Dobro ce nam doci,Nikolica nema,on nam je kako vidim po klipu dobro rjesenje,nadam se da ce pruzit dobre partije u Slobodi.Omerbavarac je napisao/la:Po ovom klipu se vidi da ima izuzetno dobru tehniku i da je vrlo brz sto je naravno velika prednost. Mogao bi on biti koristan ove sezone.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Treba mu samo pružiti pravu šansu.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovako na prvu cini se da bi sa Gavaricem mogao stvorit zanimljivo partnerstvo ukoliko ga bude koristio na sredini...
ali sacekajmo dok ga vidimo na terenu
ali sacekajmo dok ga vidimo na terenu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sad sam se vratio kući i proš´o sam kraj stadiona ovako 3 su dijela završena i 1/3 četvrtog a radi se još 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
FK Sloboda – FK Željezničar
Utakmica sa Željezničarom, na Tušnju je uvijek imala prefiks derbija. Bez obzira na trenutne pozicije na tabeli, ekipe sa Grbavice i Tušnja, redovno su punile stadione i u Tuzli i u Sarajevu.
Tako bi trebalo biti i u subotu, kada u okviru 4. kola Premijer lige BiH aktuelni šampion gostuje kod tuzlanskih „crveno-crnih“.
Izabranici Vlatka Glavaša će dati sve da saperu „crvenilo“ nakon loše predstave na Koševu. Na drugoj strani će imati ranjenog šampiona koji je u prošlom kolu poražen u Travniku. Pobjeda je potrebna i jednim i drugim, što bi ovosedmični derbi moglo učiniti još zanimljivijim.
Utakmica sa Željezničarom, na Tušnju je uvijek imala prefiks derbija. Bez obzira na trenutne pozicije na tabeli, ekipe sa Grbavice i Tušnja, redovno su punile stadione i u Tuzli i u Sarajevu.
Tako bi trebalo biti i u subotu, kada u okviru 4. kola Premijer lige BiH aktuelni šampion gostuje kod tuzlanskih „crveno-crnih“.
Izabranici Vlatka Glavaša će dati sve da saperu „crvenilo“ nakon loše predstave na Koševu. Na drugoj strani će imati ranjenog šampiona koji je u prošlom kolu poražen u Travniku. Pobjeda je potrebna i jednim i drugim, što bi ovosedmični derbi moglo učiniti još zanimljivijim.
- marseille_unique
- Kontakt:
imam ja slike i snimak sa tusnja sad kad sam bio u svojoj tuzli snimio sam da imam od tribine , ali zelja koju sam ceko godinu dana nije mi se ispunila do kraja mislio sam da ce biti dobro vrijeme na utakmici jedinoj koju sam mogo gledati uzivo i ono bi kisa protiv travnika i to nezapamcena kisa, imam slike i snimke tribine sjeverne pa cu staviti za nekoliko dana
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- Urban Batalion
- Kontakt:
Imal gdje naseg Saltcity Attack sad je njegovo vrijeme. 

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Urban Batalion je napisao/la:Imal gdje naseg Saltcity Attack sad je njegovo vrijeme.
hej tu sam ja

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
3-0 

Zadnja izmjena: Sloboda Tuzla, dana/u 19 avg 2010, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla je napisao/la:http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pag ... 5948495396
Hajmo svi Tuzlaci koji imate profil na FB,upadajte u grupu.
Unaprijed hvala.
Warez je zabranjen.

Spammer
-
- Kontakt:
ma nije znao on to vidis da se tek registrovaooo...AulleTa je napisao/la:Sloboda Tuzla je napisao/la:http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pag ... 5948495396
Hajmo svi Tuzlaci koji imate profil na FB,upadajte u grupu.
Unaprijed hvala.
Warez je zabranjen.

Mislim da FB grupa ne spada u Warez 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Daj Boze,al bice tesko,nije Zeljo u rangu Travnika,Modrice itd. ocekuje nas tezak mec,sigurno ce nasi krenut od prve minute na gol Zeljeznicara,i trazit da u prvih pola sata postignu barem jedan gol,za miran zavrsetak prvog poluvremena.Sloboda Tuzla je napisao/la:3-0
Daće Smajlović 2 gola Želji on je otrov za plave, redovno im zabijaharry_90 je napisao/la:Daj Boze,al bice tesko,nije Zeljo u rangu Travnika,Modrice itd. ocekuje nas tezak mec,sigurno ce nasi krenut od prve minute na gol Zeljeznicara,i trazit da u prvih pola sata postignu barem jedan gol,za miran zavrsetak prvog poluvremena.Sloboda Tuzla je napisao/la:3-0
Vidjecemo,mislim da bi i Mujic mogao zabiti,vrijeme mu je da dadne gol,a gdje ce bolje nego protiv Zeljeseven je napisao/la:Daće Smajlović 2 gola Želji on je otrov za plave, redovno im zabijaharry_90 je napisao/la:Daj Boze,al bice tesko,nije Zeljo u rangu Travnika,Modrice itd. ocekuje nas tezak mec,sigurno ce nasi krenut od prve minute na gol Zeljeznicara,i trazit da u prvih pola sata postignu barem jedan gol,za miran zavrsetak prvog poluvremena.Sloboda Tuzla je napisao/la:3-0

-
- Kontakt:
Daće Smajlović 2 gola Želji on je otrov za plave, redovno im zabija[/quote]
Vidjecemo,mislim da bi i Mujic mogao zabiti,vrijeme mu je da dadne gol,a gdje ce bolje nego protiv Zelje
[/quote]
Zaboravili ste Joguncica i on bi mozda mogao dati....Smajlovic Mujic ili Joguncic...od te trojice 100% jedan ce dati goo...hihih...

Vidjecemo,mislim da bi i Mujic mogao zabiti,vrijeme mu je da dadne gol,a gdje ce bolje nego protiv Zelje

Zaboravili ste Joguncica i on bi mozda mogao dati....Smajlovic Mujic ili Joguncic...od te trojice 100% jedan ce dati goo...hihih...

- SaltCityAttack
- Kontakt:
neka meni bi spica bila da Mujkic ga zabije u zadnjoj minuti, da se ima sta pricat i pisat na forumu
... volim malo ciganluka kad pocnu pricat Tuzlaci sugavo dosli do bodova ebaji ga
... malo sale naravno, ali mene ne interesuje ko ce ga dati, ako zaluzimo da pobjedimo ja sam zadovoljan sa 1:0 i strijelac naravno nije bitan 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
to je sezona 1999 kada smo bili top
...ovdje smo imali tih 9 pobjeda bez primljenog gola
..... VIDI JASAREVICA BOGAAA... ovo je bio nas najaci igrac i jedini koji je uvjek igrao srcem.pa smao kada ga vidis nesmijes mu prici u duel
...covjek prezivio klinicku smrt kada je bio izboden pored srca i opet igrao i trcao kao niko
..kamo srece da jos danas imamo takvih boraca koji srcem igraju

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sok pwnaharry_90 je napisao/la:

Spammer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.