Lagana smo ti mi nacija za manipulisat... Obecas 100.000 radnih mjesta, svi popuse pricu, mirna kuca. Obecas Bordo Arenu opet svi popuse i mirna kuca. Dokazana formula, zasto bi je mijenjali, mene samo brine sta zapravo ova bordo arena prikriva trenutno, nije bez razloga uletila ta prica i ulijece evo pola godine svake sedmice po minimalno jedanput u medijima...haris004 je napisao/la:Izgleda da smo se pravo naložili na ove priče o novom stadionu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
Mi vec imamo stadion. Ne budite smijesni. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Slažem se.ThrillerHz je napisao/la:Lagana smo ti mi nacija za manipulisat... Obecas 100.000 radnih mjesta, svi popuse pricu, mirna kuca. Obecas Bordo Arenu opet svi popuse i mirna kuca. Dokazana formula, zasto bi je mijenjali, mene samo brine sta zapravo ova bordo arena prikriva trenutno, nije bez razloga uletila ta prica i ulijece evo pola godine svake sedmice po minimalno jedanput u medijima...haris004 je napisao/la:Izgleda da smo se pravo naložili na ove priče o novom stadionu
Da se razumijemo, ja uopšte ne vjerujem da ćemo dobiti novi stadion u skorije vrijeme. Nego mi bilo zanimljivo kako svi oni koji pričaju o iskoraku, ljepšem fudbalu, titulama i Evropi - ubjeđeni da će kad se sve to desi posjeta ostati tri milje.

A ova priča o novom projektu imam osjećaj je tu da se malo zamaže većina prije nego bude kasno za transfer period - kada počne Evropa.
Samo Saraj'vo.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koševo je užasan stadion, neplanski građen, ništa ni sa čim.rasavoje je napisao/la:Mi vec imamo stadion. Ne budite smijesni.
Tribine predaleko od terena, nema krova, glomazan, ogroman, 10K bude na njemu izgleda prazan.
Koševo bi za mene bilo sasvim okej stadion kada bi postavili travnjak kao u Zenici, zamijenili semafor novim modernim, natkrili istok i promijenili one užasne zelene stolice u neku drugu boju, te naravno poradili malo na vanjskom izgledu stadionu.

Ali kako god od toga ništa nema, godinama živimo u laži, malo-malo neko nešto obećava, a mi tapkamo u mjestu, ništa se ne mijenja.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
@PitarBordo i ja mislim da posjeta ne bi ostat 3 milje al' isto tako se ne nadam iskoraku u narednih par godina. Mi ako nismo iskoračili kad je Tan tek došao u klub, nećemo nikad. Naš savez premalo posvećuje našoj ligi. Skratila se liga da se popravi kvalitet a kvalitet nikad gori, nikad više namještanja itd. Meni je realnije da izgradimo stadion nego da postanemo klub u rangu Dinama il' tako nešta.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma jasno je svima da nema od ove price haman nista,al et lijepo je mastati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba nam stadion i uprava ce pokusati nesto skontati vezano za ovo a ovo je jos i prvi zvanicni projekat, ne znam sto se mora popljuvati odmah sve na pocetku kad se neko trudiThrillerHz je napisao/la:Lagana smo ti mi nacija za manipulisat... Obecas 100.000 radnih mjesta, svi popuse pricu, mirna kuca. Obecas Bordo Arenu opet svi popuse i mirna kuca. Dokazana formula, zasto bi je mijenjali, mene samo brine sta zapravo ova bordo arena prikriva trenutno, nije bez razloga uletila ta prica i ulijece evo pola godine svake sedmice po minimalno jedanput u medijima...haris004 je napisao/la:Izgleda da smo se pravo naložili na ove priče o novom stadionu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije se vjerovalo ni da ce milijarder preuzeti Klub. 'Ta ce on u Bosni... 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ovo za stadion ako dozivim do kraja svog zivota svezite me ko kera odmah poslije otvaranja ispred stadiona. Pa mi ne mozemo kamp da zavrsimo koji kosta 3puta manje para. Nikome ja vise ne vjerujem. Posebno da je neko lud da finansira taj projekat.
Ma niko sretniji od nas kada bi priča o stadionu bila istinita.
Zamislite samo teren uz tribinu, natkrivena tribina, perverzno je samo tako nešto zamislit
Nadam se da će se nešto napravit po tom pitanju, AFH je naš dom, ali ima more nedostataka i skoro da je isplatnije praviti novi stadion nego renovirati cijeli onaj kompleks.
Zamislite samo teren uz tribinu, natkrivena tribina, perverzno je samo tako nešto zamislit

Nadam se da će se nešto napravit po tom pitanju, AFH je naš dom, ali ima more nedostataka i skoro da je isplatnije praviti novi stadion nego renovirati cijeli onaj kompleks.
Evo da se i ja dotaknem teme stadiona .....
Po meni 15k NATKRIVENIH mjesta bi bilo vrh ... san snova ......
Svjedoci smo ocajne posjete ove godine .... najveci razlog tome je losa igra na terenu ....
Moja procjena je kad je dobra sezona da nas bude u prosjeku 7-8k ...... kad je losa 5k .....
E hajmo sad ovako ... da je natkriven stadion JA SAM SIGURAN da bi posjeta bila cca 30% veca .... bila dobra ili losa sezona .....
Slazem se da je za evropske utakmice i onu euforiju malo 15k al ja bi nekako vise volio da se nekad i "razgrabe" karte ima nesto u tome kad "puknu karte"....
Od ovog ce izvuc klub vecu korist jer bi tada sezonska bila extra trazena ....
A o euforiji na tribinama besmisleno je bilo sta rec ....
Razumijem nezadovoljne i sramota je da u gradu i okolici u kojem sad sig. Zivi preko 400k ljudi nema na svakoj utakmici oba gradska rivala min 15k al tako je kako je .....
Opet da se vratim na ovih 15k bolje 80% popunjenosti nego onu sramotu na kosevu za koju smo svjedoci ove sezone .....
Po meni 15k NATKRIVENIH mjesta bi bilo vrh ... san snova ......
Svjedoci smo ocajne posjete ove godine .... najveci razlog tome je losa igra na terenu ....
Moja procjena je kad je dobra sezona da nas bude u prosjeku 7-8k ...... kad je losa 5k .....
E hajmo sad ovako ... da je natkriven stadion JA SAM SIGURAN da bi posjeta bila cca 30% veca .... bila dobra ili losa sezona .....
Slazem se da je za evropske utakmice i onu euforiju malo 15k al ja bi nekako vise volio da se nekad i "razgrabe" karte ima nesto u tome kad "puknu karte"....
Od ovog ce izvuc klub vecu korist jer bi tada sezonska bila extra trazena ....
A o euforiji na tribinama besmisleno je bilo sta rec ....
Razumijem nezadovoljne i sramota je da u gradu i okolici u kojem sad sig. Zivi preko 400k ljudi nema na svakoj utakmici oba gradska rivala min 15k al tako je kako je .....
Opet da se vratim na ovih 15k bolje 80% popunjenosti nego onu sramotu na kosevu za koju smo svjedoci ove sezone .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zato da bi razocarenje bilo manje kad se na kraju nista ne desiMortemHz je napisao/la:Treba nam stadion i uprava ce pokusati nesto skontati vezano za ovo a ovo je jos i prvi zvanicni projekat, ne znam sto se mora popljuvati odmah sve na pocetku kad se neko trudiThrillerHz je napisao/la:Lagana smo ti mi nacija za manipulisat... Obecas 100.000 radnih mjesta, svi popuse pricu, mirna kuca. Obecas Bordo Arenu opet svi popuse i mirna kuca. Dokazana formula, zasto bi je mijenjali, mene samo brine sta zapravo ova bordo arena prikriva trenutno, nije bez razloga uletila ta prica i ulijece evo pola godine svake sedmice po minimalno jedanput u medijima...haris004 je napisao/la:Izgleda da smo se pravo naložili na ove priče o novom stadionu

A sto se kapaciteta tice, 15k je sasvim dovoljno za stadion. Pa u Sarajevu ni reprezentacija nije 20 000 mogla napuniti, pa se prebacise u zenicu gdje je manji kapacitet i gdje imas 20 000 dusa koji grme za razliku na kosevu gdje 20 000 izgleda prazan stadion, akustika nikakva, a publika nenavijacki orijentisana. Treba bit realan, a i tih 20 000 sto je repku gledalo, bila dijaspora i iz drugih krajeva Bosne, najmanje raje iz Sarajeva, tako da ne mozete ocekivat da ce Sarajevo gledat 20 000 dusa i da je 15 000 mal kapacitet, da bi mi punili veci stadion, moramo postat globalan brend, ovako smo lokalan, na lokaciji gdje lokalci najmanje idu na taj isti stadion

1946~
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako to u zenici moze biti 20000 dusa na stadionu? zar tamo nije kapacitet 12-13k?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nemoj bit bukvalista...QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako to u zenici moze biti 20000 dusa na stadionu? zar tamo nije kapacitet 12-13k?
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
13.6K a kada repka igra bude oko 11K.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako to u zenici moze biti 20000 dusa na stadionu? zar tamo nije kapacitet 12-13k?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Duljevic i oba Bekica propustaju Krupu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je li se naša duša debela oporavila psihički i spremila za Krupu ako nema Dulje?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koliko očekujete da će Nedim i Rijad igrati danas?
-
- Kontakt:
ne više od 20-25 minuta sigurno...Vucevich je napisao/la:Koliko očekujete da će Nedim i Rijad igrati danas?