kada vidimo novi dres, vidjeti cemo :kafa:Mago je napisao/la:A od Lazia za sto ce posluzit? Da se brise dupe :kafa:
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Bas su zeznuli stvar sa ovim prugama. Al ako se vama svidja ok, to je najbitnije
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Zasto? Meni dres uopste nije los, ne znam sta seru ovi na naslovnoj da je razocaravajuci. Mozda su boje trebale biti "tamnije" (jbga, pricam laicki pa ne znam pravi izrazmuxa je napisao/la:Bas su zeznuli stvar sa ovim prugama. Al ako se vama svidja ok, to je najbitnije
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ne vjerujem bašBiscione je napisao/la:Argentina će proigrat tek kad se Messi ukloni iz reprezentacije, budale ga molile da se vrati kad se već bio oprostio.
"We need to suffer. And we need to fight."
Bas je nijansa plave ono sta su pogodili, napokon nije pretamna kao zadnje 2 sezone. Meni se pruge ne sviđaju, radije bi da je bio stari, klasicni template.Rooney88 je napisao/la: Zasto? Meni dres uopste nije los, ne znam sta seru ovi na naslovnoj da je razocaravajuci. Mozda su boje trebale biti "tamnije" (jbga, pricam laicki pa ne znam pravi izraz) ali u sustini, bar po meni, dres nije "razocaravajuci".
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma dobro, vi ionako znate bolje ali samo kazem da dres uopste nije neka katastrofa. Citam naslov i kontam mora da je neka grozota od dizajna. Otvaram link i ne vidim nista lose, cak mi se i svidio dres.Tritolone je napisao/la:Bas je nijansa plave ono sta su pogodili, napokon nije pretamna kao zadnje 2 sezone. Meni se pruge ne sviđaju, radije bi da je bio stari, klasicni template.Rooney88 je napisao/la: Zasto? Meni dres uopste nije los, ne znam sta seru ovi na naslovnoj da je razocaravajuci. Mozda su boje trebale biti "tamnije" (jbga, pricam laicki pa ne znam pravi izraz) ali u sustini, bar po meni, dres nije "razocaravajuci".
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Daleko od toga da je katastrofa, al kao što Tritolone rece pruge nisu nešto
Il Club più titolato al mondo!
- PaskalHens
- Kontakt:
Vecchi: "In terms of professionalism and commitment Nagatomo is a top, I think he's one of the players Inter can count on for the future"

#SuningOUT
Otkaz obojici.
Tako su nekada i Carlosa tjerali iz Intera, pozaliti cete kad vam Yogatomo napusti klub 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Perišić u United a koga mi da dovedemo? Di Maria je strašan ali preskup sa velikim ugovorom i na pragu 30-ih..
James Rodriguez nije baš voljan doći u Italiju i ne vjerujem da će koštati ispod 55 miliona bez obzira na slabu sezonu koju je imao..
Ali evo, nakon početnog usijanja počinju se pominjati igrači iz Bešiktaša, Nice, Lyona.. naša realnost u prethodnih 6 godina..
James Rodriguez nije baš voljan doći u Italiju i ne vjerujem da će koštati ispod 55 miliona bez obzira na slabu sezonu koju je imao..
Ali evo, nakon početnog usijanja počinju se pominjati igrači iz Bešiktaša, Nice, Lyona.. naša realnost u prethodnih 6 godina..
Upravo tako.Jericho je napisao/la:Ova izjava je dokaz kakve sve ublehe rade u klubu.
45 i bonusi.Ajde nek je istina
Ko? Sta? Di Maria?SiamoNoi je napisao/la: 45 i bonusi.Ajde nek je istina
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano
Kakav Di Maria.Ode Perisic u Jedinstvo javljaju.Taman su se nasli.Gadna spodoba za odvratan klub.arminz je napisao/la:Ko? Sta? Di Maria?SiamoNoi je napisao/la: 45 i bonusi.Ajde nek je istina
Perisic ce sa jedinstvom osvojit ligu prvaka 
SKY - Perisic je sam zahtjevao transfer. Osim njega transfer su zatrazili Brozovic, Murillo i Miranda.
FcIN - Perisic / United, agreement for a four-year 7mil worth wage deal. Man Utd offering 42mil, Inter wants at least 50mil.

FcIN - Perisic / United, agreement for a four-year 7mil worth wage deal. Man Utd offering 42mil, Inter wants at least 50mil.
#SuningOUT
Veliko iznenadjenje sto je trazio transfer
Agent mu vec godinu dana cvili o novom ugovoru,a ovaj i dalje igra nekonstantno do bola.
Murillo isto ocekivano s obzirom da su Medela stavili ispred njega.Miranda mozda malo iznenadjenje.Al nek idu svi kojima se ne igra ili ne mogu vise.Miranda pada polako,mozda je i on vidio da je bolje da se sad povuce nego da ga se blati kasnije.
Murillo isto ocekivano s obzirom da su Medela stavili ispred njega.Miranda mozda malo iznenadjenje.Al nek idu svi kojima se ne igra ili ne mogu vise.Miranda pada polako,mozda je i on vidio da je bolje da se sad povuce nego da ga se blati kasnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.