joker90 je napisao/la:Prati li neko oproštaj Totti-a? Kakva jeza jbt, ovako ćemo mi našeg Saju za par godina!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Prati li neko oproštaj Totti-a? Kakva jeza jbt, ovako ćemo mi našeg Saju za par godina!
Uzmem li Hebibov fulacu tramvaj pa umjesto na Carsiju otici do IlidzePantelija je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Pantelija osvojio sezonsku i dres, BordoBolesnik osvojio dres, tačno prognozirali 59 bodova za kraj sezone.![]()
![]()
hebo te zivot nemas ciji dres uzeti, sve taraba do tarabe hahahaha
Kao poklon poklonit mu jednu veliku tortu na deset spratova , da ne propadne poslije, pa da prica da je u Sarajevu jeo viršle samo ko onomad nekad u bolje dobajoker90 je napisao/la:Prati li neko oproštaj Totti-a? Kakva jeza jbt, ovako ćemo mi našeg Saju za par godina!
TobeYarabi je napisao/la:uzmi saidov, da mores nositi i na godinuPantelija je napisao/la:hebo te zivot nemas ciji dres uzeti, sve taraba do tarabe hahahaha
FK Sarajevo Balkan i njihove nebuloze. Pisalo se već na ovom forumu o njihovim lažima. Ja im ne bih vjerovao ni da napišu da Dulji ističe ugovor na kraju sezone.Rahma je napisao/la:Mladi stoper FK Sarajevo, Marko Mihojević, karijeru će nastaviti u Italiji. Klub finalizira posljednje detalje oko transfera ovog mladog reprezentativca BiH u novu sredinu. Ime novog kluba nam nije poznato.
?
To si kopirao sa one levatske fb stranice FK Sarajevo - Balkan?Rahma je napisao/la:Mladi stoper FK Sarajevo, Marko Mihojević, karijeru će nastaviti u Italiji. Klub finalizira posljednje detalje oko transfera ovog mladog reprezentativca BiH u novu sredinu. Ime novog kluba nam nije poznato.
?
A moze biti, u pravu ste. I ja povjerujem na svakuSiouxLukavac je napisao/la:To si kopirao sa one levatske fb stranice FK Sarajevo - Balkan?Rahma je napisao/la:Mladi stoper FK Sarajevo, Marko Mihojević, karijeru će nastaviti u Italiji. Klub finalizira posljednje detalje oko transfera ovog mladog reprezentativca BiH u novu sredinu. Ime novog kluba nam nije poznato.
?
Sve i da jest istina, ako su solidne pare u pitanju - ja sam ZA ali pod USLOVOM da se veliki dio tih para uloži u kvalitetna pojačanja koja su nam prijeko potrebna.
Said jedina svijetla tacka ove sezoneFrancescoTotti je napisao/la:Ma kako nije, dobili smo Saida koji prekucava ligu.