Eto moj Reicu, ne tako davno si pisao kako je Split po svemu ispred Hajduka i kako se Bili moraju ugledati na sugradjane

Mislim da netko mora ispasti, ne znam mora li biti posljednjeplasirani.Signore je napisao/la:Ako Split bude predzadnji mislim da nece ni biti baraza. Split ce se izbaciti, a Cibalia mora ispasti jer zadnji ispada taman da nitko i ne ulazi. U tom slucaju bi usla dva drugoligasa direktno.
To je moja pretpostavka, nisam siguran 100%.
Teško, dok se dopušta ovo cirkusiranje - Gorica će, ako uđe, dnevne utakmice igrati u Zaprešiću, noćne u Maksimiru, Loksa koja ne smije igrati u prvoj ligi seli na Maksimir jer je Rudeš uzeo Kranjčevićevu čiji teren ne može podnijeti tri kluba. Baš ružno i jadno. Takozvani najbolji savez Europe.Nadam se da ce drugoligasi srediti stadione.
Zato sto imaju uslovniji stadion od Kantride koja ceka dozvolu za rusenjem, a potom gradnjom iz temelja.Willer je napisao/la:Zasto Rijeka ne igra na Kantridi?
Ovaj sad sto igraju uslovniji od Kantride?Signore je napisao/la:Zato sto imaju uslovniji stadion od Kantride koja ceka dozvolu za rusenjem, a potom gradnjom iz temelja.Willer je napisao/la:Zasto Rijeka ne igra na Kantridi?
Sad kad zavrse ove radove koje su poceli, daleko uslovniji.Willer je napisao/la:Ovaj sad sto igraju uslovniji od Kantride?Signore je napisao/la:Zato sto imaju uslovniji stadion od Kantride koja ceka dozvolu za rusenjem, a potom gradnjom iz temelja.Willer je napisao/la:Zasto Rijeka ne igra na Kantridi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.