FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Scof1eld
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Scof1eld » 19 avg 2010, 00:40

Bosna prima go od Spanije u 96 minuti, produzeno je bilo 6.. vjerovatno svaki pitar na svijetu ce reci neposteno..

ali naravno kada sarajevo da u 96 iako su produzene 4 , onda je to posteno...

ali ipak je ovo Bosna i ipak smo mi Bosanci... ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 avg 2010, 00:41

Djete ti zaslužuješ trajni ban, kad ne možeš recenice ispricati a da ne psuješ ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 19 avg 2010, 00:41

TokiVoki je napisao/la:
Snickers5 je napisao/la:veceras oko 12.000 po mojoj procjeni toliko prima stadion selje sa stolicama i bez :D
To i ne moze stati na sugavicu ;)
znam ovo je nista kako ce puno kosevo biti ako nastavimo sa dobrim rezultatima,Ni zakoni ni zabrane ne mogu sprijeciti HORDANJE !! ;)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 avg 2010, 00:41

Mislim da se više ne bih trebalo šarati po gradu po bilo čemu što je plave boje :roll: :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 avg 2010, 00:41

drH je napisao/la:Sta ste zaratili sad ovoliko vi i Manijaci :? . Ovakva situacija nije ni u Mostaru. Ako je istina da su Manijaci bacili suzavac!

ovi bacili kad je zeljo osvojio titulu ako su manijaci bacili sigurno je ovo zbog toga...mah definitivno gore nego kod vas
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 avg 2010, 00:43

Snickers5 je napisao/la:veceras oko 12.000 po mojoj procjeni toliko prima stadion selje sa stolicama i bez :D
toliko prima na ovom i jos nekim portalima, inace.... doduse, sa sumarkom, mozda :D

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 19 avg 2010, 00:44

BegA_SA je napisao/la:
kalimero je napisao/la:
UPS je napisao/la:Cestitke i jednom i drugom timu na pruzenoj partiji. Utakmica je bila odlicna, puna tempa, borbena. Ambijent vrhunski, vise od 10.000 gledalaca, animacije na ogromnom LED ekranu...sve za deset.
Celik je ODLICNA ekipa, pruzili su stvarno dobru predstavu i zasluzili su bod. Ipak, sreca je nocas bila na nasoj strani, dali smo taj gol u sudijskoj nadoknadi, koja je btw bila mizerna obzirom da je prekid zbog suzavca trajao sigurno 10 minuta.

Suzavac....hm...ne bih spekulisao ko ga je bacio ali da je pokvario vrhunski ambijen pokvario je, da ne spominjem da je bilo jako puno povrijedjenih. Takvima definitivno treba stati u kraj.
Jesil ti bio na utakmici?
Bilo je sigurno vise od 10 hiljada ;)
Ne kazem nista nisam bio na tekmi samo drugovi Hordasi koji su isli govore oko osam hiljada da je bilo.
AMAR OSIM!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 avg 2010, 00:44

Dongle je napisao/la:Čestitke za Sarajevo.Sto se Čelika tiče,moram ovako reći: Pa vise me stid kad god igraju na Kosevu,samo gubimo.Sramota,jedan Siroki Brijeg redovno odnosi bodove sa Koseva.Zao mi je samo navijača Čelika,nafuraju se i ponadaju da će konačno osvojiti bar 1 bod,a vrate se razočarani.Sramota,pa jebote ne igra Čelik protiv Čelzija pa da ne moze nikad da bod osvoji. :cry:
nikad niste bolje odigrali niti bili bliže bodu nego večeras!Niste izgubili od Čelzija ali niste ni od Žepča glavu gore odlična vam je ekipa imate i glavu i rep i nije sramota izgubiti od Sarajeva na njegovom terenu, nadam se da čemo zajedno biti hit prvenstva,odlična utakmica a mogu i jedni i drugi još bolje! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 avg 2010, 00:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo malo o utakmici. Sjajna fudbalksa predstava za nase uslove, odnosno vrhunska. Sarajevo imalo vise izglednih prilika ali Celik mnogo bolje stoji na terenu, odnosno igra mnogo ljepse. Gol je pao u 6. minuti nadoknade, no boze moj. Zivot je takav, iskreno remi najrealniji, no sreca danas Sarajevu sutra Celiku. Kojasevic nista, ne znam samo ko ga napuha, kao i Dzafica. Puric najbolji na terenu.
E samo ti mogu reci ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kojasevic ubjedljivo najbolji igrac, na kraju on je i asistirao za gol. Doduse, mozda ti ni ne znas ko je kojasevic :roll: shvatam :D

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 19 avg 2010, 00:47

ISPLACI SE BICE TI LAKSE , NEKA KROZ SUZE IZADJE BOL ! 1987
:mrgreen: :mrgreen:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

elle
Kontakt:

Post Postao/la elle » 19 avg 2010, 00:47

Sarajevo je zabilo gol u 93 minuti ... Ko ne vjeruje ima snimak ...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 avg 2010, 00:49

junuz23 je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:pa jel vas sramota više seljačine iz istočne bosne sudiskih namještanja. e jeste vala miševi a ako je istina da smo vam mi bacili suzavac sjetite se proslave titule na grbavici kada ste # prvi počeli # da je bilo pošteno i da vam sudija nije poklonio pobjedu opet bi ko prije utakmice plakali po vašem savezu i tražili bodove za zelenim stolom eee jeste vala p... da se hočete rasformirati pod tim vašim stečajnm predsjednikom. a to da vas je bilo 10000, onda je protiv hapoela bilo 15000. nešto neštim u tim vašim izvještajima ko da se čevabđiski stadion na rajfešluz povečava i smanjuje ( protiv hapola je pisalo da je bilo 7000 smiješno )
hebem ti dayton i reintegraciju :evil:
Protiv Hapoela je bilo 5000 na stadionu.3000 MAXIMALNO na jugu i na zapadu i istoku bog me ubio ako je bilo po 1000 dusa..ali eto i 5000 vam je puno.
PRotiv slobode je bilo 6000(ni manje ni vise,pa se vi jedite! JEDITE SEEEEE!)Sad protiv celika 9000 nasih 500 njihovih.(OPET SE JEDITE MAJKU VAM VASU)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 avg 2010, 00:49

TeaM87 je napisao/la:pa jel vas sramota više seljačine iz istočne bosne sudiskih namještanja. e jeste vala miševi a ako je istina da smo vam mi bacili suzavac sjetite se proslave titule na grbavici kada ste # prvi počeli # da je bilo pošteno i da vam sudija nije poklonio pobjedu opet bi ko prije utakmice plakali po vašem savezu i tražili bodove za zelenim stolom eee jeste vala p... da se hočete rasformirati pod tim vašim stečajnm predsjednikom. a to da vas je bilo 10000, onda je protiv hapoela bilo 15000. nešto neštim u tim vašim izvještajima ko da se čevabđiski stadion na rajfešluz povečava i smanjuje ( protiv hapola je pisalo da je bilo 7000 smiješno )
Ne kinke majketi...bio sam na tekmi,na istoku, s drugom "iste krvi" i jos par njih ovih domacih.Sarajevo veoma lose,dobili vise sretno,nego spretno...zato tisu za ta namjestanja..na tribinama negdje realno 8-10 milja,fina posjeta ;) Celik da je malo bio spretniji mogao je uvaliti 2-3 komada,ali sta je tu je..drago mi je zbog onog derpea Ibrakovica.Opet kazem Sarajevo za 95 min odigralo jednu akciju i to u prvom kad je onaj mali fulio mrtvi zicer,ostalo ho-ruk :mrgreen: famozni Piksi dobar igrac,ali puno komplikuje,ali opet namjesti go..najbolji kod vas realno (isti tip igraca Zajko Zeba).Sta reci za suzavac,ko god da ga je bacio ima je muda da napravi glupost samo takvu,neznam cemu sve ovo vodi :roll: poslije toga navijanje "Ovo nece izaci na dobro"isto smijesno : :roll: ...ostalo mi je upecatljivo,grupa starijih pitara medju kojima je bio Benjamin Isovic negdje oko 80 min govori da je ovdje Zeljo,umjseto Celika uvalili bi nam 9 komada :mrgreen: ja umro od sege :mrgreen:
1921-2011

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 avg 2010, 00:50

Scof1eld je napisao/la:Bosna prima go od Spanije u 96 minuti, produzeno je bilo 6.. vjerovatno svaki pitar na svijetu ce reci neposteno..

ali naravno kada sarajevo da u 96 iako su produzene 4 , onda je to posteno...

ali ipak je ovo Bosna i ipak smo mi Bosanci... ;)
Slusaj majstore, iskreno govorim, zao mi je. nije lako primiti gol u zadnjim sekundama i to fakat tesko pada svakom. Mi smo u zadnjoj minuti izgubili titulu (doduse, i bayern je :D ), tako je to. Ali realno, prekid je trajao najmanje 10 minuta i toliko je trabala biti produzena ;)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 avg 2010, 00:51

Ajmo , se sada malo okrenuti temi , pisati o slijedecim utakmicama ili bilo cemu :roll:

Ova, utakmica što se kaze :
Igru Brisi Bodove pisi , mada smo bili bolji al :x
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Colorado

Post Postao/la Colorado » 19 avg 2010, 00:51

Sarajevo iskoristilo svoje prilike i po meni zasluzeno slavilo , ekipa celika se na kosevu pokazala u jednom jako dobrom svijetlu i treba ih respektovati jer mogu sigurno dogurati do prva 3 mjesta .

Sto se tice navijanja veoma dobro , SJEVER kao i uvijek gorio .
Robijasi dobra brojnost , navijanje solidno !

aa ovo za suzavac pa stvarno se ovo i moglo ocekitavi , mali plavi kao i do sada bezbroj puta pokazali su svoju hrabrost jednim jako kukavickim potezom koji ce im se sigurno itekako obit o glavu ;) ;) :!:

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 19 avg 2010, 00:52

Jao pa do sad sam znao da su pitari p.... al da su ovolike nisam znao!!!!!
Kad gube il kad im rezultat nije po volji razbijaju tudji stadion.za Grbavicu nesh govore drugacije je nazivaju a svog stadiona nemaju "jadnici".
Jos neki Hapoel spominjete,al taj klub je veceras pokazao koliko zaista vrijedi,cak im se i golman upisao u listu strijelaca veceras peotiv velikog Salzburga u sred Austrije...
KADA MI JE TESKO SAMO SE SJETIM DA PITARI NEMAJU SVOJ STADION!!!!!!!!!!! :D
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 19 avg 2010, 00:55

benajon je napisao/la:Ovo je bas bilo previse veceras il sutra bice svasta dole oko grbavice krenuce se na grbavicu daj boze da ne bude mrtvih vec su ljudi dole krenuli
Eto manijaci su sad otisli bas na grbavicu ..
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 avg 2010, 00:55

A strumfovi vise li vise i truju...ne kontaju koliko su smjesni njihovi komentari. Ovo veceras (izuzev suzavca) strumfici moji po ambijenu, svemu, za vas je DALEKA EVROPA. O ovakvoj atmosferi vi samo mozete sanjati. Doduse oni hrabriji dodju i da se dive :D

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 19 avg 2010, 00:55

ljudi vi morate shvatiti razumijem vas bijes poslije ovoga veceras,zamislite nas bijes nakon sto ste vi bacili kad je titula bila,morate imati realno razmisljanje o svemu,ovo je sve narkomanija i ljudi koji nisu bili za vrijeme rata ovdje to nam oni rade oni vuku masu u propast,ovdje nadam se samo da ce ostati na ovome i sa nase i sa vase strane ;) pozz i pamet u glave ;) benajon ne seri molim te
pokazali su svoju hrabrost jednim jako kukavickim potezom koji ce im se sigurno itekako obit o glavu ;) ;) :!: colorado vi ste to prije nas pokazali

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.