Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Licemjerni ste. Normalan i ozbiljan klub s ine bi nikad dopustio ovo što si je Čelik dopustio.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prijatelju ne citas clanak pravilnika uopće. Postoje uvjeti: treba biti objavljeno na službenim stranicama, uvreda od strane kluba, a za posljedicu klub ima oduzimanje bodova. Mogu vas nazivati kako hoce ali ako to učini necija uprava i objavi na službenim stranicama, ne gine im oduzimanje minimalno tri boda. Ocekujemo azurnost, d obzirom na nad slučaj. Dao sam primjer gore jednom Sarajliju. Isto da mi stavimo "Sarajevo podno Trebevica....."(ogradjujrm se). Mislim da vam je ovdje netko jako naivan ispao.Convicts1988 je napisao/la:Pa i nas nazivaju smogovcima pa nas to ne vrijeđa čak šta više, skupina nam se u prošlosti zvala tako, pa .. Tako i vi, ne bi vam trebalo smetati lištićani, jel se tako kaže . Šteta što se na tekmu ne može, bilo bi nas sigurno mnogo, kao i u Banjaluci . Čelik ostaje neporažen
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Definitivno se slazem da nisu trebali i da ne pomaze klubu skoro pa nikako osim eto da se izrazava zelja za opstankom u ligi. Ali da sad nekog vrijedja i to nigdje veze nismo mi valjda krivi sto rijaka u Sirokom nosi ruzno ime?Lillard je napisao/la:Licemjerni ste. Normalan i ozbiljan klub s ine bi nikad dopustio ovo što si je Čelik dopustio.
Ovo je druga parola Robijasa gdje se materijal od parole bezveze potrosio ostalo ode sve u zaborav...
Smijesan si, nadasve nervozan, jer ocito toliko boli ona zasluzena kazna ... Iskreno zaboli me John Tavolta i za SB i za kaznama i za svim vasim kmecanjima. Meni je bitan samo Celik i nadam se sutra dobroj tekmi i neka pobjedi bolji, a naravno na kraju da to bude Celik.Lillard je napisao/la:Licemjerni ste. Normalan i ozbiljan klub s ine bi nikad dopustio ovo što si je Čelik dopustio.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mislim da nije dobar potez igraca Celika. I ako su mislili ljudi odigrat normalno sad se stvorio kontra efekat u jako vaznoj utakmici. Parola kao parola nije uvredljiva ali oni to shvataju kao provokaciju sto je i razumljivo jer da vole taj naziv njihovog mjesta ostavili bi ga. Sad ce jos vise zapet a imaju dobru ekipu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Što onda nisu stavili ime Široki Brijeg? Nemoj bola da se pravimo ludi, s namjerom su stavili "lištica"..KenoRob je napisao/la:Definitivno se slazem da nisu trebali i da ne pomaze klubu skoro pa nikako osim eto da se izrazava zelja za opstankom u ligi. Ali da sad nekog vrijedja i to nigdje veze nismo mi valjda krivi sto rijaka u Sirokom nosi ruzno ime?Lillard je napisao/la:Licemjerni ste. Normalan i ozbiljan klub s ine bi nikad dopustio ovo što si je Čelik dopustio.
Ovo je druga parola Robijasa gdje se materijal od parole bezveze potrosio ostalo ode sve u zaborav...
@Alban zaboli mene i za kaznu u za Široki, ko želi shvatit će, ko ne želi pravit će se lud ko i @Keno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Ovo je parola koju su donijeli navijači Čelika pred ispraćaj igrača za Široki. Zamolili igrače da se uslikaju svi zajedno s parolom, i ? Možda jeste malo bezveze što su tu igrači s parolom, ali eto. Diže se frka kao da je ne znam ti što.PERO1234 je napisao/la:Prijatelju ne citas clanak pravilnika uopće. Postoje uvjeti: treba biti objavljeno na službenim stranicama, uvreda od strane kluba, a za posljedicu klub ima oduzimanje bodova. Mogu vas nazivati kako hoce ali ako to učini necija uprava i objavi na službenim stranicama, ne gine im oduzimanje minimalno tri boda. Ocekujemo azurnost, d obzirom na nad slučaj. Dao sam primjer gore jednom Sarajliju. Isto da mi stavimo "Sarajevo podno Trebevica....."(ogradjujrm se). Mislim da vam je ovdje netko jako naivan ispao.Convicts1988 je napisao/la:Pa i nas nazivaju smogovcima pa nas to ne vrijeđa čak šta više, skupina nam se u prošlosti zvala tako, pa .. Tako i vi, ne bi vam trebalo smetati lištićani, jel se tako kaže . Šteta što se na tekmu ne može, bilo bi nas sigurno mnogo, kao i u Banjaluci . Čelik ostaje neporažen
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zeljin mali dobio poziv U21 nema 17 minuta ove polusezone. 

Nemozes tako relativizirati. Volio bi da ostanete. Ali ako ne budete kazneni prema Pravilniku kao sto smo i mi sami ovaj savez nema smisla. Svi ste skocili na sve 4 na zvizdanje u Širokom, primjeni se ljudi odredbe Pravilnika i OK. Mozda je to spontano bilo ali clanovi uprave i igraci su se slikali sa istim i objavljeno je na službenoj stranici za sto postoje dokazi. Toliko.Convicts1988 je napisao/la:Ovo je parola koju su donijeli navijači Čelika pred ispraćaj igrača za Široki. Zamolili igrače da se uslikaju svi zajedno s parolom, i ? Možda jeste malo bezveze što su tu igrači s parolom, ali eto. Diže se frka kao da je ne znam ti što.PERO1234 je napisao/la:Prijatelju ne citas clanak pravilnika uopće. Postoje uvjeti: treba biti objavljeno na službenim stranicama, uvreda od strane kluba, a za posljedicu klub ima oduzimanje bodova. Mogu vas nazivati kako hoce ali ako to učini necija uprava i objavi na službenim stranicama, ne gine im oduzimanje minimalno tri boda. Ocekujemo azurnost, d obzirom na nad slučaj. Dao sam primjer gore jednom Sarajliju. Isto da mi stavimo "Sarajevo podno Trebevica....."(ogradjujrm se). Mislim da vam je ovdje netko jako naivan ispao.Convicts1988 je napisao/la:Pa i nas nazivaju smogovcima pa nas to ne vrijeđa čak šta više, skupina nam se u prošlosti zvala tako, pa .. Tako i vi, ne bi vam trebalo smetati lištićani, jel se tako kaže . Šteta što se na tekmu ne može, bilo bi nas sigurno mnogo, kao i u Banjaluci . Čelik ostaje neporažen
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Mnogo glup potez, umjesto da Široki odigra opušteno, sad će ih samo raspaliti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
To je to. Samo ih nalozise bezveze. Ne kontam ovaj potez nikako ali etoVirtu4l je napisao/la:Mnogo glup potez, umjesto da Široki odigra opušteno, sad će ih samo raspaliti.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma oni očekuju da će Mladost odraditi posao za njih... u slučaju da Mladost podbaci kuknjavaVirtu4l je napisao/la:Mnogo glup potez, umjesto da Široki odigra opušteno, sad će ih samo raspaliti.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
-
- Kontakt:
Vi nas nećete pobjedit sutra, u što god želiš da se kladimo:) Jeste kvalitetniji ali ne toliko koliko se predstavlja, ni blizu;)maxmore je napisao/la:Ma oni očekuju da će Mladost odraditi posao za njih... u slučaju da Mladost podbaci kuknjavaVirtu4l je napisao/la:Mnogo glup potez, umjesto da Široki odigra opušteno, sad će ih samo raspaliti.
Poznavajuc Metalce,mogli bi oni podgrijat malo nekog od Mladostasa da zabije opet neki autogol[emoji4] [emoji1]
A onda ce bit kuknjava na Pecari
EKONNP
To su stvari koje se jednostavno dese, ono nabrzinu, evo transprenta hajmo se slikati, niko ne obrati pažnju na potencijalni problem.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne kontam ovaj potez nikako ali eto
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prijatelju ne citas clanak pravilnika uopće. Postoje uvjeti: treba biti objavljeno na službenim stranicama, uvreda od strane kluba, a za posljedicu klub ima oduzimanje bodova. Mogu vas nazivati kako hoce ali ako to učini necija uprava i objavi na službenim stranicama, ne gine im oduzimanje minimalno tri boda. Ocekujemo azurnost, d obzirom na nad slučaj. Dao sam primjer gore jednom Sarajliju. Isto da mi stavimo "Sarajevo podno Trebevica....."(ogradjujrm se). Mislim da vam je ovdje netko jako naivan ispao.[/quote]
Ovo je parola koju su donijeli navijači Čelika pred ispraćaj igrača za Široki. Zamolili igrače da se uslikaju svi zajedno s parolom, i ? Možda jeste malo bezveze što su tu igrači s parolom, ali eto. Diže se frka kao da je ne znam ti što.[/quote]
Nemozes tako relativizirati. Volio bi da ostanete. Ali ako ne budete kazneni prema Pravilniku kao sto smo i mi sami ovaj savez nema smisla. Svi ste skocili na sve 4 na zvizdanje u Širokom, primjeni se ljudi odredbe Pravilnika i OK. Mozda je to spontano bilo ali clanovi uprave i igraci su se slikali sa istim i objavljeno je na službenoj stranici za sto postoje dokazi. Toliko.[/quote]
Zasto kaznjeni? Sto vam se rijeka zove tako, jel? Nemojte se sramotiti bezveze, vase uvrede i stav vaseg kluba nakon njih je sramotan, ova parola nena trunke uvrede, niti spominje narod, niti vrijedja drzavu niti bilo koju nacionalnost, samo spominje geografski pojam koji je i danas aktuelan, ako vam toliko bode oci trazite da se promjeni ime rijeke, koliko znam nikda nije podnesen zvanican prijedlog da je navedeni naziv iste i promjeni jer vrijedja, pa stoga ista i danas nosi ovo ime, a ocito i vana to ne smeta. Da je na paroli napisano bilo sta vi biste bili uvrijedjeni jer vas boli kazna, ali iskreno sami ste krivi za nju nikog drugog nemojte niti mozete kriviti. Budite pozdravljeni.
Ovo je parola koju su donijeli navijači Čelika pred ispraćaj igrača za Široki. Zamolili igrače da se uslikaju svi zajedno s parolom, i ? Možda jeste malo bezveze što su tu igrači s parolom, ali eto. Diže se frka kao da je ne znam ti što.[/quote]
Nemozes tako relativizirati. Volio bi da ostanete. Ali ako ne budete kazneni prema Pravilniku kao sto smo i mi sami ovaj savez nema smisla. Svi ste skocili na sve 4 na zvizdanje u Širokom, primjeni se ljudi odredbe Pravilnika i OK. Mozda je to spontano bilo ali clanovi uprave i igraci su se slikali sa istim i objavljeno je na službenoj stranici za sto postoje dokazi. Toliko.[/quote]
Zasto kaznjeni? Sto vam se rijeka zove tako, jel? Nemojte se sramotiti bezveze, vase uvrede i stav vaseg kluba nakon njih je sramotan, ova parola nena trunke uvrede, niti spominje narod, niti vrijedja drzavu niti bilo koju nacionalnost, samo spominje geografski pojam koji je i danas aktuelan, ako vam toliko bode oci trazite da se promjeni ime rijeke, koliko znam nikda nije podnesen zvanican prijedlog da je navedeni naziv iste i promjeni jer vrijedja, pa stoga ista i danas nosi ovo ime, a ocito i vana to ne smeta. Da je na paroli napisano bilo sta vi biste bili uvrijedjeni jer vas boli kazna, ali iskreno sami ste krivi za nju nikog drugog nemojte niti mozete kriviti. Budite pozdravljeni.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Na Pecari ce biti kuknjava 7 utakmica zaredom svakako...skripar96 je napisao/la:Poznavajuc Metalce,mogli bi oni podgrijat malo nekog od Mladostasa da zabije opet neki autogol[emoji4] [emoji1]
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Izgurat cemo mi nekako tih 7 utakmica. A hocete li vi izgurati da ostanete u prvoj ligi?KenoRob je napisao/la:Na Pecari ce biti kuknjava 7 utakmica zaredom svakako...skripar96 je napisao/la:Poznavajuc Metalce,mogli bi oni podgrijat malo nekog od Mladostasa da zabije opet neki autogol[emoji4] [emoji1]
EKONNP
Šta imaš za uložiti. Nista mi pobjeda neće značiti ako vas ne gurnemo u drugu ligu. Bez lažnog prikrivanja.Convicts1988 je napisao/la:Vi nas nećete pobjedit sutra, u što god želiš da se kladimo:) Jeste kvalitetniji ali ne toliko koliko se predstavlja, ni blizu;)maxmore je napisao/la:Ma oni očekuju da će Mladost odraditi posao za njih... u slučaju da Mladost podbaci kuknjavaVirtu4l je napisao/la:Mnogo glup potez, umjesto da Široki odigra opušteno, sad će ih samo raspaliti.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Ma svejedno bi se SB nalozio da pobjedi. Al je opet bezveze potez. Nevezano za ovu parolu, mene ova sitaucija podsjeca na situaciju kao i pred nase ispadanje, nadam se da grijesim.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.