Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PERO1234
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PERO1234 » 25 maj 2017, 17:14

Iako nemam nista protiv toga da Celik skupi lovu i volio bi da dobije licencu, nevjerojatno je kakav je ovo savez, fuj. Evo ova odgoda za u ponedjeljak drugostupanjske komisije za licenciranje (opet kazem nemam nista protiv), pa izjave ovog idiota iz saveza o brojanju krvnih zrnaca u Širokom su cisti dokaz da postoje dvostruki arsini. STa je rasizam ako nije ovo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 25 maj 2017, 17:18

PERO1234 je napisao/la:Iako nemam nista protiv toga da Celik skupi lovu i volio bi da dobije licencu, nevjerojatno je kakav je ovo savez, fuj. Evo ova odgoda za u ponedjeljak drugostupanjske komisije za licenciranje (opet kazem nemam nista protiv), pa izjave ovog idiota iz saveza o brojanju krvnih zrnaca u Širokom su cisti dokaz da postoje dvostruki arsini. STa je rasizam ako nije ovo.
Nije odgođena radi Čelika.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 25 maj 2017, 17:21

podhum je napisao/la:Vi ste ugrozeni ,..stvarno.Ja bi rat zapoceo da sam na vasem mjestu.
A jel' se ovo iz druge lige javljaju pajdasi. Da nisi pogrijesio temu momak. Kako je po kukuruzistima igrati.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 25 maj 2017, 17:44

podhum je napisao/la:Vi ste ugrozeni ,..stvarno.Ja bi rat zapoceo da sam na vasem mjestu.
Kakav rat nisi ti normalan. Nama fino u ovoj pat poziciji, godi. Dosadno nam pa smo po forumima. Neka nama :bih: nema nigdje ovake ladovine.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 maj 2017, 17:45

PERO1234 je napisao/la:Iako nemam nista protiv toga da Celik skupi lovu i volio bi da dobije licencu, nevjerojatno je kakav je ovo savez, fuj. Evo ova odgoda za u ponedjeljak drugostupanjske komisije za licenciranje (opet kazem nemam nista protiv), pa izjave ovog idiota iz saveza o brojanju krvnih zrnaca u Širokom su cisti dokaz da postoje dvostruki arsini. STa je rasizam ako nije ovo.
Izvini tamnoputi, nisam te prepoznao.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 25 maj 2017, 18:02

Tik,..Tak,..Tik,..Tak,...nadjoste li pare smogovci?

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 25 maj 2017, 18:07

podhum je napisao/la:Tik,..Tak,..Tik,..Tak,...nadjoste li pare smogovci?
jos 10 milja...a i to ce kako sam cuo uplatit neki covjek iz hercegovinalijeka...dobar neki
!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 25 maj 2017, 18:11

bambus je napisao/la:
podhum je napisao/la:Tik,..Tak,..Tik,..Tak,...nadjoste li pare smogovci?
jos 10 milja...a i to ce kako sam cuo uplatit neki covjek iz hercegovinalijeka...dobar neki
Neće onda čekati ponedjeljak oni će odmah telefonsku sjednicu.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 25 maj 2017, 18:46

podhum je napisao/la:Eno stadion prodaju oca mi,..hahahaha
Jesi žohar sunce ti ****. Il što bi Rigi reko smegma, samo smrdiš.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

High

Post Postao/la High » 25 maj 2017, 18:47

braco je napisao/la:
Velibor Vasilić za ****: Na Grbavicu dolazim da proslavimo titulu!

Povodom predstojećeg sarajevskog derbija stupili smo u kontakt s bivšim prvotimcem 'Plavih', Veliborom Vasilićem.

Vasilić je u svojoj karijeri prije Željezničara nosio dres Radnika i Zvijezde iz Gradačca. Zanimalo nas je kako je uopće došlo do prelaska u 'Dolinu Ćupova'.

- Do saradnje sa Željom je došlo nakon povrede Bogičevića i mog propalog inostranog angažmana. Vrlo brzo sam našao zajednički jezik s tadašnjim tim menadžerom, Amarom Osimom - rekao nam je Vasilić.

Ovaj defanzivac je svoj zenit karijere dostigao igrajući za Željezničar, ali posebno je istakao da je ponosan na nastupe u reprezentaciji.

- Pa tako nekako, mada ja smatram zenitom karijere igranje za nacionalni tim. Mi smo u tom periodu, zaista, bili superiorni u ligi. Bio je to skup, zaista, odličnih igrača, a prije svega karakternih osoba, a to je nešto što moram reći jer to više cijenim. Nastupi u reprezentaciji meni, kao igraču, i sada, kao treneru, puno znače jer imam šta da ispričam svojoj djeci a i drugima koji me pitaju. Slagao bih kada bi rekao da je nekada lakše pronaći klub kada se zna gdje si igrao - kazao je bivši reprezentativac.

Iako je prošlo dosta vremena otkako je igrao na Grbavici, u ekipi Želje se nalazi još nekoliko igrača koji su i u to vrijeme bili njegovi saigrači. Vasilić kaže da je i dalje u kontaktu s njima te je komentirao odbrambenu igru iz tog perioda.

- Da, tačno je da u današnjoj postavi ima nekoliko igrača koji su i tada igrali, Bogi, Kerla, Bekrić, Stanić, Kjosevski, Zeba i naravno trener Karić koji je tada branio. Bogi i ja smo u tandemu tada igrali i primili smo najmanje golova. Mada, savremeni fudbal se ne svodi samo na odbrambene, vezne igrače ili napadače . Mi smo bili jedna homogena ekipa i svako je svakom pomagao, pa je i odbrani bilo lakše - rekao je.

Željezničar je u velikoj borbi za titulu, a samo su dva kola do kraja. Slijedi veliki derbi sa Sarajevom te meč s Radnikom. Vasilić kaže da bi prava šteta bila da njegova bivša ekipa ne postane prvak.

- Ne bih volio da me neko pogrešno protumači, ali Željo mora ostati neporažen, ne zato što je Sarajevo lošije ili nešto drugo, nego je jednostavno sve stalo u dvije utakmice koje Željo mora riješiti da bude prvak. Toliko se toga uradilo, što se tiče tima kao i infrastrukture, da bi bilo, zaista, šteta da se Liga šampiona ne igra na Grbavici - kaže Vasilić.

Vasilić je dobio ponudu iz Austrije i tu je već četiri godine. Pitali smo ga da li je bilo premišljanja i šta trenutno radi.

- Svaka ponuda je prava kada se pređe trideseta (kroz smijeh nam je kazao Vasilić). Svi mi dobro znamo da je, nažalost, svugdje bolje, nego kod nas. Ja sam došao u jednu sređenu državu gdje se sve zna. Ljudi su me zavoljeli, što govori i sama činjenica da sam još uvijek ovdje. Ja fudbalu nikada neću reći zbogom, to je ono što me čini sretnim a i to najbolje radim. Pomalo još igram, ali redovno treniram zbog sebe. Vodim drugu ekipu Hartberga, a to je jedna od najmlađih ekipa u ligi. Trenutno smo treći na tabeli i smatram to velikim uspjehom. Mislim da mogu puno dati fudbalu, kao trener, jer sam učio od najboljih, ali sigurno da je edukacija neminovna - rekao je.

Ovaj bivši defanzivac je skoro čitavu karijeru proveo u Premijer ligi Bosne i Hercegovine pa smo ga pitali kako gleda na smanjenje lige i eventualno ograničenje broja stranaca u ekipama.

- Smanjenje lige smatram idealnim potezom. Bit će više kvalitetnih utakmica od kojih obostarnu korist imaju navijači a i klubovi, dovoljno je, ako ništa, da se derbi češće igra. To s brojem stranaca je možda mač s dvije oštrice. Naravno da treba dati šansu mladim igračima koji bi kroz utakmice dolazili do reprezentativnih selekcija, a tako bi i klubovi zaradili, ali smatram da mi i nemamo baš previše kvalitetnih mladih igrača - rekao je trener druge ekipe Hartberga.

Na Grbavici se dosta toga promijenilo otkako je Vasilić napustio Željezničar. Pitali smo ga prati li redovno svoju bivšu ekipu i kada planira doći na obnovljenu Grbavicu.

- Sve pratim medijski, a i kroz razgovor s prijateljima. Već sam se dogovarao da dođem na proslavu titule ako uspijem uskladiti obaveze. Ali, tu je Grbavica, što duže čekam, sve će ljepša biti - zaključio je Vasilić.
Svi na Grbavicu, s Vasilićem, da slavimo titulu!

Zenzo je napisao/la:Ako izgubimo od ovakvog Sarajeva onda ne znam ... :sick:
diplomatija je napisao/la:Prošli vikend su nam dobro usralli, dajte molim vas danas nas obradujte, **** sve price, samo ostaje upisano ZELJEZNICAR ŠAMPION BIH 2017.

:bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 25 maj 2017, 18:48

Pa kaze jedan da im od plate odbijaju po 5 KM,..kaze drugi;komeeee,..celiku....hocu im j.ebat mater,.hahaha,..kino zivo

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tale07 » 25 maj 2017, 18:52

podhum je napisao/la:Pa kaze jedan da im od plate odbijaju po 5 KM,..kaze drugi;komeeee,..celiku....hocu im j.ebat mater,.hahaha,..kino zivo
Stvarno sam vidio napacenih forumasa, al brate ti si prekuco, svaka cast!

Sent from my MI 4W using Tapatalk

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 25 maj 2017, 19:29

podhum je napisao/la:A dana dobra sa ovim budalama danas grob te j.ebo
Nije valjda da odustajes ? A bas nam je zanimljivo :clap: :clap:
!

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 25 maj 2017, 19:31

Još jedan dokaz koliko je naš savez smiješan jeste ova #odgoda# ,da se po ko zna koji put izađe u susret slobodi i celiku
Prolongiraju se rokovi radi njih, ovo je samo pisanje usta svim onim klubovima koji redovno placaju svoj reprogram (zrinjski,sarajevo,siroki,zeljo itd.)
Da je pravog i normalnog saveza letili bi u 3. ligu odmah
HNK Branitelj Mostar 1992

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 maj 2017, 19:36

HNKBranitelj je napisao/la:Još jedan dokaz koliko je naš savez smiješan jeste ova #odgoda# ,da se po ko zna koji put izađe u susret slobodi i celiku
Prolongiraju se rokovi radi njih, ovo je samo pisanje usta svim onim klubovima koji redovno placaju svoj reprogram (zrinjski,sarajevo,siroki,zeljo itd.)
Ipak mislim da ova odgoda nema veze s Čelikom. Da imamo dovoljno utjecaja da pomičemo sjednice NS-a ne bi sad tu bili gdje jesmo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 25 maj 2017, 19:39

JonSnow je napisao/la:
HNKBranitelj je napisao/la:Još jedan dokaz koliko je naš savez smiješan jeste ova #odgoda# ,da se po ko zna koji put izađe u susret slobodi i celiku
Ipak mislim da ova odgoda nema veze s Čelikom. Da imamo dovoljno utjecaja da pomičemo sjednice NS-a ne bi sad tu bili gdje jesmo.
Ima Ima i te kakve veze.
Koliko je samo puta produljivan rok za potpis reprograma i vama i Slobodi, bar tri puta-
Smiješan savez imamo, jadno :puke:
HNK Branitelj Mostar 1992

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 25 maj 2017, 19:42

slika

Gospodin bio,gospodin ostao.Bravo Sale ! :tokralju:
!

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 25 maj 2017, 19:51

JonSnow je napisao/la:
A gdje cete biti ubrzo,..hehehehe

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 maj 2017, 19:55

@ Podhum, da li ti toliko stvarno smetamo? Da li si zdrav u mozak? Il' ti je sve nekako drago iz razloga sto je Velez sve ovo prosao, pa trazis utjehu, a kako sam vidio i kod vas prihodi i rashodi - 40 000 KM, tu smo negdje, zapravo nismo vi ste u Federalci.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 25 maj 2017, 19:57

Najmrzi tim lige,..celik,.jednostavan odgovor,..ugasili se da Bog da.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.