FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RagazziDelSud
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RagazziDelSud » 18 avg 2010, 21:25

Željo sutra na glavnom ima trening u 17:00 h :!: ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 18 avg 2010, 21:40

Nikolic odusevio kazu 3 gola,svaka cast momak,kolobov kazu dobar bio isto,smao nisam vidio jel igrao baljic

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 18 avg 2010, 21:48

Nakon prvih 45 minuta ,Hapoel vodi protiv Salzburga u Austriji 2-1 sto dovoljni govori o kvaliteti ovog kluba.
Edit:rezultat je 1:3
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 18 avg 2010, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 18 avg 2010, 21:49

Evo Hapoel vodi 2:1 protiv Salzburga u gostima,nek to bude dokaz pitarima i ostalim da smo izgubili od najjaceg kluba :D
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 18 avg 2010, 21:56

Alo momcine. Definirajuci se sa Željeznicarom, definirate se sa klubom koji ima najveci uspjeh u Europi od svih bh klubova, koji je prvi od UEFA-a priznati sampion NEZAVISNE/NEOVISNE (kako se kome svidja) JEDNE JEDINE (1997/1998 sezona, Zubandan), koji je prvi ostvario "uspjeh" na Euro sceni (ovo pod navodnike jer nam je u Bosni nazalost uspjeh pretkolo svima ovdje), klubom koji je dao neke od najvecih fudbalskih imena ovih prostora i svjetskih strucnjaka. Izgubili pa sta. Desava se svima, i NIKOME SE MI NE MORAMO PRAVDATI, neka se pravdaju oni nama, neka nam se pravdaju 7 puta, za 7 igraca koja su prisiljena bila preci kod njih i to nakon sto su osnovani udruzivanjem mahalaskih sportskih drustava ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 avg 2010, 01:12

imali ko da je bio u kiseljaku? stole,pile bocca i ostali?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 19 avg 2010, 01:20

Vidi nema Bajre haUbice u ovom spisku u Kiseljaku :o :o
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 19 avg 2010, 01:23

Ak smo se mi obrukali protiv Hapoela,sta reci za salzburg,pa njim aje golman da gol :D
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 19 avg 2010, 01:24

kalimero je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta ,Hapoel vodi protiv Salzburga u Austriji 2-1 sto dovoljni govori o kvaliteti ovog kluba.
molim te objani mi potpis :!: :roll:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 avg 2010, 01:40

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
kalimero je napisao/la:Nakon prvih 45 minuta ,Hapoel vodi protiv Salzburga u Austriji 2-1 sto dovoljni govori o kvaliteti ovog kluba.
Htio je reci da je na jugu olos, na zapadu guzonjini sinovi i gospoda koja svakog vikenda daje 15KM da gleda utakmice protiv Travnika,Buducnosti,Drine,Zvijezde i sl., te da su na sjeveru oni koji sebe smatraju pametnima. Primjera radi, dobacivanje Culumu je od strane pametnih. Na istok bi isla ova normalna raja.

Feljton: Željezničar kroz godine (dio I)

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... dine-dio-i
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 19 avg 2010, 01:50

Ovo je rekao jedan veliki MANIJAK koji je ovo govorio upravi kluba mozda se ovi stariji sjecaju aludirajuci na pravljenje istoka.On je u godinama i sjedi sa mnom na sjeveru i nije mislio nista lose pod pojmom klosari,strucnjaci i privatnici(budimo realni danas je polovina ovakva)jer je on strasan fan Zelje.
AMAR OSIM!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 19 avg 2010, 01:51

1921 je napisao/la:
Htio je reci da je na jugu olos, na zapadu guzonjini sinovi i gospoda koja svakog vikenda daje 15KM da gleda utakmice protiv Travnika,Buducnosti,Drine,Zvijezde i sl., te da su na sjeveru oni koji sebe smatraju pametnima. Primjera radi, dobacivanje Culumu je od strane pametnih. Na istok bi isla ova normalna raja.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... dine-dio-i
razumijem za sjever i zapad..al sto jug-olos :?: gdje su onda Željini navijači :idea:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 19 avg 2010, 01:56

molim te objani mi potpis :!: :roll:[/quote]

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... dine-dio-i[/quote]

razumijem za sjever i zapad..al sto jug-olos :?: gdje su onda Željini navijači :idea:[/quote]

objasnio sam ti gore ako ti nije jasno obrati mi se na PP,a valjda si skontao nisi tarpi :mrgreen:
AMAR OSIM!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 19 avg 2010, 02:00

SVAKA CAST ZA OVAJ FELJTON :)

P.S. @kalimero izvini nisam vidio ovaj tvoj post ranije..shvatam ;)
Fenerbahçe SK...1907♥

1921♥

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 19 avg 2010, 08:30

Uz sve prepirke,sukob mišljenja,zezanciju najveća dva BH kluba su Sarajevo i Željezničar. Obzirom na renome oba kluba mi navijači bi tebali da imamo odgovornost prema klubu,stečenoj historiji,bivšim asovima,tekovini,gradu,mahali itd. I to je sve bilo tako bilo do pojave novog vala navijača,kojim su u krv ubrizgani huliganski filmovi,huškačka politika njihovih vođa i okoline,te ih pretvorili u socijalno opasne grupe. Mi smo danas svjedoci raznih nemilih scena a kulminacija je bila smrt Vedrana Puljića,i ja sam tada mislio da će se doći pameti. Umjesto dolaženja pameti nama se dešava da u našem gradu razne grupe i grupice ugrožavaju naš život,zdravlje naše braće,djece prijatelja da je došlo do situacije da se u pojedine dijelove grada ne smije ni ići ako nisi iz ove ili one grupe. E sad apelujem na svakog navijača pojedinačno da nam se nebi desio novi Vedran Puljić da sa svoje strane počne djelovati da nebi bilo kasno,jer ovaj grad nije Beograd,mi nismo engleski huligani i na drugoj strani svi imamo najbolje prijatelje,rođake a neko i braću. I na kraju za sve ove tuče,paljevine,sabotaže direktno okrivljujem vođe i rukovodstvo navijačkih grupa koji regrutuju nezrelu djecu i od njih prave huligane,i mislim da bi se policija sa njima kao kliconošama trebala pozabaviti.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 avg 2010, 09:39

@batistuta

Ovo sve vodi novim mrtvim glavama,mozda ce ludilo na vrijeme stati mozda i nece,ali ako se ovako nastavi nece na dobro izac'

Bravo za ljude sa zvanicne stranice!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 19 avg 2010, 09:43

Najgore u svemu je sto ce neko neduzan da nastrada...

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 19 avg 2010, 09:48

Boga mi ljudi,ovo nije dobro nesto ce se lose desiti,sigurno!Sto kaze BABO najgore sto ce neko neduzan stradati,trebali bi se drotovi malo zesce angazovati,privodjenja,koji samar i to,ova balavurdija na obadvije strane nece mirovati al ce poslije ce biti kasno

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 19 avg 2010, 10:24

Zadnjih godina kako sam isao na Jug, sve sam vise primjecivao baluvardije od 14-15 godina, ciganije. Sve oni sminkeri, lafo nesto. Sabani zesci ! A najgore od sve sto su pravi kriminalci, kakve sam price sve cuo dok sam bio u kopu. Zgrozio sam se, to je sve ograniceno ko balkon !

Upravo zbog toga zadnjih godina vise idem na sjever gdje je raja normalna. Ne kazem da su na jugu svi takvi,ali je ono sramota ko sve bude na utakmici i onda se pitamo sto smo huligani. Ovo se ne odnosi samo na nas nego i na vecinu navijackih grupa u BiH.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 19 avg 2010, 10:39

KB-TM87 je napisao/la:Zadnjih godina kako sam isao na Jug, sve sam vise primjecivao baluvardije od 14-15 godina, ciganije. Sve oni sminkeri, lafo nesto. Sabani zesci ! A najgore od sve sto su pravi kriminalci, kakve sam price sve cuo dok sam bio u kopu. Zgrozio sam se, to je sve ograniceno ko balkon !

Upravo zbog toga zadnjih godina vise idem na sjever gdje je raja normalna. Ne kazem da su na jugu svi takvi,ali je ono sramota ko sve bude na utakmici i onda se pitamo sto smo huligani. Ovo se ne odnosi samo na nas nego i na vecinu navijackih grupa u BiH.
Svaka cast!

Nadam se da ce se klubovi opametiti i graditi svoju publiku koja ce biti sportska i dolaziti na utakmice radi sporta a ne radi divljanja. Jedino su kod nas popularniji navijaci od fudbalera, bitnija je atmosfera od utakmice.

Predstavnici klubova trebaju dobro paziti i biti odgovorni spram onoga sto pricaju u medijima. Mnogi funkcioneri koriste ovakve situacije, jer se onda ne prica o njihovom radu i lakse kontrolisu situaciju, a naravno ispastaju pravi navijaci koji su dosli da pogledaju utakmicu i uzivaju u dobrim utakmicama.

Ovakvim radom ne da necemo naprijed, nego cemo ici nazad.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.