HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 maj 2017, 14:30

slika
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 25 maj 2017, 14:49

Hum94 je napisao/la:Stadion prima 25 000 ljudi,kakva karta,kakvi bakraci.Ko dodje sa namjerom da udje,uci ce koliko god ljudi vec bilo na stadionu,a za europske utakmice vrijede drugacija pravila!
Primo nekad majstore,od kad je onaj krov stavljen sa gornje tribine se vidi samo iz prve i zadnje kocke.
Ako uzmemo u obzir da je na jednoj gostujuci sektor,to otpisujemo znaci ostane nam nem sektor prvi sa sjevera i zapad dole i stajanje.

Ajmo nekako ovako gledat zapad dole 4700-5000(radi one loze se izgubilo par redova) ,stajanje nek more 5000,i na tu jednu kocku gore nek more 2000 to ti je maksimalno 12 000 ...

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 25 maj 2017, 15:58

Svejedno,ima prostora za 25000 livada i kanala,i a vidi se sa polovice gornje skoro citav teren,mozda metar dva aut linije se nevidi.
Ja sam zadovoljan sa 10 000!

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 25 maj 2017, 16:30

GradKamena1 je napisao/la:
Hum94 je napisao/la:Stadion prima 25 000 ljudi,kakva karta,kakvi bakraci.Ko dodje sa namjerom da udje,uci ce koliko god ljudi vec bilo na stadionu,a za europske utakmice vrijede drugacija pravila!
Primo nekad majstore,od kad je onaj krov stavljen sa gornje tribine se vidi samo iz prve i zadnje kocke.
Ako uzmemo u obzir da je na jednoj gostujuci sektor,to otpisujemo znaci ostane nam nem sektor prvi sa sjevera i zapad dole i stajanje.

Ajmo nekako ovako gledat zapad dole 4700-5000(radi one loze se izgubilo par redova) ,stajanje nek more 5000,i na tu jednu kocku gore nek more 2000 to ti je maksimalno 12 000 ...
Tesko ces nagurat 5000 na stajanje ali ja ocekujem sigurno minimum da ce biti cener.Mi imamo obicaj da dolazimo na sam pocetak ali i da propustimo prvih par minuta ali ovaj put ce se ranije doci bar pola sata ili sat jer ce biti guzve na ulazu.Hvala bogu u nas vazda isti broj ulaza bilo 3 ,4 ili 10 tisuca ljudi.
Evo vidim po portalima i forumima podrska sa svih strana Stolac,Čitluk, Neum,Tomislavgrad,Makarska ,Siroki,Grude i najava dolaska na tekmu.Gorit ce svakako i mislim da ce i na tribinama biti "stajanje".
ZRINJSKI TE TREBA !!!!!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 25 maj 2017, 16:38

Ovo će biti najslađa titula do sada, i jedva čekam kraj utakmice u nedjelju da krene slavlje do dugo u noć.. kad čitam ove kukavce iz želji i ove njihove portale (čitaj: sportsport, klix, itd.) sretniji sam nego ikad što ćemo uzeti titulu.. hvala im što nam rade besplatan marketing i pune stadion, javlja se raja iz čitave BiH, Hrvatske, pa i šire, bit će stadion krcat.. što nas više pokušavaju unišiti mi postajemo sve jači (čitaj: tri titule u četiri godine)

NEDJELJA 17 SATI, SVI NA STADION, ZRINJSKI NAS TREBA
HŠKZ!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 25 maj 2017, 16:39

Evolve je napisao/la:Sretno u Nedjelju momci, trebao bi i ja naletit, ako kartu ufatim :)
Samo ti dodji , lako cemo za kartu,ali nemoj zvizdat i gadjat, laki ste na obaracu:D:D:D
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 maj 2017, 17:36

ALOBOLA je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Sretno u Nedjelju momci, trebao bi i ja naletit, ako kartu ufatim :)
Samo ti dodji , lako cemo za kartu,ali nemoj zvizdat i gadjat, laki ste na obaracu:D:D:D
:lol:

Evolve je legenda...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 25 maj 2017, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 maj 2017, 17:38

[KONFERENCIJA ZA MEDIJE]
Konferencija za medije povodom utakmice 10. kola Lige za prvaka HŠK Zrinjski - FK Sloboda, koja je na programu u nedjelju u 17 sati, bit će održana u petak u 11 sati u Press centru stadiona HŠK Zrinjski. Predstavnicima medija na raspolaganju će biti šef stručnog stožera Blaž Slišković...

Specialni gost Brko iz Bijeljine! :D
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 25 maj 2017, 17:54

Brko je strasan lik,kad je vidio da je Baka popizdio kaze lik: "Ja vas postujem"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 maj 2017, 18:07

ALOBOLA je napisao/la:Brko je strasan lik,kad je vidio da je Baka popizdio kaze lik: "Ja vas postujem"
Super Brko iz druge galaksije

slika
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 maj 2017, 23:11

Volim te bola'!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 26 maj 2017, 09:52

Zar je tek petak... ;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 26 maj 2017, 13:18

Danas je na stadionu HŠK Zrinjski povodom predstojeće utakmice između HŠK Zrinjski i FK Sloboda Tuzla održana konferencija za novinare na kojoj se nazočnim novinarima obratio šef struke Plemića Blaž Baka Slišković...
Utakmica u Bijeljini je ostavila traga na igračima i protekli tjedan najviše se radilo na psihološkoj pripremi. Baka je istaknuo da igrači u utakmicu protiv slobode moraju ući hladne glave jer je to jedini recept za uspjeh u nedjelju...
Slišković pred nedjeljnu utakmicu neće moći računati na Peru Stokića koji je u Bijeljini dobio crveni karton, kao ni na Slobodana Jakovljevića, ali će zato biti jači za Ivana Peku.

"Titula bi mi mnogo značila. Prvi puta kada sam sjeo na klupu u Hrvatskom dragovoljcu, 96./97., dakle prošlo je dvadeset godina. I kada imate trenersku karijeru, kakva god ona bila, a ne osvojite nijedan trofej, titula puno znači. Jasno, njen značaj bio bi i veći, ako do nje dođe, jer bi je osvojio klub iz mog grada za koji sam i igrao. Ali prije svega, uživao bih više u osmjehu ljudi u klubu i gradu, nego u mojoj osobnoj pobjedi.", istaknuo je Slišković.
Volim te bola'!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 26 maj 2017, 14:18

PiazzaGrande je napisao/la:Danas je na stadionu HŠK Zrinjski povodom predstojeće utakmice između HŠK Zrinjski i FK Sloboda Tuzla održana konferencija za novinare na kojoj se nazočnim novinarima obratio šef struke Plemića Blaž Baka Slišković...
Utakmica u Bijeljini je ostavila traga na igračima i protekli tjedan najviše se radilo na psihološkoj pripremi. Baka je istaknuo da igrači u utakmicu protiv slobode moraju ući hladne glave jer je to jedini recept za uspjeh u nedjelju...
Slišković pred nedjeljnu utakmicu neće moći računati na Peru Stokića koji je u Bijeljini dobio crveni karton, kao ni na Slobodana Jakovljevića, ali će zato biti jači za Ivana Peku.

"Titula bi mi mnogo značila. Prvi puta kada sam sjeo na klupu u Hrvatskom dragovoljcu, 96./97., dakle prošlo je dvadeset godina. I kada imate trenersku karijeru, kakva god ona bila, a ne osvojite nijedan trofej, titula puno znači. Jasno, njen značaj bio bi i veći, ako do nje dođe, jer bi je osvojio klub iz mog grada za koji sam i igrao. Ali prije svega, uživao bih više u osmjehu ljudi u klubu i gradu, nego u mojoj osobnoj pobjedi.", istaknuo je Slišković.
Ne brini Baka za osmjeh od uha do uha :kralj:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 26 maj 2017, 16:12

Ono slatko iscekivanje. U nedjelju prvo na misu zatražiti pomoc i odozgo, onda zenu i djecu na kavu i kolače, onda odigrati jedan tiket sigurica ,onda zena mene i djecu na rucak , onda opet ja sve njih na tekmu a poslije tekme ......uh.... poslije tekme....

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 26 maj 2017, 18:52

Znate li mozda neku stranicu gdje se moze pogledat tekma na mobu,jer sam ja jedini koji mora radit u nedjelju..po mogucnosti da nema onih virusa reklama itd

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 26 maj 2017, 21:00

Instaliraj mobdro aplikaciju tako nesto ali je instaliraj preko obicnog downloda sa interneta nemoj preko trg.play!
Imas tamo arene sve!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 26 maj 2017, 21:40

1030 karata za prvi dan i nije lose !

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 26 maj 2017, 22:03

Što mislite hoće li se moći kupiti karte par sati prije utakmice?
Koliko se karata uopće prodaje?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 26 maj 2017, 22:15

Zed98 je napisao/la:Što mislite hoće li se moći kupiti karte par sati prije utakmice?
Koliko se karata uopće prodaje?
Neogranicen broj prodajemo dok je narod zainteresiran,nek se sutra proda jos 2 tisuce i na dan utakmice 4 ili 5 i solidno popunjen stadion,zadnje dvije titule smo slavili po nevremenu pa nas raja ismijavala kao malo ljudi na proslavi zato ce se u nedjelju vidjeti sto Zrinjski znaci mostarcima i hercegovcima ,lijepo vrijeme i bitna utakmica ja ne pamtim vecu zainteresiranost sem Partizan kad je dolazio svi pricaju samo o utakmici.
Kad bi bilo 10ak tisuca odlicno !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.