neka ordagica, nek dode bar na pivuPiazzaGrande je napisao/la:Nadam se da će sutra prije polaska na put upast' mušica u oko Ordagiću i da će zbog toga ostati u Tuzli da se izlječi...Rigoletto je napisao/la:jao jao, nadam se samo da će sve biti u redu s AleksandromDanašnji trening Slobode je zbog bolova u leđima propustio Aleksandar Subić, jedan od najboljih fudbalera ovog kluba koji je pod velikim upitnikom za utakmicu posljednjeg kola. Još uvijek nije sigurno da Subić neće zaigrati Pod Bijelim brijegom, ali su velike šanse da ga Vlado Jagodić poštedi susreta koji za tuzlanski tim ne nosi nikakav rezultatski imperativ.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
podhum je napisao/la:Najmrzi tim lige,..celik,.jednostavan odgovor,..ugasili se da Bog da.

I ono malo jada što imamo od klubova sa nekim historijatom, mi bi šutnuli u nestanak, a da nam sela vode glavnu rijec i osvajaju trofeje

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Da im posaljemo Đolu da dovede Acu u red.Rigoletto je napisao/la:zdravlje je uvijek ispred svega!MortemHz je napisao/la:Do utakmice jos trojica otpadajuRigoletto je napisao/la: jao jao, nadam se samo da će sve biti u redu s Aleksandrom
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Ne sikiraj se brate, ima ko će ga zamijeniti, vidi koji su, čekaju u redu ko će dobiti priliku debitirati protiv Plemića.Rigoletto je napisao/la:jao jao, nadam se samo da će sve biti u redu s AleksandromDanašnji trening Slobode je zbog bolova u leđima propustio Aleksandar Subić, jedan od najboljih fudbalera ovog kluba koji je pod velikim upitnikom za utakmicu posljednjeg kola. Još uvijek nije sigurno da Subić neće zaigrati Pod Bijelim brijegom, ali su velike šanse da ga Vlado Jagodić poštedi susreta koji za tuzlanski tim ne nosi nikakav rezultatski imperativ.
Šuška se da bi ih 7-8 moglo imati tu čast.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
mladost odma treba u vatru gurnut, tako najbolje učewobly92 je napisao/la:Ne sikiraj se brate, ima ko će ga zamijeniti, vidi koji su, čekaju u redu ko će dobiti priliku debitirati protiv Plemića.Rigoletto je napisao/la:jao jao, nadam se samo da će sve biti u redu s AleksandromDanašnji trening Slobode je zbog bolova u leđima propustio Aleksandar Subić, jedan od najboljih fudbalera ovog kluba koji je pod velikim upitnikom za utakmicu posljednjeg kola. Još uvijek nije sigurno da Subić neće zaigrati Pod Bijelim brijegom, ali su velike šanse da ga Vlado Jagodić poštedi susreta koji za tuzlanski tim ne nosi nikakav rezultatski imperativ.
Šuška se da bi ih 7-8 moglo imati tu čast.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dobro je dok imamo sta prodat.. sta bi ti prodao.. livadu ??podhum je napisao/la:Eno stadion prodaju oca mi,..hahahaha
SAMO ČELIK !

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze malo ti je bezveze na osnovu pojedinca pisati takve stvari ali da ti odgovorim. Nije to vise livada,to je sada stadion koji lici na nesto,koji se gradi iz dana u dan,koji ima extra pomocni sa novim prostorijama za omladince. Gradi se tribina koja ce imati restoran,sobe za igrace,teretanu,sobe sa medicinskom opremom i drugim. Ima plan i za jos jednu veliku tribinu koja ce biti centralna i sve to natkriveno. I pazi ovo sve to sami pravimo,klub i mi navijaci. Od one livade do jednog od ljepsih stadiona u drzavi koji ce bit. Nikome nismo nista ukrali i na to smo najponosniji a tebi i Celiku puno srece. Da potpisete taj reprogram,dobijete licencu i najvaznije ostanete u ligi. Prosli smo isto,mozda i gore zato ni u snu nebi pomislio nesto lose vama i vasem klubu. Pravi navijac i tifoz to najbolje zna. Mi smo vec zakoracili bili u mezar ali borili smo se do zadnje kapi krvi i izvukli tu nogu. Ono ne globaliziraj na osnovu pojedinca. Sretno.ČelikViper je napisao/la:Dobro je dok imamo sta prodat.. sta bi ti prodao.. livadu ??podhum je napisao/la:Eno stadion prodaju oca mi,..hahahaha
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Đes' Bakire nisam te odmah prepoznao.let3 je napisao/la:podhum je napisao/la:Najmrzi tim lige,..celik,.jednostavan odgovor,..ugasili se da Bog da.bolje Čelik u ligi, nego GOŠK ili Kozara. Bolje za gostujuce igrace, a i navijace doci na BP, nego se zayebavati po raznim livadama i lomiti noge.
I ono malo jada što imamo od klubova sa nekim historijatom, mi bi šutnuli u nestanak, a da nam sela vode glavnu rijec i osvajaju trofeje
OPĆINA CENTAR JE VRIJEDNIJA NEGO DESET DRUGIH !!!
Zagrebu je Rijeka selo, Sarajlijama sve dalje od Stupa i Vogošće , Tuzlaci i Zeničani se guraju uz bok Sarajlijama pa onda oni se pišaju na ove manje iz svoje okoline....
. beš ligu u kojoj će igrati klubovi iz VELIKIH gradova, koji su u dugovima i nemaju za plate a kamo li napredak neki. I onda će se pričati kako su nam stadioni neuslovni, kako ovo kako ono. I de mi molim te reci KOLIKO TO GOSTUJUĆIH NAVIJAČA OBILAZI UTAKMICE? Pa klubovi kao što su Sarajevo i Željo jedva da imaju 50-100 ljudi na gostovanjima (izuzetak Željo sad u Krupi, bilo ih je možda 400-500). Halo , grad od skoro pola miliona ljudi , pa šta očekujete ?!!!
Jedan Paderborn je prije dvoje godine bio u Bundesligi, neki dan ispao u treću. Klub ima istoriju i tradiciju, ali sad si gore sad si dole. Samo kod nas treba da imaš povlaštene klubove koji NE SMIJU ispasti i ostale koji će biti ovce za šišanje. I onda opet ide red kukanja kako nam je liga slaba.
Hajd živio.

Zadnja izmjena: gol-man, dana/u 26 maj 2017, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
Makar imaju stadione a ne igraju po drugim gradovima ovaj jad od ligegol-man je napisao/la:Đes' Bakire nisam te odmah prepoznao.let3 je napisao/la:podhum je napisao/la:Najmrzi tim lige,..celik,.jednostavan odgovor,..ugasili se da Bog da.bolje Čelik u ligi, nego GOŠK ili Kozara. Bolje za gostujuce igrace, a i navijace doci na BP, nego se zayebavati po raznim livadama i lomiti noge.
Zagrebu je Rijeka selo, Sarajlijama sve dalje od Stupa i Vogošće , Tuzlaci i Zeničani se guraju uz bok Sarajlijama pa onda oni se pišaju na ove manje iz svoje okoline....
. beš ligu u kojoj će igrati klubovi iz VELIKIH gradova, koji su u dugovima i nemaju za plate a kamo li napredak neki. I onda će se pričati kako su nam stadioni neuslovni, kako ovo kako ono.
Jedan Paderborn je prije dvoje godine bio u Bundesligi, neki dan ispao u treću. Klub ima istoriju i tradiciju, ali sad si gore sad si dole. Samo kod nas treba da imaš povlaštene klubove koji NE SMIJU ispasti i ostale koji će biti ovce za šišanje. I onda opet ide red kukanja kako nam je liga slaba.
Hajd živio.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Makar imaju stadione a ne igraju po drugim gradovima ovaj jad od ligePenaltiky je napisao/la:Đes' Bakire nisam te odmah prepoznao.gol-man je napisao/la:
bolje Čelik u ligi, nego GOŠK ili Kozara. Bolje za gostujuce igrace, a i navijace doci na BP, nego se zayebavati po raznim livadama i lomiti noge.
. beš ligu u kojoj će igrati klubovi iz VELIKIH gradova, koji su u dugovima i nemaju za plate a kamo li napredak neki. I onda će se pričati kako su nam stadioni neuslovni, kako ovo kako ono.
Hajd živio.

Igrajte na stadinima za košpe a ne za pare. Nema nama napretka sa takvim razmišljanjem
Pirić i Stevanović dobili poziv Baždarevića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato sto su Sarajlije otisle iz Sarajeva a dosli ovi sa livada, tako od tih pola miliona malo nas gleda, a sto se tice gostovanja i organizacije ozbiljan svijet nema sta ici da dodje u 23 min. i ide prije 80 min.pa koja budala bi na to pristala. Samo se sjeti Širokog i Željinog gostovanja prije 12-13 godina vise nas bilo nego sto grad ima stanovnika.gol-man je napisao/la:Đes' Bakire nisam te odmah prepoznao.let3 je napisao/la:podhum je napisao/la:Najmrzi tim lige,..celik,.jednostavan odgovor,..ugasili se da Bog da.bolje Čelik u ligi, nego GOŠK ili Kozara. Bolje za gostujuce igrace, a i navijace doci na BP, nego se zayebavati po raznim livadama i lomiti noge.
. beš ligu u kojoj će igrati klubovi iz VELIKIH gradova, koji su u dugovima i nemaju za plate a kamo li napredak neki. I onda će se pričati kako su nam stadioni neuslovni, kako ovo kako ono. I de mi molim te reci KOLIKO TO GOSTUJUĆIH NAVIJAČA OBILAZI UTAKMICE? Pa klubovi kao što su Sarajevo i Željo jedva da imaju 50-100 ljudi na gostovanjima (izuzetak Željo sad u Krupi, bilo ih je možda 400-500). Halo , grad od skoro pola miliona ljudi , pa šta očekujete ?!!!
Hajd živio.
Izvinite normalni navijaci malo me ponijele recenice ovog klosara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze malo ti je bezveze na osnovu pojedinca pisati takve stvari ali da ti odgovorim. Nije to vise livada,to je sada stadion koji lici na nesto,koji se gradi iz dana u dan,koji ima extra pomocni sa novim prostorijama za omladince. Gradi se tribina koja ce imati restoran,sobe za igrace,teretanu,sobe sa medicinskom opremom i drugim. Ima plan i za jos jednu veliku tribinu koja ce biti centralna i sve to natkriveno. I pazi ovo sve to sami pravimo,klub i mi navijaci. Od one livade do jednog od ljepsih stadiona u drzavi koji ce bit. Nikome nismo nista ukrali i na to smo najponosniji a tebi i Celiku puno srece. Da potpisete taj reprogram,dobijete licencu i najvaznije ostanete u ligi. Prosli smo isto,mozda i gore zato ni u snu nebi pomislio nesto lose vama i vasem klubu. Pravi navijac i tifoz to najbolje zna. Mi smo vec zakoracili bili u mezar ali borili smo se do zadnje kapi krvi i izvukli tu nogu. Ono ne globaliziraj na osnovu pojedinca. Sretno.ČelikViper je napisao/la:Dobro je dok imamo sta prodat.. sta bi ti prodao.. livadu ??podhum je napisao/la:Eno stadion prodaju oca mi,..hahahaha
SAMO ČELIK !
-
Stranci u PL BiH
Trenutno u PL BiH igra 60 igrača koji su strani državljani (najviše ih je iz Hrvatske-26)...U prosjeku to znači da na svaki klub otpada pet stranaca, a dosadašnji limit je bio šest igrača koji imaju pravo biti u zapisniku za utakmicu...
Nova odluka NS BiH je da u zapisniku za utakmicu klub može imati maximalno četiri stranca, što ne priječi klubove da angažiraju i više stranih igrača od tog broja...
Ova odluka NS BiH će svakako utjecati na odabir igrača u ljetnom prelaznom roku koji će trajati od 01.06.-21.07.2017.
Nova sezona PL BiH počinje 22.07.2017. a završava 20.05.2018.
Broj stranaca po klubovima:
Zrinjski i Metalleghe-7
Željezničar, Široki Brijeg i Krupa-6
Vitez, Sloboda, Radnik i Mladost-5
Sarajevo i Olimpik-4
Čelik-0.
izvor: sportske novosti
Trenutno u PL BiH igra 60 igrača koji su strani državljani (najviše ih je iz Hrvatske-26)...U prosjeku to znači da na svaki klub otpada pet stranaca, a dosadašnji limit je bio šest igrača koji imaju pravo biti u zapisniku za utakmicu...
Nova odluka NS BiH je da u zapisniku za utakmicu klub može imati maximalno četiri stranca, što ne priječi klubove da angažiraju i više stranih igrača od tog broja...
Ova odluka NS BiH će svakako utjecati na odabir igrača u ljetnom prelaznom roku koji će trajati od 01.06.-21.07.2017.
Zrinjski i Metalleghe-7
Sarajevo i Olimpik-4
Čelik-0.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Zarad etike, dajmo im palac dolje!

Komentar ispod videa -

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High, tvoje mišljenje je nam jako bitno.

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Zarad istine a ne lazne etike i licemjerstva palac gore.Ponosna moja je zemlja Hercegovina......High je napisao/la:
Komentar ispod videa -.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- Evolve
- Kontakt:
ALOBOLA je napisao/la:Zarad istine a ne lazne etike i licemjerstva palac gore.Ponosna moja je zemlja Hercegovina......High je napisao/la:
Komentar ispod videa -.

NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci u startu Zrinjski i Metalleghe ce morati otpisati 3 hrvata, doduse mogu i ostaviti ali ne smiju igrati tako da..PiazzaGrande je napisao/la:Stranci u PL BiH
Zrinjski i Metalleghe-7
Sarajevo i Olimpik-4
Čelik-0.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.