Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
molim te objani mi potpiskalimero je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta ,Hapoel vodi protiv Salzburga u Austriji 2-1 sto dovoljni govori o kvaliteti ovog kluba.
Edit:rezultat je 1:3
Htio je reci da je na jugu olos, na zapadu guzonjini sinovi i gospoda koja svakog vikenda daje 15KM da gleda utakmice protiv Travnika,Buducnosti,Drine,Zvijezde i sl., te da su na sjeveru oni koji sebe smatraju pametnima. Primjera radi, dobacivanje Culumu je od strane pametnih. Na istok bi isla ova normalna raja.eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:molim te objani mi potpiskalimero je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta ,Hapoel vodi protiv Salzburga u Austriji 2-1 sto dovoljni govori o kvaliteti ovog kluba.
Edit:rezultat je 1:3![]()
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:molim te objani mi potpiskalimero je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta ,Hapoel vodi protiv Salzburga u Austriji 2-1 sto dovoljni govori o kvaliteti ovog kluba.
razumijem za sjever i zapad..al sto jug-olos1921 je napisao/la:Htio je reci da je na jugu olos, na zapadu guzonjini sinovi i gospoda koja svakog vikenda daje 15KM da gleda utakmice protiv Travnika,Buducnosti,Drine,Zvijezde i sl., te da su na sjeveru oni koji sebe smatraju pametnima. Primjera radi, dobacivanje Culumu je od strane pametnih. Na istok bi isla ova normalna raja.eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:molim te objani mi potpiskalimero je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta ,Hapoel vodi protiv Salzburga u Austriji 2-1 sto dovoljni govori o kvaliteti ovog kluba.
Feljton: Željezničar kroz godine (dio I)
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... dine-dio-i
Svaka cast!KB-TM87 je napisao/la:Zadnjih godina kako sam isao na Jug, sve sam vise primjecivao baluvardije od 14-15 godina, ciganije. Sve oni sminkeri, lafo nesto. Sabani zesci ! A najgore od sve sto su pravi kriminalci, kakve sam price sve cuo dok sam bio u kopu. Zgrozio sam se, to je sve ograniceno ko balkon !
Upravo zbog toga zadnjih godina vise idem na sjever gdje je raja normalna. Ne kazem da su na jugu svi takvi,ali je ono sramota ko sve bude na utakmici i onda se pitamo sto smo huligani. Ovo se ne odnosi samo na nas nego i na vecinu navijackih grupa u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.