To sto si cuo nisu istine.ado-hz je napisao/la:Prema mojim nekim izvorima a rijec je o akademiji radi se na tome da se rastjeraju djeca koja su sa strane i vrati se osnovnom i prvobitnom cilju a to je 70% nase djece i 30% djece iz ostalih gradova. Ostat ce samo najtalentovaniji. Rastjerat se treneri trenuti koji su doveli do propasti akademije. Spominje se Hustef kao novi sef prvog tima a Cala i Zijo da idu u akademiju i budu glavni...a moguce i Hus da dodje u akademiju. Ovo su neke price koje sam cuo a mozda nece nista biti od ovog.
Akademija vec odavno nema nikakvog uspjeha ni cilja. Od turnira na kojima smo na pocetku jako dobro igrali i redovno ucestvovali ni traga ni glasa. Ne pamtim kad smo na nekom turniru igrali. Vrijeme je da se akademija konacno postavi na prave noge sa pravim ljudima. Jer mi bez proizvodnje igraca i prodaje istih smo propali ko zeton.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- TobeYarabi
- Kontakt:
sef akademije muhamed filipovic tunjo
Nekiduuu svi uvijek možemo zaći u Tuzlansku regiju po nove igrače. 

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** te onapitic je napisao/la:Nekiduuu svi uvijek možemo zaći u Tuzlansku regiju po nove igrače.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Metalege usao,dobio Sarajva na Kosevu,ispao

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Mi smo se u svlacionici dogovorili da idemo da pobjedimo"miky_hz je napisao/la:Metalege usao,dobio Sarajva na Kosevu,ispao![]()

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I nove šampione na Veležovom stadionu, ne zaboravi.miky_hz je napisao/la:Metalege usao,dobio Sarajva na Kosevu,ispao![]()
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije toliko do njihove pobjede koliko do toga što se otpjevala tikitiki tamba na Koševu.miky_hz je napisao/la:Metalege usao,dobio Sarajva na Kosevu,ispao![]()

SRETAN BROJ - 1725
Pjevalo se ne tako davno nama i Gosk Gosk Gabela ,nece valjda opetpitic je napisao/la:Nije toliko do njihove pobjede koliko do toga što se otpjevala tikitiki tamba.miky_hz je napisao/la:Metalege usao,dobio Sarajva na Kosevu,ispao![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HordasIstok
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Nije toliko do njihove pobjede koliko do toga što se otpjevala tikitiki tamba na Koševu.miky_hz je napisao/la:Metalege usao,dobio Sarajva na Kosevu,ispao![]()
zato kad sutra osvojimo titulu u 95toj minuti pog zbog tog prokletstva pobjede/ispadanje

Gošk nema sa kim nije talio sa Veležom, Slobodom, Željezničarom, a sa Lištičanima veliki haveri. Željezničar dobija u PLBiH novog starog druga.miky_hz je napisao/la:Pjevalo se ne tako davno nama i Gosk Gosk Gabela ,nece valjda opetpitic je napisao/la:Nije toliko do njihove pobjede koliko do toga što se otpjevala tikitiki tamba.miky_hz je napisao/la:Metalege usao,dobio Sarajva na Kosevu,ispao![]()

SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Je li onaj Lujo dole još uvijek?pitic je napisao/la: Gošk nema sa kim nije talio sa Veležom, Slobodom, Željezničarom, a sa Lištičanima veliki haveri. Željezničar dobija u PLBiH novog starog druga.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
JestPitarBordo je napisao/la:Je li onaj Lujo dole još uvijek?pitic je napisao/la: Gošk nema sa kim nije talio sa Veležom, Slobodom, Željezničarom, a sa Lištičanima veliki haveri. Željezničar dobija u PLBiH novog starog druga.
- PitarBordo
- Kontakt:
Yep, ispada Metalege koji nisu znali namjestiti tekmu ispalog Olimpika ulazi ekipa koja za 10 milja eura titulu riješi ko kaže da liga ne napreduje lolSiouxLukavac je napisao/la:JestPitarBordo je napisao/la:Je li onaj Lujo dole još uvijek?pitic je napisao/la: Gošk nema sa kim nije talio sa Veležom, Slobodom, Željezničarom, a sa Lištičanima veliki haveri. Željezničar dobija u PLBiH novog starog druga.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Nije neka šteta sto je olimpic ispao , ja mislim da nikad želji nisu uzeli boda.
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
- PitarBordo
- Kontakt:
Ali je zato GOŠK ušao, ko da najviše dobit će najviše od njih. LolUDHZSA je napisao/la:Nije neka šteta sto je olimpic ispao , ja mislim da nikad želji nisu uzeli boda.
Samo Saraj'vo.
SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJEVO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Golema kvota na Krupu 7 i jace,not real 

-
- Kontakt:
Kad nas Gosk na Kosevu mlatnu...Koliko se sjecam imali smo jedan sut u okvir...Diatta tad debitovao ja msm...Istok nije bio otvoren zbog snijega cini mi se
Trenutno korisnika/ca: boki86, Lecler, Lokomotifa, napoleon72, Noke995, PapakIzSa, SamoDaKazeem, TETRAPAK, Zagor i 45 gostiju.