Krmetna, loza, kasnije riba i vino, al AndrijaSariel je napisao/la:Ii decki idemo u starmo?
Zove krmak na janjetinu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ma nosi tog supka odavde...leotar i zeljino postenje semsudin ne spomenu.mrshhhProbisvjet je napisao/la:Mimo o ispadanju Slobode i sportu u Tuzli.
Mimi sam jednom prilikom rekao da je cupo kojem nije znao ime, navijac, zove Suljo. Dijete iz radnickog dijela Tuzle, tacno naselja Solana. Momak koji je sinonim za one koji najvise vole Slobodu i sport u Tuzli. Takvih je najvise bilo na Tusnju i Mejdanu. Radnicka klasa i djeca iz upravo iz radnickih porodica!
]
fuj
kad vidim kakvi debili igraju za njemačku u20 tandrila je i dobar
. .znači, već smo skinuli gaće . . .
ko ne skace tuzlak nije hej hej hej 
grana od boraaa pala kraj moraa ojhaaaHitman22 je napisao/la:Poderat cemo Zrinjski u po Mostara !!!
ne mogu ti jaaaaa
donjeti vinaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj svud je rosaa
Sariel je napisao/la:grana od boraaa pala kraj moraa ojhaaaHitman22 je napisao/la:Poderat cemo Zrinjski u po Mostara !!!
ne mogu ti jaaaaa
donjeti vinaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj svud je rosaa
koje ti je?
vlahov je pao,paznja vlahov je pao
oba obaaaa su palaa
oba obaaaa su palaa
popicemo bijeli brijeg, popicemo bijeli brijeg..
kroz grudi mi zelja lijece, sto te nema, sto te nema...
kad mi sanak spokoj dade, i dusa se miru sprema...
kroz srce se glasak krade,sto te nema, sto te nema
oda tituli.
haj Ž
kad mi sanak spokoj dade, i dusa se miru sprema...
kroz srce se glasak krade,sto te nema, sto te nema
oda tituli.
haj Ž
Kao i svaki put do sadaSariel je napisao/la:popicemo bijeli brijeg, popicemo bijeli brijeg..
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sutra samo lagano,ne treba se forsirat,ionako je gotova sezona.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
FK Sloboda Tuzla
U nedjelju se treba cuvat za narednu sezonu koja ce biti teska i turbulentna
Ne treba se umarati puno ionako ce puknuti zastavica ili zakljucati svlacionica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne treba se umarati puno ionako ce puknuti zastavica ili zakljucati svlacionica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
U Mostaru ćemo odigrati najbolju utakmicu u gostima u ovom drugom dijelu sezone vidjećete.
Bazdarevicu yebo te cijelo Sarajevo u pakas i pola Mostara.
Bazdarevicu yebo te cijelo Sarajevo u pakas i pola Mostara.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Svakako tezak turnir u Kanadi a dug put do tamo,nema razloga za zamaranjeharry_90 je napisao/la:Sutra samo lagano,ne treba se forsirat,ionako je gotova sezona.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Zenicani hvale Grad Tuzlu i gradonacelnika Jasmina Imamovica, povodom transe koju Grad Tuzla daje nasem klubu, a koja otpada na reprogram i tekuce potrebe FK Sloboda Tuzla, a mi ga ovdje pljujemo!
da se razumijemo, oni imaju pravo u ovom konkretnom slucaju glede transe, ali ironicno zvuci pohvala gradonacelniku i Gradu Tuzli, kada su nam unistili sport u Tuzli :mrgreen:
ko je na kraju potpisnik reprograma, FK Sloboda Tuzla ili..
da se razumijemo, oni imaju pravo u ovom konkretnom slucaju glede transe, ali ironicno zvuci pohvala gradonacelniku i Gradu Tuzli, kada su nam unistili sport u Tuzli :mrgreen:
ko je na kraju potpisnik reprograma, FK Sloboda Tuzla ili..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
uvijek ima gore od goreg.
I nama su smanjili pare od grada, ali eto bar daju dovoljno za reprogram.
Mada i kod nas je to zamjena teza. Grad daje ISTO para Slobodi (cak i manje nego prije), ali je ova garnitura u klubu izabrala da te pare usmjerava u reprogram. Medjutim haman moras pricati da grad servisira reprogram da ti ne bi uzeli i to malo sto daju.
Ovi u Zenici imam osjecaj da hoce i reprogram od 20-25 hiljada mjesecno i jos 30-ak hiljada za funkcionisanje kluba. Mi to nemamo ni u najavi. Smatram da i kod nas grad prvo treba da daje najmanje 600.000 godisnje Slobodi (dakle + jos 100.000) i da je sramota da uzimaju sebi povrat sredstava koje Azmir nije opravdao. To je velika mrlja na svu ovu pomoc grada. Tehnicki gledano Sloboda ih godisnje kosta manje od 400.000 maraka, a dobivaju pohvale na sve strane. Jbg haman se mora tako da ti ne bi jos sta skinuli.
I nama su smanjili pare od grada, ali eto bar daju dovoljno za reprogram.
Mada i kod nas je to zamjena teza. Grad daje ISTO para Slobodi (cak i manje nego prije), ali je ova garnitura u klubu izabrala da te pare usmjerava u reprogram. Medjutim haman moras pricati da grad servisira reprogram da ti ne bi uzeli i to malo sto daju.
Ovi u Zenici imam osjecaj da hoce i reprogram od 20-25 hiljada mjesecno i jos 30-ak hiljada za funkcionisanje kluba. Mi to nemamo ni u najavi. Smatram da i kod nas grad prvo treba da daje najmanje 600.000 godisnje Slobodi (dakle + jos 100.000) i da je sramota da uzimaju sebi povrat sredstava koje Azmir nije opravdao. To je velika mrlja na svu ovu pomoc grada. Tehnicki gledano Sloboda ih godisnje kosta manje od 400.000 maraka, a dobivaju pohvale na sve strane. Jbg haman se mora tako da ti ne bi jos sta skinuli.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- zlatnakoka
- Kontakt:

Ništa za reći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.