nego sta nisu dovoljno spremni...?Faraon iz Visokog je napisao/la:Pocelo je
Cesc i RvP nisu povrijedeni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
nego sta nisu dovoljno spremni...?Faraon iz Visokog je napisao/la:Pocelo je
Cesc i RvP nisu povrijedeni
procitajte svi ovo.... covjek je tako lijepo iznjeo probleme koji su godinama prisutni u Arsenalu i objasnjenje zasto nema trofeja.... slazem se sa svakom recenicomBosco je napisao/la:To što ja ipak vidim lošu i dobru stranu kod Wengera ne znači da sam glupi Balkanac.![]()
A prije Wengera je trener bio George Graham koji je dvaput osvojio ligu, dvaput League Cup, jednom Fa cup i jednom Charity Shield što je u ono vrijeme bio popriličan uspjeh. I znaš šta se desilo, desilo se da je kreno ko Wenger ovako danas bez trofeja i fino dobio otkaz. Ali Wenger ga nikad neće dobit jer je današnjoj upravi bitan samo novac.
Wenger je možda uz Herberta Chapmana i najveća legenda Arsenala ali pogledajte kakav je sastav naslijedio od Grahama i Riocha, i doveo par igrača i uzeo Double, a velike zasluge za taj double imaju upravo ta dvojica jer su mu oni profilirali ekipu. I zadnji trofej Wenger je osvojio dok je "kupovao" igrače, a ne "stvarao" ih. Kod mene ne smeta to što čovjek ne može osvojiti ništa, već zato što je lažov. Pet godina laže navijačima da smo spremni za titulu i svi mu povjeruju jer stvarno malo treba da se zakrpi ovaj tim i Wenger obeća da će to uraditi, ali nikada to ne uradi jer mu je bitnije da završi prelazni rok u plusu nego da potroši koju milju za transfere i bude konkurentan. Ove godine smo opet ispušili lulu mira i vrh ce nam bit Top 4. A što se mene tiče Wenger mi je stvarno drag, ali to ne znači da ga ne mogu kritizirat i on slobodno nek ostane sljedeće 4 godine kao Manager pa i dalje što se mene tiče, ali ako ubrzo ne promjeni pristup i to radikalno izgubit će sve što je stekao kod navijača. Ali ipak Wenger je legenda i ja navijam za fudbal, ne za trofeje, ali bi napokon bilo osvojit lijepo poneki.