo sta ja zapravo mislim
Trenutno korisnika/ca: haris004, Jadnimi, nedimmmm1337, PapakIzSa, Proximic i 21 gost.