ali naravno kada sarajevo da u 96 iako su produzene 4 , onda je to posteno...
ali ipak je ovo Bosna i ipak smo mi Bosanci...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
znam ovo je nista kako ce puno kosevo biti ako nastavimo sa dobrim rezultatima,Ni zakoni ni zabrane ne mogu sprijeciti HORDANJE !!TokiVoki je napisao/la:To i ne moze stati na sugavicuSnickers5 je napisao/la:veceras oko 12.000 po mojoj procjeni toliko prima stadion selje sa stolicama i bez
drH je napisao/la:Sta ste zaratili sad ovoliko vi i Manijaci. Ovakva situacija nije ni u Mostaru. Ako je istina da su Manijaci bacili suzavac!
toliko prima na ovom i jos nekim portalima, inace.... doduse, sa sumarkom, mozdaSnickers5 je napisao/la:veceras oko 12.000 po mojoj procjeni toliko prima stadion selje sa stolicama i bez
Ne kazem nista nisam bio na tekmi samo drugovi Hordasi koji su isli govore oko osam hiljada da je bilo.BegA_SA je napisao/la:Bilo je sigurno vise od 10 hiljadakalimero je napisao/la:Jesil ti bio na utakmici?UPS je napisao/la:Cestitke i jednom i drugom timu na pruzenoj partiji. Utakmica je bila odlicna, puna tempa, borbena. Ambijent vrhunski, vise od 10.000 gledalaca, animacije na ogromnom LED ekranu...sve za deset.
Celik je ODLICNA ekipa, pruzili su stvarno dobru predstavu i zasluzili su bod. Ipak, sreca je nocas bila na nasoj strani, dali smo taj gol u sudijskoj nadoknadi, koja je btw bila mizerna obzirom da je prekid zbog suzavca trajao sigurno 10 minuta.
Suzavac....hm...ne bih spekulisao ko ga je bacio ali da je pokvario vrhunski ambijen pokvario je, da ne spominjem da je bilo jako puno povrijedjenih. Takvima definitivno treba stati u kraj.
nikad niste bolje odigrali niti bili bliže bodu nego večeras!Niste izgubili od Čelzija ali niste ni od Žepča glavu gore odlična vam je ekipa imate i glavu i rep i nije sramota izgubiti od Sarajeva na njegovom terenu, nadam se da čemo zajedno biti hit prvenstva,odlična utakmica a mogu i jedni i drugi još bolje!Dongle je napisao/la:Čestitke za Sarajevo.Sto se Čelika tiče,moram ovako reći: Pa vise me stid kad god igraju na Kosevu,samo gubimo.Sramota,jedan Siroki Brijeg redovno odnosi bodove sa Koseva.Zao mi je samo navijača Čelika,nafuraju se i ponadaju da će konačno osvojiti bar 1 bod,a vrate se razočarani.Sramota,pa jebote ne igra Čelik protiv Čelzija pa da ne moze nikad da bod osvoji.
E samo ti mogu reci ovoaleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo malo o utakmici. Sjajna fudbalksa predstava za nase uslove, odnosno vrhunska. Sarajevo imalo vise izglednih prilika ali Celik mnogo bolje stoji na terenu, odnosno igra mnogo ljepse. Gol je pao u 6. minuti nadoknade, no boze moj. Zivot je takav, iskreno remi najrealniji, no sreca danas Sarajevu sutra Celiku. Kojasevic nista, ne znam samo ko ga napuha, kao i Dzafica. Puric najbolji na terenu.
Protiv Hapoela je bilo 5000 na stadionu.3000 MAXIMALNO na jugu i na zapadu i istoku bog me ubio ako je bilo po 1000 dusa..ali eto i 5000 vam je puno.junuz23 je napisao/la:hebem ti dayton i reintegracijuTeaM87 je napisao/la:pa jel vas sramota više seljačine iz istočne bosne sudiskih namještanja. e jeste vala miševi a ako je istina da smo vam mi bacili suzavac sjetite se proslave titule na grbavici kada ste # prvi počeli # da je bilo pošteno i da vam sudija nije poklonio pobjedu opet bi ko prije utakmice plakali po vašem savezu i tražili bodove za zelenim stolom eee jeste vala p... da se hočete rasformirati pod tim vašim stečajnm predsjednikom. a to da vas je bilo 10000, onda je protiv hapoela bilo 15000. nešto neštim u tim vašim izvještajima ko da se čevabđiski stadion na rajfešluz povečava i smanjuje ( protiv hapola je pisalo da je bilo 7000 smiješno )
Ne kinke majketi...bio sam na tekmi,na istoku, s drugom "iste krvi" i jos par njih ovih domacih.Sarajevo veoma lose,dobili vise sretno,nego spretno...zato tisu za ta namjestanja..na tribinama negdje realno 8-10 milja,fina posjetaTeaM87 je napisao/la:pa jel vas sramota više seljačine iz istočne bosne sudiskih namještanja. e jeste vala miševi a ako je istina da smo vam mi bacili suzavac sjetite se proslave titule na grbavici kada ste # prvi počeli # da je bilo pošteno i da vam sudija nije poklonio pobjedu opet bi ko prije utakmice plakali po vašem savezu i tražili bodove za zelenim stolom eee jeste vala p... da se hočete rasformirati pod tim vašim stečajnm predsjednikom. a to da vas je bilo 10000, onda je protiv hapoela bilo 15000. nešto neštim u tim vašim izvještajima ko da se čevabđiski stadion na rajfešluz povečava i smanjuje ( protiv hapola je pisalo da je bilo 7000 smiješno )
Slusaj majstore, iskreno govorim, zao mi je. nije lako primiti gol u zadnjim sekundama i to fakat tesko pada svakom. Mi smo u zadnjoj minuti izgubili titulu (doduse, i bayern jeScof1eld je napisao/la:Bosna prima go od Spanije u 96 minuti, produzeno je bilo 6.. vjerovatno svaki pitar na svijetu ce reci neposteno..
ali naravno kada sarajevo da u 96 iako su produzene 4 , onda je to posteno...
ali ipak je ovo Bosna i ipak smo mi Bosanci...
Eto manijaci su sad otisli bas na grbavicu ..benajon je napisao/la:Ovo je bas bilo previse veceras il sutra bice svasta dole oko grbavice krenuce se na grbavicu daj boze da ne bude mrtvih vec su ljudi dole krenuli