Nisam ni mislio danas vec kad budemo igrali. Samo se svadjaj tako i treba nedaj seMElloo je napisao/la: Remzo nemoj sad bgt svadjam se s curom

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nisam ni mislio danas vec kad budemo igrali. Samo se svadjaj tako i treba nedaj seMElloo je napisao/la: Remzo nemoj sad bgt svadjam se s curom
aha aha **** slabo kontam vecerasRamsey16 je napisao/la:Nisam ni mislio danas vec kad budemo igrali. Samo se svadjaj tako i treba nedaj seMElloo je napisao/la: Remzo nemoj sad bgt svadjam se s curom
Ne znam, nisam ja to ni igraoMElloo je napisao/la: @jopa brate kakav je ovaj FM touch da se malo sa njim igram kad ne mogu obicni
Donnie Darko je napisao/la:
Igram sad cs i naletim na ovoDonnie Darko je napisao/la:Ako ne možeš obični, ne možeš ni touch.
Na touch samo gradiš ekipu i igraš, nemaš dodatnih zajebancija, konferencije, intervjui i slične gluposti. A i brže je dosta.
AHAHAHAHAHAMElloo je napisao/la:Cura sa 2 nicka nas tolike godine varala![]()
![]()
Preko Wolverinea i Donnija
Ramsey16 je napisao/la:Hajd sa mnom i jopom da pobjedis nekad da vidis kako je toMElloo je napisao/la: moze
ja igram sa sukijem ****
van engleske lige mozes 5x boljeg igraca kupit isto 5x jeftinijeTesto je napisao/la:a jesu ovi engleski klubovi precijenjeni
igram sa FKS , 3. sezona.MElloo je napisao/la:van engleske lige mozes 5x boljeg igraca kupit isto 5x jeftinijeTesto je napisao/la:a jesu ovi engleski klubovi precijenjeni
Jeste krekovana verzija prije par godina imala taj problem, ali pokušaj na steamu verify opciju onuIlCapitano je napisao/la:Je li ikome izbacivalo iz igre uvijek na isti datum?
Neki skin izbacuje iz igrice, jel igras na obicnom skinu ili ?IlCapitano je napisao/la:Je li ikome izbacivalo iz igre uvijek na isti datum?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.