FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Još će nam domaće igrače počet dijelit. Igrač iz Ze-Do kantona se vodi kao stranac ako će igrat u Kantonu Sarajevo, i obrnuto. Mi bismo i tu najviše profitirali, barem bismo se kutarisali ovih iz Tuzle.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra Ahetović napusta teren u 60. minuti a ulazi Hadžić 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rano mi je to, Hadžija će zabit dva komada, a meni treba X, napadam duplu krunu.MortemHz je napisao/la:Sutra Ahetović napusta teren u 60. minuti a ulazi Hadžić

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izdajico bordo narodaskoroalen je napisao/la:Rano mi je to, Hadžija će zabit dva komada, a meni treba X, napadam duplu krunu.MortemHz je napisao/la:Sutra Ahetović napusta teren u 60. minuti a ulazi Hadžić

Ako pobijedimo i osvojimo titulu, ja ću @PitarBordo-u kupit' sezonsku [emoji23]
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Pretpostavljam sutra ovako nesto.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vjerovatno... mada bih ja stavio Peru lijevo, a Radovca u sredinu s Mihom. Tačnije, Mihu kao DMFa a Radovac i Sarić dva CMFa. Ako već igramo s Mersom bi'će napucavanje u peterac a Ivetić je ljevak, više korisnih lopti će doći od njega nego od dešnjaka na istoj poziciji.Lakoste je napisao/la:Pretpostavljam sutra ovako nesto.![]()
I meni treba iks, doduse za kupskoroalen je napisao/la:Rano mi je to, Hadžija će zabit dva komada, a meni treba X, napadam duplu krunu.MortemHz je napisao/la:Sutra Ahetović napusta teren u 60. minuti a ulazi Hadžić

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zaboravio sam na Radovca skroz, vjerovatno ce on u sredinu negdje, jer je ovo predefanzivno.skoroalen je napisao/la:Vjerovatno... mada bih ja stavio Peru lijevo, a Radovca u sredinu s Mihom. Tačnije, Mihu kao DMFa a Radovac i Sarić dva CMFa. Ako već igramo s Mersom bi'će napucavanje u peterac a Ivetić je ljevak, više korisnih lopti će doći od njega nego od dešnjaka na istoj poziciji.Lakoste je napisao/la:Pretpostavljam sutra ovako nesto.![]()

Ja odbijam da vidim pritku u prvih 11. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Šuti, protjerat će nas s foruma [emoji14]Mokes je napisao/la:I meni treba iks, doduse za kupskoroalen je napisao/la:Rano mi je to, Hadžija će zabit dva komada, a meni treba X, napadam duplu krunu.MortemHz je napisao/la:Sutra Ahetović napusta teren u 60. minuti a ulazi Hadžić
očekujem lagani poraz
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zar ima nesto poput laganog poraza.Pantelija je napisao/la:očekujem lagani poraz

ima kad je u pitanju sezonska i dresSarajlijica1946 je napisao/la:Zar ima nesto poput laganog poraza.Pantelija je napisao/la:očekujem lagani poraz

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Poraz za opce dobro.Pantelija je napisao/la:ima kad je u pitanju sezonska i dresSarajlijica1946 je napisao/la:Zar ima nesto poput laganog poraza.Pantelija je napisao/la:očekujem lagani poraz

Ko je prognozirao 62 boda, da vidimo jednog iskrenog navijača FKS koji priželjkuje pobjedu. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prizeljkujem pobjedu, svakako sam ispao iz svih kombinacija a i klub je bitniji. 

Jaskoroalen je napisao/la:Ko je prognozirao 62 boda, da vidimo jednog iskrenog navijača FKS koji priželjkuje pobjedu.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Prema mojim nekim izvorima a rijec je o akademiji radi se na tome da se rastjeraju djeca koja su sa strane i vrati se osnovnom i prvobitnom cilju a to je 70% nase djece i 30% djece iz ostalih gradova. Ostat ce samo najtalentovaniji. Rastjerat se treneri trenuti koji su doveli do propasti akademije. Spominje se Hustef kao novi sef prvog tima a Cala i Zijo da idu u akademiju i budu glavni...a moguce i Hus da dodje u akademiju. Ovo su neke price koje sam cuo a mozda nece nista biti od ovog.
Akademija vec odavno nema nikakvog uspjeha ni cilja. Od turnira na kojima smo na pocetku jako dobro igrali i redovno ucestvovali ni traga ni glasa. Ne pamtim kad smo na nekom turniru igrali. Vrijeme je da se akademija konacno postavi na prave noge sa pravim ljudima. Jer mi bez proizvodnje igraca i prodaje istih smo propali ko zeton.
Akademija vec odavno nema nikakvog uspjeha ni cilja. Od turnira na kojima smo na pocetku jako dobro igrali i redovno ucestvovali ni traga ni glasa. Ne pamtim kad smo na nekom turniru igrali. Vrijeme je da se akademija konacno postavi na prave noge sa pravim ljudima. Jer mi bez proizvodnje igraca i prodaje istih smo propali ko zeton.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], bvsic, nedimmmm1337 i 35 gostiju.