tacno je da vam treba doci Haris handzic, raskinuo je ugvor sa Lechom, a posudba sa Sarajevom mu istekla, tako evo vam gaAlemC85 je napisao/la:Haris Handžić blizu Veleža, pa stvarno iznenađujuća vijest a Sarajevo se klelo u njega. Šta se to desilo između njega i Sarajeva? Nego mostarska raja je li VAHA bio posljednji Veležov trener u SFRJ u sezoni 1991/92? Ako neko zna nek javi jer stalno čitam da je vodio i Veleža............
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Da, Vaha je bio trener najveceg kluba sa ovih prostora, tj; Veleza od 1990 do 1992...
Predlazem da prestanemo trenirati, jedno mjesec, dva, jer stvarno, ovako nas niko ne moze dobiti, mnogo smo jaki...A dosadno bez poraza na ovoj tabeli
@ Bily Piton..
Umjesto boda, mozes nam uzeti samo Pitona..
Predlazem da prestanemo trenirati, jedno mjesec, dva, jer stvarno, ovako nas niko ne moze dobiti, mnogo smo jaki...A dosadno bez poraza na ovoj tabeli
@ Bily Piton..
Umjesto boda, mozes nam uzeti samo Pitona..
koliko su ulaznice kod vas?
5 za tribinu centralnu, 10 za lozu iza gola i 3 za Red Army tribinu ali je bojkot pa ti nepreporucujem ulazak na nju!Borac! je napisao/la:koliko su ulaznice kod vas?
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
vidim jos malo je derby sa zapadnjacima..pa rek'o hoce li prekinuti bojkot RA..il' ce fkt' tekma..bar sto se tice navijanja..biti TRUBA

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Nece bit truba....doci ce divaljci sa zapada zapaliti stadion........i tako u nepovrateLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:vidim jos malo je derby sa zapadnjacima..pa rek'o hoce li prekinuti bojkot RA..il' ce fkt' tekma..bar sto se tice navijanja..biti TRUBA![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
modern wild westAdnel je napisao/la:Jasta brato dobar naziv divljaci sa zapada
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
To su budale sa zapada, a ima ih i na istoku!*p!p!t@* je napisao/la:modern wild westAdnel je napisao/la:Jasta brato dobar naziv divljaci sa zapada![]()
Jeli potpiso Haris Handzic za Velez?????????????????????????????????
-
rudarprijedor
- Kontakt:
jel jos ona skela za gostujuce navijace tamo ili???
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Najvjerovatnijerudarprijedor je napisao/la:jel jos ona skela za gostujuce navijace tamo ili???
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ma ja mislim kad bi dolazili vi iz Prijedora da ce vas stavit na slovo V jer malo ce vas doci tako da ce vas stavit tamo na tribinu gdje su nasi navijaci samo ce biti murija izmedju tako vazda kad dolaze ove navijacke skupine koji nemaju veliku brojnost na gostovanjima poput Škripara,Fukara i vas ako budete dolazili.
Samo jedan klub Velež Mostar
Ma kakvi..Sta ce nam...Nismo brato poligon za nabijanje forme F.K. Sarajevu...Imamo malog Mirzu i Durakovica kao napadace...Uzeli smo Lelu, a imamo Stupca, kao i malog Balalica iz juniora koji je potencijal sto posto...Treba racunati i na Mrkvu, koji vec polako trenira...Sad da ubacujemo nekakve igrace koji ne igraju godinu dana, a svakako ce kad nabiju formu otici u maticne klubove? Neznam, bezveze mi je to stvarno...Da je spreman, igrao bi u Sarajevu...Rodeni je napisao/la:Jeli potpiso Haris Handzic za Velez?????????????????????????????????
Neka nadje F.K.Sarajevo nekakav drugi klub za takve stvari...
- Linus Torvalds
Zaboravio si Okica on nam je najbolje pojacanje a Balalic nista slabo gledao sam ga protiv Capljine dao je onaj poklonjeni gol ali mislim da nije za prve ekipe. Pa pogledaj rezultate juniora. KATASTROFA! da se mene pita doveo bi Handzica doveo ga ured, potpisao bi na 3-4 godine jer je mali pravi talenat samo jako nesportski zivi. Da smo pravi klub to bi znali rijesiti ovako...carina je napisao/la:Ma kakvi..Sta ce nam...Nismo brato poligon za nabijanje forme F.K. Sarajevu...Imamo malog Mirzu i Durakovica kao napadace...Uzeli smo Lelu, a imamo Stupca, kao i malog Balalica iz juniora koji je potencijal sto posto...Treba racunati i na Mrkvu, koji vec polako trenira...Sad da ubacujemo nekakve igrace koji ne igraju godinu dana, a svakako ce kad nabiju formu otici u maticne klubove? Neznam, bezveze mi je to stvarno...Da je spreman, igrao bi u Sarajevu...Rodeni je napisao/la:Jeli potpiso Haris Handzic za Velez?????????????????????????????????
Neka nadje F.K.Sarajevo nekakav drugi klub za takve stvari...
kakav je taj mali handzic?
- Crveni_1922
abadabu je napisao/la:kakav je taj mali handzic?
Nije on mali on je ipak metar i zilet
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Pitanje za nekog iz Mostara, gdje se može nabaviti finale kupa SFRJ iz 1981. i koliko to košta, samo me to zanima da li neko od vas zna? Danas očekujem požrtvovanu igru rođenih i pobjedu protiv Rudara. Čuo sam da će se raditi i tribina RED ARMY, da li je to istina?. Navodno bi se trebala raditi iznova.
@linus torvalds
Majstore, nije jednostavno sa nekim igracem potpisati na 3,4 godine...Ko ce ti danas potpisati na taj period bez vecih para? A i dalje mislim da nije neka klasa za takvog ugovora....Uostalom, Mrkva mora igrati i to moramo ispostovati i potruditi se svi...
@Alem 85...
Imas na vise mjesta, a mozes u videoteci Kum, ja mislim, na Carini...Meni se cini da momak to voli i ima sve te tekme na raznim medijima...Nije to nesto ni skupo, par maraka...
Play up!
Majstore, nije jednostavno sa nekim igracem potpisati na 3,4 godine...Ko ce ti danas potpisati na taj period bez vecih para? A i dalje mislim da nije neka klasa za takvog ugovora....Uostalom, Mrkva mora igrati i to moramo ispostovati i potruditi se svi...
@Alem 85...
Imas na vise mjesta, a mozes u videoteci Kum, ja mislim, na Carini...Meni se cini da momak to voli i ima sve te tekme na raznim medijima...Nije to nesto ni skupo, par maraka...
Play up!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.