Dobra kombinacija jos samo da ne ostane na rijecima.muhamedhulk je napisao/la:Svaka cast za potez trenera/Uprave oko Hadzije i Rijada. Nadam se da ce dobiti 15, 20 min ukupno![]()
Ilievski: "Naša želja je da što više mladih igrača iz sopsvene Akademije integrišemo u prvi tim, uz nekoliko pravih pojačanja, te da u dobrom raspoloženju i kvalitetnoj pripremi dočekamo start nove sezone."![]()
![]()
![]()
Jel' neko primjetio da su stavili da bi stadion 'primao' u prosjeku 10k, a cijena karte 10eura, i nagura se oko 20 domacih tekmi, ili u prevodu 2mil eura
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
U nasoj Ligi Simon bi bio vrhunski igrac, samo ako je zdrav...
31. godina nije star igrac.... 35 je star igrac... benko je dosao sa 32-33 koliko se sjecam a i sada bi ga rado vidio
31. godina nije star igrac.... 35 je star igrac... benko je dosao sa 32-33 koliko se sjecam a i sada bi ga rado vidio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosnianKingdom
- Kontakt:
I ovo za hotel i prostorije je pomalo napuhano, ali sve je to kako bi se privukao neki investitor.muhamedhulk je napisao/la:
Jel' neko primjetio da su stavili da bi stadion 'primao' u prosjeku 10k, a cijena karte 10eura, i nagura se oko 20 domacih tekmi, ili u prevodu 2mil eura
Sabrine mi moje!
14.000 kapacitet je smiješno. 20.000 je već prihvatljivo. Pa šta će biti ako se igra evropska tekma, proslava titule, derbi itd.
Pa protiv slobode je bilo prije dvije god. preko 20.000 i radnika 2007 oko 18.000.
Pa veći kapacitet će imat tušanj za koju godinu grad koji ima stanovnika ko opština novi grad, nego klub iz glavnog grada. Sreća pa je projekat samo.
Pa protiv slobode je bilo prije dvije god. preko 20.000 i radnika 2007 oko 18.000.
Pa veći kapacitet će imat tušanj za koju godinu grad koji ima stanovnika ko opština novi grad, nego klub iz glavnog grada. Sreća pa je projekat samo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da si ti ziv i zdrav protiv Radnika je bilo nesto manje od 30.000. Drugo, nama ne treba veci stadion jer je puno vise utakmica u ligi nego sto bi igrao u Europi a cak i tad ti je tu negdje prosjek, znaci bio bi pun. Finale kupa ne bi svakako prebacilo taj broj, jedino titula + normalan derbi i play-off utakmica kao i grupne faze ali tu smo bas ono redovni..Stroj1946 je napisao/la:14.000 kapacitet je smiješno. 20.000 je već prihvatljivo. Pa šta će biti ako se igra evropska tekma, proslava titule, derbi itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A sto nije stadion od 1946/0? (19.460).
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
15k Amin
Džaba nam na Olimpicu da igramo kad će zjapit prazan, a po jednom godišnje da se puni do kraja.
Papa, Merlin i play off svake prestupne.
Džaba nam na Olimpicu da igramo kad će zjapit prazan, a po jednom godišnje da se puni do kraja.
Papa, Merlin i play off svake prestupne.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prevelikoemir79 je napisao/la:A sto nije stadion od 1946/0? (19.460).
Meni su bitne dvije stvari za stadion
Da su bordo stolice i da iznad ulaska u stadion stoji grb FK Sarajevo
ostalo je manje bitno
kapacitet na novim stadionima nije problem kao sto je recimo problem na kosevu pa za to ne moramo brinuti
dok pocnemo igrati u evropi ispunit cemo uslove na stadionu
Hadzic i Sadiku
da ga hoce zabit Nedim joooj nano naniceeee.....

Da su bordo stolice i da iznad ulaska u stadion stoji grb FK Sarajevo
ostalo je manje bitno
kapacitet na novim stadionima nije problem kao sto je recimo problem na kosevu pa za to ne moramo brinuti
dok pocnemo igrati u evropi ispunit cemo uslove na stadionu
Hadzic i Sadiku

da ga hoce zabit Nedim joooj nano naniceeee.....

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Uzmi prosjek posjete za ovu i proslu sezonu i uvidjeces zasto nam ne treba vise od 15k.Stroj1946 je napisao/la:14.000 kapacitet je smiješno. 20.000 je već prihvatljivo. Pa šta će biti ako se igra evropska tekma, proslava titule, derbi itd.
Jedan svjetski gigant poput Juvea ima stadion od 40k. Mogu oni vise napuniti, ali im se vise ovako isplati

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Prošle godine, niti jedna osoba na ovom formu nije znala za pojačanja u vidu Ahmetovića i Sarića, ali apsolutno niti jedan post nije bio vezan za njih, dok nisu potpisali.
Zato ove priče oko Vukčevića, Stojčeva, Obradovića uzeti sa maksimalnom rezervom. Imam osjećaj da će prva prinova biti igrač koji nije bio ni u najširim konkurencijama. Sa druge strane, ja se nadam Ordagiću, Redžiću, Jašareviću, kvalitetnom desnom krilu, te napadaču ala Benko da bude tutor Hadžiću. Za napadača bih doveo stranca. Nisu ni Obradović ni Koljić, a pogotovo ne Bekić i Ahmetović igrači kojim bi Hadžić grijao klupu.
Zato ove priče oko Vukčevića, Stojčeva, Obradovića uzeti sa maksimalnom rezervom. Imam osjećaj da će prva prinova biti igrač koji nije bio ni u najširim konkurencijama. Sa druge strane, ja se nadam Ordagiću, Redžiću, Jašareviću, kvalitetnom desnom krilu, te napadaču ala Benko da bude tutor Hadžiću. Za napadača bih doveo stranca. Nisu ni Obradović ni Koljić, a pogotovo ne Bekić i Ahmetović igrači kojim bi Hadžić grijao klupu.
Pa kad napraviš ovakav stadion, odma veći komfor. Tražit će se mjesto više na derbiju ili evropi. Nije koševo. Nismo navikli na bolje pa ne znamo. Za 2,3 godine ide obavezno povećanje kapaciteta. Drugi grade malo više da se kasnije ne mora dodavat. Kod nas sve naopako. A nije da nismo navikli. To protiv radnika nije tačno. Max. 20.000 je bilo. Protiv slobode 22.000 je zvanično bilo.MortemHz je napisao/la:Da si ti ziv i zdrav protiv Radnika je bilo nesto manje od 30.000. Drugo, nama ne treba veci stadion jer je puno vise utakmica u ligi nego sto bi igrao u Europi a cak i tad ti je tu negdje prosjek, znaci bio bi pun. Finale kupa ne bi svakako prebacilo taj broj, jedino titula + normalan derbi i play-off utakmica kao i grupne faze ali tu smo bas ono redovni..Stroj1946 je napisao/la:14.000 kapacitet je smiješno. 20.000 je već prihvatljivo. Pa šta će biti ako se igra evropska tekma, proslava titule, derbi itd.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
lazes!pasica je napisao/la:Kakvu kiflu? Ne lupaj gluposti ziv bio, ne pisi samo da bi nesto napisao. Frajeru se nudilo sto nikom do sad, na kraju je dobio blanko ugovor da sam napise sta hoce pa ako ne mozemo ispostovati Boze moj. Medjutim decko se nije udostojio ni da kaze sta hoce. Nije ni to problem, reci necu da igram ovdje ni dana vise nego sto moram i cao. A ne neka hinjska zavlacenja i izbjegavanja da se sjede i razgovara.BelminM23 je napisao/la:Dulja nikako nije ispalio Sarajevo, samo je Sarajevo njega. Neće čovjek igrati za kiflu, kad zna da zaslužuje i hljeba i pogače, pa da mezeti oboje.
Tako da me boli kita za njegovo (ne)pozivanje u reprezentaciju, i njegovu dalju karijeru. Repka dize cijenu igracu, mi kao klub nemamo vise nista od njegove cijene, tako da ne vidim zasto bi ga gurali?
Ustati pa reci Cimirot!
Dulja je odmah klubu rekao da mu se ide vani
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako je rekao klubu kad je Ilievski ili onaj celavi glavonja, jedan od te dvojice rekao da ne vidi razlog zasto ne bi produzio.poznajete se ti i duljevic. 

Duljevic pare koje mu se nude (ne vjerujem vise od 20k) moze imati u 3. njemackoj ligi,2. norveskoj,danskoj i sl ligama
Ja bi radije plaćao kartu 20 km ali da gledam dominaciju u bh fudbalu nego ovih 8km za kartu i patnju svaki put
Da te volim oduvijek sam znao...
Ja bi radije plaćao kartu 20 km ali da gledam dominaciju u bh fudbalu nego ovih 8km za kartu i patnju svaki put
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa hoce tad ali to je par utakmica a i ne bi puno promijenilo, ko hoce doci ce i to je to. Sve je manje ljudi u Sarajevu pa nam zato i ne treba veci kapacitet radi 2-3 utakmice u godini. Protiv Radnika je tacno sto sam gore naveo.Stroj1946 je napisao/la:Pa kad napraviš ovakav stadion, odma veći komfor. Tražit će se mjesto više na derbiju ili evropi. Nije koševo. Nismo navikli na bolje pa ne znamo. Za 2,3 godine ide obavezno povećanje kapaciteta. Drugi grade malo više da se kasnije ne mora dodavat. Kod nas sve naopako. A nije da nismo navikli. To protiv radnika nije tačno. Max. 20.000 je bilo. Protiv slobode 22.000 je zvanično bilo.MortemHz je napisao/la:Da si ti ziv i zdrav protiv Radnika je bilo nesto manje od 30.000. Drugo, nama ne treba veci stadion jer je puno vise utakmica u ligi nego sto bi igrao u Europi a cak i tad ti je tu negdje prosjek, znaci bio bi pun. Finale kupa ne bi svakako prebacilo taj broj, jedino titula + normalan derbi i play-off utakmica kao i grupne faze ali tu smo bas ono redovni..Stroj1946 je napisao/la:14.000 kapacitet je smiješno. 20.000 je već prihvatljivo. Pa šta će biti ako se igra evropska tekma, proslava titule, derbi itd.
-
- Kontakt:
Nisam ga gotivio ni sekunde jer ne volim tip igraca koji se kurci,i koji nema neku tehniku ili je spor,a takvih je kd nas puno,ali kad vidim da igrac ima daMu onda moze imati i 100 kila(CITAJ SH10) ili fulati po 5-6 100% sansih po utakmici(AH13) je i sve cu mu oprostiti,Bekic je dokazo da je lafcinamma_hz je napisao/la:Niko da kaze jbg da Bekic Amer ima muda ..
Izveo penal u Sirokom i na derbiju ,to su dva penala nakon kojih komotno mozes kao Melunovic istu noc preko granice.

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Iako od tog stadiona nema ništa. Moram da se dotaknem te logike oko broja sjedalica. Da li to niko od vas ne vjeruje da će možda rasti broj stanovnika u glavnom gradu? Samim time i možda povećati se posjeta? Ili fakat mislite da će u slijedećih 30 godina ostati to na 2-3 utakmice godišnje? Onako baš mi interesantno, kako sanjamo o iskoraku, ali kroz neke druge stvari se večina miri sa ispodprosječnim stvarima, tipa kapacitet od 14k... Pa Bilino Polje ima veći kapacitet... LOL.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Ferroviere1987, Google [Bot], inzomni, napoleon72, NeSamSafetee, Proximic, riki46, Stanceski, Vanja8 i 84 gosta.