Bony je bolji igrač, crna mamba

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bio je i najbolji strijelac (dijelio prvo mjesto) u League Cupu, a mislim i u njemackom kupu.Moggi je napisao/la:
Zaboravio si Negreda sto grize.Virtu4l je napisao/la:Da se prisjetimo bisera iz prošlosti.
Bony je bolji igrač, crna mamba
Bolji je od Donera Benzeme.avenija je napisao/la:Ako neke ublehe kostaju po 75 miliona tipa Stirling i Marsijal koliko Dzeko vrijedi ?
Jedno znam, da je Nijemac ili Spanac njegova cijena trenutno bi bila 100 miliona eura.
Da je 10 god mladji, ovo ljeto bi u realu zavrsioavenija je napisao/la:Ako neke ublehe kostaju po 75 miliona tipa Stirling i Marsijal koliko Dzeko vrijedi ?
Jedno znam, da je Nijemac ili Spanac njegova cijena trenutno bi bila 100 miliona eura.
Može Džeko uz ovaj ciklus odraditi još dva, a Pjanić bar još 4.AlemC85 je napisao/la:Cestitke Edinu na fenomenalnoj sezoni.![]()
Ova sezona se nece tako lako zaboraviti.
Dzeko sto stariji to bolji.![]()
Ocekujem da ce na najvisem nivou igrati jos barem 4 sezone, nesto slicno kao Zlatan Ibrahimovic.
Nakon ove sezone, ocekujem da mu cijena skoci na nekih 60 miliona eura, s obzirom na godine (31 godinu ima).
Veliki problem ce biti kada zavrsi reprezentativnu karijeru. Tesko ce ga iko naslijediti kao i Pjanica.
Samo ako ga zdravlje posluzi.HankMoody je napisao/la:Može Džeko uz ovaj ciklus odraditi još dva, a Pjanić bar još 4.AlemC85 je napisao/la:Cestitke Edinu na fenomenalnoj sezoni.![]()
Ova sezona se nece tako lako zaboraviti.
Dzeko sto stariji to bolji.![]()
Ocekujem da ce na najvisem nivou igrati jos barem 4 sezone, nesto slicno kao Zlatan Ibrahimovic.
Nakon ove sezone, ocekujem da mu cijena skoci na nekih 60 miliona eura, s obzirom na godine (31 godinu ima).
Veliki problem ce biti kada zavrsi reprezentativnu karijeru. Tesko ce ga iko naslijediti kao i Pjanica.