A pritome je kombinovano ima 1100 skokova i asistencija više.A još samo dvije trice treba da pogodi i da prestigne Millera u tom segmentu.Kako koji rekord pada iz naftalina se vadi još poneki kontraargument da se ospori ono što je čovjek do sad uradio.Love him or hate him, ali je jedan od najbolji ikad.I proći će i decenije prije nego nekad obori rekorde koje je postavio ili koje će tek postaviti.Clutch je napisao/la:Ipak, bitno je naglasiti da je James uzeo cak 120 suteva manje od Jordana na putu do ovog rekorda.PaskalHens je napisao/la:Lebron![]()
Ne zanima me s koliko tekmi više od Đordana, je.bo tekme. Koe kriv onom levatu što je otišao udarati loptu palicom
2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: 2017 NBA Playoffs
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Konacno i to finale da se doceka

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nikad uzbudljiviji PO, nije se znalo do posljednjeg trenutka ko ide u finale
Kako su krenuli ubrzo će NBA morati plaćati tv mrežama da ih prenose, ili ukidati PO i odmah organizovati seriju između Cavsa i Dubsa, da nas poštede ovih patnji

Kako su krenuli ubrzo će NBA morati plaćati tv mrežama da ih prenose, ili ukidati PO i odmah organizovati seriju između Cavsa i Dubsa, da nas poštede ovih patnji

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo je brutalan podatak, prvo sam mislio, pa Jordan je igrao cca 30 utakmica manje, normalno da ga je prestigao, ali ovoClutch je napisao/la:Ipak, bitno je naglasiti da je James uzeo cak 120 suteva manje od Jordana na putu do ovog rekorda.PaskalHens je napisao/la:Lebron![]()
Ne zanima me s koliko tekmi više od Đordana, je.bo tekme. Koe kriv onom levatu što je otišao udarati loptu palicom

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To samo pokazuje da je koncentracija sve kvalitete u dvije ekipe. Pa mislim, ono, sa metlama dolaze u finale. Hladno se obaraju višedecenijski stari rekordi. Igrači imaju 50 triple-double u 80 tekmi. Ekipe gube po 50 razlike. Finalista konferencije gubi 40 razlike na poluvremenu. To nije ni Angola mogla protiv drim tima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ne bude nekih povreda ili nekog drastičnog pada forme kod glavnih zvijezda, mogli bi gledati 7 brutalnih mečeva.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Napokon pocinje playoff 

Cleveland prvak u 6 utakmica.sejo90 je napisao/la:Milwaukee dobija Raptorse, gubi od Cavsa u polufinalu, Celticsi dobijaju Washington u drugom. Cleveland prvak Istocne konferencije. Wariorsi ce pomesti Portland, pomesti Utah i dobiti Spurse u finalu Zapada. I jos ce OKC da prode prvu rundu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:

Ružno je što su mu inicijali SAS.
Dubsu i 4 uzimaju ovo.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Donnie Darko je napisao/la:
je li jadnik ista pogodio

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- PaskalHens
- Kontakt:
Kad već tjeramo mak na konac; i nekih 32 tekme više nego đordanu, toe skromnih 900+ poena.Clutch je napisao/la:Ipak, bitno je naglasiti da je James uzeo cak 120 suteva manje od Jordana na putu do ovog rekorda.PaskalHens je napisao/la:Lebron![]()
@rio ne pravi se pametan majke ti; ne mislim da je levat u igri bio

Viva la France, as they say in Rome.
Odma u aprilu da počne GSW-Cavs serija pa ko prije do 15 pobjeda prvakrio_Ferdy88 je napisao/la:Nikad uzbudljiviji PO, nije se znalo do posljednjeg trenutka ko ide u finale![]()

Da ali bez obzira sto je odigrao vise utakmica, uzeo je cak 120 suteva manje na putu do rekorda, sto pokazuje koliko efikasniji je bio od Jordana.PaskalHens je napisao/la:Kad već tjeramo mak na konac; i nekih 32 tekme više nego đordanu, toe skromnih 900+ poena.Clutch je napisao/la:Ipak, bitno je naglasiti da je James uzeo cak 120 suteva manje od Jordana na putu do ovog rekorda.PaskalHens je napisao/la:Lebron![]()
@rio ne pravi se pametan majke ti; ne mislim da je levat u igri bio
znalacDonnie Darko je napisao/la:

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ne vjerujem. GSW u 6.Romagnoli13 je napisao/la:Ako ne bude nekih povreda ili nekog drastičnog pada forme kod glavnih zvijezda, mogli bi gledati 7 brutalnih mečeva.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Napravit ću istu prognozu kao i prošle godine.
Cavsi u 7.
Cavsi u 7.
izgubio si svoje moći Donniele,samo da kažem
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Cavsi u 5Donnie Darko je napisao/la:Napravit ću istu prognozu kao i prošle godine.
Cavsi u 7.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cavsi u 4
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
GSW u 5 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.