Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SERIE A 2008/2009
Spojena tema o Interu sa ovom temom.
bili ste dobar klub 70 i 80-tih god kad ste osvojili vecinu titulaNerko_Juventino je napisao/la:Hehehehe ,na cemu zavidni??? Juve moze jos 10 godina bez trofeja bit a Inter se nece moc priblizit ni po titulama ni po popularnosti, ma ni po cemu.DenchiNL je napisao/la:simpatizeri klubova koji su igrali u serie B znaju stvarno biti zavidni
u zadnjih 5 godina ste jedino osvojili nesto u seriji B
a meni nesto chelsea draaaaaaag

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- alan ford 26
- Kontakt:
cuj inter, al se grohotom nasmijah, man utd se malo poigrao sa njima i imate obraza velicati jedan tako mali klub kao sto je inter ccc
a milan i juve su institucije za taj sugavi inter, stvarno je bezvrijedno raspravljati o interu
a milan i juve su institucije za taj sugavi inter, stvarno je bezvrijedno raspravljati o interu
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Eej kolko si jadan,svaka ti je zlatna. Necu s tobom da se raspravljam vise.DenchiNL je napisao/la:bili ste dobar klub 70 i 80-tih god kad ste osvojili vecinu titulaNerko_Juventino je napisao/la:Hehehehe ,na cemu zavidni??? Juve moze jos 10 godina bez trofeja bit a Inter se nece moc priblizit ni po titulama ni po popularnosti, ma ni po cemu.DenchiNL je napisao/la:simpatizeri klubova koji su igrali u serie B znaju stvarno biti zavidni
u zadnjih 5 godina ste jedino osvojili nesto u seriji B
a meni nesto chelsea draaaaaaag![]()
![]()
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
sta ostade od onakve lige i onakvih klubova, ostao je samo mohikanac udineze sa di nataleom da da brani cast svjetskih prvaka
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sta ostade? toliko hvaljeni atomski Manchester jedva izbaci Intera i to na iskustvo vise nego na znanje, Arsenal na penale protiv Rome, Chelsea i Juve tijesno takodje. Znaci za nijansu su jaci englezi ove sezone, ali to ne znaci da su talijanski klubovi slabi.bh hrvat je napisao/la:sta ostade od onakve lige i onakvih klubova, ostao je samo mohikanac udineze sa di nataleom da da brani cast svjetskih prvaka
Tanko je to i pretanko bile nijanse ili ne.calcio je napisao/la:sta ostade? toliko hvaljeni atomski Manchester jedva izbaci Intera i to na iskustvo vise nego na znanje, Arsenal na penale protiv Rome, Chelsea i Juve tijesno takodje. Znaci za nijansu su jaci englezi ove sezone, ali to ne znaci da su talijanski klubovi slabi.bh hrvat je napisao/la:sta ostade od onakve lige i onakvih klubova, ostao je samo mohikanac udineze sa di nataleom da da brani cast svjetskih prvaka
Ni proberheralo nije a Italijani se vec igraju rasipa

Princip je isti ostalo su nijanse

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sinoć Juve razbio Bolonju ... sad smo na 4 boda shiteru i ako Bogda več�as da im Viole uzmu koji bod pa da ih nervoza uhvati 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- bistrikboy
- Kontakt:
ne daju se "leteci magarci" tako i treba FORZA CHIEVO... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Inter je imo 2 suta i dao 2 gola. Fiorentina nesposobna, mogli su zabit 2 gola, dvije 100 postotne prilike i 10-ak kornera.Rz88 je napisao/la:sta mislite trese li se jos precka nakon ibrinog gola, majstorski gol, prava tekma, mourinho crveni karton, santon promasio dobru priliku, cezar pokazuje da je jedan od najboljih golmana svijeta, gillardino majstor jao mu pokusaja petom, odnosno vanjskim, jovetic nije nesto bio,montolivo zakazao, sasa vugdalic na visokom nivou i o je to
dobra tekma intera i prvaci su , ne moze im niko nis u italiji dok u europi podsjecaju na njemce.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
- L'Avvocato
- Kontakt:
spretno i sretno su zabili prvi gol a drugi je majstorija jbg ... mogle su viole zabiti prve ali kad imaju dva konja u napadu onda i ne mozes nista ocekivati jbg ...
★★★
- bistrikboy
- Kontakt:
pocela je lyonizacija seria a... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
5 hiljada navijaca doslo na trening Rome poslije ispadanja iz Lige prvaka, ne da ih gadjaju kamenicama i napadaju vec da im daju podrsku. svaka cast romanisti, tako se to radi!
Takodjer, sinoc nakon dvije promasene, stopostotne sanse, Mutu se odmah nakon utakmice izvinuo navijacima, sto su ovi znali cijeniti i dali podrsku i njemu a i ostatku tima. Stvarno nesretno Fiorentina gubi bodove, ali sta se moze, to je dio igre. Za vikend slijedi derbi Toskane sa Sienom.
CAV
CAV

Support Velez, It's logical! ★
- bistrikboy
- Kontakt:
Ugasena Curva Nord Atalanta!
Nema vise organizovanog navijanja, Curva Nord prestaje sa radom! Navijanje, zastave, barjaci i pesme ce biti prepusteni pojedincima iz kola u kolo. Odluka je donesena nakon zabrane ulaska na stadion koju je Salvatore Presenti, prvi covek policije u Djenovi (nekada u Bergamu), odredio protiv Klaudija Galimebrtija, zvanog "il Bocia", u trajanju od 5 godina. "Il Bocia" je poznat u nasoj zemlji sa dokumentarca "The Real Football Factories" u epizodi o italijanskom Ultras pokretu gde je predstavljao navijace Atalante. Curva Nord je odlucila da na ovaj nacin izrazi svoje nezadovoljstvo protiv sramotne odluke policije i drzave koji iz dana u dan uvode sve vecu represiju nad navijacima na cizmi. U saopstenju se takodje navodi da se razmatra odluka da li ce "Il Covo", cuveno sediste Curve Nord, nastaviti sa radom ili biti zatvoreno zauvek.
Tuzno, ali istinito. Jedna od najboljih navijackih grupa u Italiji, a verovatno i na svetu, vise ne postoji!
Ciao Curva Nord!

Nema vise organizovanog navijanja, Curva Nord prestaje sa radom! Navijanje, zastave, barjaci i pesme ce biti prepusteni pojedincima iz kola u kolo. Odluka je donesena nakon zabrane ulaska na stadion koju je Salvatore Presenti, prvi covek policije u Djenovi (nekada u Bergamu), odredio protiv Klaudija Galimebrtija, zvanog "il Bocia", u trajanju od 5 godina. "Il Bocia" je poznat u nasoj zemlji sa dokumentarca "The Real Football Factories" u epizodi o italijanskom Ultras pokretu gde je predstavljao navijace Atalante. Curva Nord je odlucila da na ovaj nacin izrazi svoje nezadovoljstvo protiv sramotne odluke policije i drzave koji iz dana u dan uvode sve vecu represiju nad navijacima na cizmi. U saopstenju se takodje navodi da se razmatra odluka da li ce "Il Covo", cuveno sediste Curve Nord, nastaviti sa radom ili biti zatvoreno zauvek.
Tuzno, ali istinito. Jedna od najboljih navijackih grupa u Italiji, a verovatno i na svetu, vise ne postoji!
Ciao Curva Nord!

sinoc juve razvali romu 4-1 na limpiku, nakon treceg gola torineza kamera je prikazala tuzno lice trenera rome. izgledao je tako da bi mu covjek udijelio markicu sadake.
- L'Avvocato
- Kontakt:
bh hrvat je napisao/la:sinoc juve razvali romu 4-1 na limpiku, nakon treceg gola torineza kamera je prikazala tuzno lice trenera rome. izgledao je tako da bi mu covjek udijelio markicu sadake.

a zao mi bilo jer gotivim Spaletija međutim nije covjek nista ni mogao uraditi jer je naletio na zid

★★★
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Imo je i razloga. Samo, on je uvijek takav i kad gubi i kad Roma vodi - to me nervira. Samo sam ga vidio da skace od srece kad je Roma prije par sezona dobila Lazia - ono kad je Totti bio povrijedjen,pa svi njemu trce ko Bogu. Ostale utakmice Spaletti isti,nesto zamisljen, nesto...ne znam ni ja koji mu je qrac. Al je solidan trener.bh hrvat je napisao/la:sinoc juve razvali romu 4-1 na limpiku, nakon treceg gola torineza kamera je prikazala tuzno lice trenera rome. izgledao je tako da bi mu covjek udijelio markicu sadake.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.