2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2017 NBA Playoffs
Covjek je los prognozer i odmah nema pojma...E jbm te logiko. 

Pa jedini nacin da se popisa po mojim analizama je da Dubsi ne pometu. Ne vidim kako joj to ide u prilog.Nail for Real je napisao/la:Kako ce se Durantula popisat po Kavaju i njegovim ''strucnim'' analizama. Jedva cekam ovo, konacno malo uzbudjenja.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sudeći prema prognozama finale uopšte ne treba ni igrati, jer 'ta će tamo neki James i Irving, obične ništarije koje su lani došli do najvećeg preokreta u historiji lige. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mislim da je Cavsima najveći problem u ovom PO činjenica da nema Barnesa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
zašto Cavsi nisu favoriti ne razumijem
Osjetna na prednost na sf,pf i c je dovoljna ,kao i klupa
Deron >Livingston
Korver > Clark
Osjetna na prednost na sf,pf i c je dovoljna ,kao i klupa
Deron >Livingston
Korver > Clark
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Cavs in 6.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- PaskalHens
- Kontakt:
Uh uh, efikasniji..Clutch je napisao/la:Da ali bez obzira sto je odigrao vise utakmica, uzeo je cak 120 suteva manje na putu do rekorda, sto pokazuje koliko efikasniji je bio od Jordana.PaskalHens je napisao/la:Kad već tjeramo mak na konac; i nekih 32 tekme više nego đordanu, toe skromnih 900+ poena.Clutch je napisao/la: Ipak, bitno je naglasiti da je James uzeo cak 120 suteva manje od Jordana na putu do ovog rekorda.
@rio ne pravi se pametan majke ti; ne mislim da je levat u igri bio
Da, tih 120 šuteva se istopi na nekih 5-7 tekmi. Ostane nekih 25 tekmi praznog hoda.
Elem nebitno, poenta je da je prvi i svaka čast na tome, pa bilo kako

Viva la France, as they say in Rome.
ima Iggy, lik sutira 11% za 3p u playoffuBrokula je napisao/la:Mislim da je Cavsima najveći problem u ovom PO činjenica da nema Barnesa

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma Iggy je Iggy, ako se bude očekivalo od njega trpat će on. Warriorse treba da brine Thompson.miki_92 je napisao/la:ima Iggy, lik sutira 11% za 3p u playoffuBrokula je napisao/la:Mislim da je Cavsima najveći problem u ovom PO činjenica da nema Barnesa
Al što Cavsi forsiraju ovu priču da su neki žešći underdogsi

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema ovaj put izgovora ni za jedne ni za druge.I jedni i drugi su supertimovi i ko god da izgubi imace mrlju u karijeri.
Bas danas s jaranom pricao o njegovom katastrofalnom sutu za 3 u ovom PO. Pa ljudi, kad god ga gledam, u 90% slucajeva sam na sutu, ali obavezno promasi.miki_92 je napisao/la: ima Iggy, lik sutira 11% za 3p u playoffu

Mrlja u karijeri LeBronu da bude poraz od ekipe s 4 AS igrača od kojih su dvojica top 5 igrači lige ? 

Ma Warriorsi će mnogo više biti potpoljeno od strane medija nego Cleveland. James je već Golden nazvao "juggernaut". Dakle u prevodu nezaustavljivi. Ako ih dobije eto ga sa Jordanom u društvu, ako izgubi, jbg nije mogao 

Donnie Darko je napisao/la:Napravit ću istu prognozu kao i prošle godine.
Cavsi u 7.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Tako receno ispade igrace sam protiv njih,nije ni njegova ekipa bas za potcijenitiEpidaurus je napisao/la:Mrlja u karijeri LeBronu da bude poraz od ekipe s 4 AS igrača od kojih su dvojica top 5 igrači lige ?
-
- Kontakt:
BijelaCokolada je napisao/la:Tako receno ispade igrace sam protiv njih,nije ni njegova ekipa bas za potcijenitiEpidaurus je napisao/la:Mrlja u karijeri LeBronu da bude poraz od ekipe s 4 AS igrača od kojih su dvojica top 5 igrači lige ?
Mrlja je kada nemaš prsten, kako će sudar dva supertima i nečiji poraz biti mrlja?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
pa opravdano, ako Dubsi sa onakvim rosterom izgube 2 od 3 finala protiv Cavsa to je bruka epskih proporcijaBrokula je napisao/la:Ma Warriorsi će mnogo više biti potpoljeno od strane medija nego Cleveland. James je već Golden nazvao "juggernaut". Dakle u prevodu nezaustavljivi. Ako ih dobije eto ga sa Jordanom u društvu, ako izgubi, jbg nije mogao
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- PaskalHens
- Kontakt:
Niti će njemu biti mrlja, niti će biti da nije mogao sam protiv svih, avaaaaj duša draga. Ima i on itkekao jak tim. Naravno, GSW su favoriti, al' i ova trojica su brutalna realno.
Jedina mrlja će biti ako gsw metlom dobije ili Cavsi u pet.
Jedina mrlja će biti ako gsw metlom dobije ili Cavsi u pet.
Viva la France, as they say in Rome.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo tako.James je zapoceo sa ovim stvaranjem supertimova ciji su nosioci u prajmu i sad kad je neko stvorio jaci tim treba da ga se opravda?BijelaCokolada je napisao/la:Tako receno ispade igrace sam protiv njih,nije ni njegova ekipa bas za potcijenitiEpidaurus je napisao/la:Mrlja u karijeri LeBronu da bude poraz od ekipe s 4 AS igrača od kojih su dvojica top 5 igrači lige ?
Najbolji si igrac lige,top 3 svih vremena(protivnici mu nece biti u top 10,nijedan, ne budu li uzeli barem jos 2-3 titule) imas 2 All stara pored sebe,imas najboljeg ofanzivnog skakaca lige,a ujedno i nastupajuce serije,imas masu sutera i dobio si svakog igraca kojeg si zelio,te imas najskuplji roster lige.Sasvim dovoljno da nema opravdanja.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako su vec oba tima toliko jaka i dobra, i ako ih se moze staviti rame uz rame, porazena ekipa bi imala veliku mrlju jednako koliko i ne bi imali mrlju uopste. Zavisno od perspektive.
Mada, Warrorsi su jaci. Njima ce poraz definitivno biti mrlja, ne nuzno sam taj poraz, vec u kombinaciji sa proslogodisnjim. Cleveland i LeBron sa druge strane, nema sanse. Mozda neka sitna malecna mrlja koju mozes primjetiti samo ako je spomene.
Mada, Warrorsi su jaci. Njima ce poraz definitivno biti mrlja, ne nuzno sam taj poraz, vec u kombinaciji sa proslogodisnjim. Cleveland i LeBron sa druge strane, nema sanse. Mozda neka sitna malecna mrlja koju mozes primjetiti samo ako je spomene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.