Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
Znaci to je to. Znaju se josh dva putnika za drugu ligu. Ostalo jos jedno mjesto, po svemu sudeci cuva se za Gorazde. Sad ce Jedinstvo dobit u Kaknju, Bratstvo u Lukavcu, Capljina se spasila.
Za vrh je izgleda gotovo, cisto sumnjam da Orasje ima motiv da zezne bracu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Veze vas dvojica nemateLjumanM95 je napisao/la:On je davno trebao dati ostavku i pustiti nekog ko zna. Onda u Premijer ligi kad je dao ostavku trebali su je i prihvatiti i završeno. Al' nažalost to kod nas funkcioniše na jednom drugom principu, samim time što je on tu već 10+ godina, jasno govori za šta klub služi.ASD je napisao/la:Isti ce igraci igrati, mozda dva tri odu, ali ako se mene pita ekipa je zrela za rekonstrukcije, cak bi i Kumana otjerao, a to se nece desiti.LjumanM95 je napisao/la:Crveni je bio, nije penal.Niko neće nadyebat Mladost kad su igrali s nama za ulazak, šesta minuta crveni.
![]()
Jednostavno smo zaslužili ispadanje i to davno, ali eto tek je sad došlo na naplatu. Za bezmudicu na gostovanjima sve rastjerat i pustit juniore neka igraju Drugu ligu.
Što se igrača tiče, ja bih ove sa strane sve rastjerao, jer uzimaju dosta više novca nego domaći igrači, a ne prave nikakvu razliku. Pustiti omladinu neka igra, gori neće biti nema šanse.
PS. Šta vazda serete o lakrdijama, a niste ni pogledali tekmu... Čim se tu krene 5 dana prije utakmice pričati ovo-ono ista priča bude i poslije tekme pa makar Kolina sudio.

1947!
Vidi ovog magarca što uleti samo kad izgubimo

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- 7aprildomemoj
Potpisujem. Samo što Gošk će biti sezonac i eto ih na godinu ponovo u federalkustudeni je napisao/la:Znaci to je to. Znaju se josh dva putnika za drugu ligu. Ostalo jos jedno mjesto, po svemu sudeci cuva se za Gorazde. Sad ce Jedinstvo dobit u Kaknju, Bratstvo u Lukavcu, Capljina se spasila.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- ASD
- Kontakt:
Od stranaca imamo pet igraca, Aljukic (Lukavac) Trumic i Mahmutovic (Zivinice) Zulic (Kalesija) i Besirovic koji je na posudbi iz Radnika, sumnjam da ce ostati mada ne bih se cudio jer je iz Zivinica, a nema mjesta u Radniku.LjumanM95 je napisao/la:On je davno trebao dati ostavku i pustiti nekog ko zna. Onda u Premijer ligi kad je dao ostavku trebali su je i prihvatiti i završeno. Al' nažalost to kod nas funkcioniše na jednom drugom principu, samim time što je on tu već 10+ godina, jasno govori za šta klub služi.ASD je napisao/la:Isti ce igraci igrati, mozda dva tri odu, ali ako se mene pita ekipa je zrela za rekonstrukcije, cak bi i Kumana otjerao, a to se nece desiti.LjumanM95 je napisao/la:Crveni je bio, nije penal.Niko neće nadyebat Mladost kad su igrali s nama za ulazak, šesta minuta crveni.
![]()
Jednostavno smo zaslužili ispadanje i to davno, ali eto tek je sad došlo na naplatu. Za bezmudicu na gostovanjima sve rastjerat i pustit juniore neka igraju Drugu ligu.
Što se igrača tiče, ja bih ove sa strane sve rastjerao, jer uzimaju dosta više novca nego domaći igrači, a ne prave nikakvu razliku. Pustiti omladinu neka igra, gori neće biti nema šanse.
PS. Šta vazda serete o lakrdijama, a niste ni pogledali tekmu... Čim se tu krene 5 dana prije utakmice pričati ovo-ono ista priča bude i poslije tekme pa makar Kolina sudio.
Ja iskreno ne vidim razloga zbog ceg ijednog od njih zadrzati, Trumic je igracina, ali je i najskuplji i nije kao prije.
Ukoliko bas trebamo dovesti nekog sa strane neka to bude napadac jer nemamo igraca koji zna dati gol, mozda Mujic jedino ali je totalno izvan spreme i forme.
I od domacih igraca bi pola rastjerao, ove koji su prevagnuli godine i ne mogu meda ni u ovoj ligi, ne vidim svrhu sto im pruzati sansu jer nikad nece biti igraca od njih, bolje pruziti sansu mladjima i izgraditi ekipu za naredni period, ova ekipa stvarno ne moze, zrela je za rekonstrukcije, uvezali su puno sezona u kojima su nikakvi.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ma nista ne treba mijenjati. Sve ostaviti kako jeste.ASD je napisao/la:
Od stranaca imamo pet igraca, Aljukic (Lukavac) Trumic i Mahmutovic (Zivinice) Zulic (Kalesija) i Besirovic koji je na posudbi iz Radnika, sumnjam da ce ostati mada ne bih se cudio jer je iz Zivinica, a nema mjesta u Radniku.
Ja iskreno ne vidim razloga zbog ceg ijednog od njih zadrzati, Trumic je igracina, ali je i najskuplji i nije kao prije.
Ukoliko bas trebamo dovesti nekog sa strane neka to bude napadac jer nemamo igraca koji zna dati gol, mozda Mujic jedino ali je totalno izvan spreme i forme.
I od domacih igraca bi pola rastjerao, ove koji su prevagnuli godine i ne mogu meda ni u ovoj ligi, ne vidim svrhu sto im pruzati sansu jer nikad nece biti igraca od njih, bolje pruziti sansu mladjima i izgraditi ekipu za naredni period, ova ekipa stvarno ne moze, zrela je za rekonstrukcije, uvezali su puno sezona u kojima su nikakvi.
moSa SDA, moSa Kuko !!!

1947!
amadeus21 je napisao/la:Sto mislis da kazlagic nece pokusat povalit Bosnu?sekretar je napisao/la:Savez se opet zajebava sa klubovima i sa ovom ligom. Sudije za koje su klubovi trazili da ne sude vise opet sude. Kazlagic iz Cazina dva puta za redom sudi Bosni kod kuce, salju ga Bosni, da se Bosna malo umiri, da im se fino sudi. Smijesni ste i klubovi i liga i savez. Koji ste q se sastajali i sastancili ako ste se umirli svi kao pice.
Ne mislim majstore. Da si malo bolje procitao i skuzio vidio bi da sam htio reci da se Kazlagic salje Bosni da ih gura malo,da im pomognem,kako bi se oni stisali u kritikama Kazalgica. Danas je falilo samo da Kazlagic skoci na centarstu i zakuca je u gol Veleza.
GOSK ce u PL plesati samo jedno ljeto, a najvecu korist ce imati Listica i Velez B (citaj Zrinjski), koji ce od GOSK-a imati sigurnih 6 bodova.
-
- Kontakt:
Bas tako kao što su sarajlice imali od Olipickog.AlemC85 je napisao/la:GOSK ce u PL plesati samo jedno ljeto, a najvecu korist ce imati Listica i Velez B (citaj Zrinjski), koji ce od GOSK-a imati sigurnih 6 bodova.
Danas sve iznenađenja

X u Visokom čim je delegiran kazlaga znalo se odmah.
Ja mislim da se Visokom nije ni ulazilo u PL nisu toliko glupi da imaju sve u svojim rukama i puste GOSK-u.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
A dobro nemoj sad zayebavat, imala je Bosna domaćinsko suđenje al' ne mislim da je Velež igdje drastično oštećen nekom sudijskom odlukom. I onaj penal je čist, ruka u zraku (u neprirodnom položaju), ne znam šta više treba za penal.sekretar je napisao/la:
Ne mislim majstore. Da si malo bolje procitao i skuzio vidio bi da sam htio reci da se Kazlagic salje Bosni da ih gura malo,da im pomognem,kako bi se oni stisali u kritikama Kazalgica. Danas je falilo samo da Kazlagic skoci na centarstu i zakuca je u gol Veleza.
S tim da treba napomenuti da je igrač Bosne, Hodžić, trebao dobiti drugi žuti na početku utakmice za veoma veoma grub start.
Bosna svakako nije iskoristila svoje prilike, što sam ja danas vidio završnica je katastrofalna, dođu do kaznenog prostora protivnika i onda useru sve.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kazlagicu se jedino moze pripisati dopustanje grube igre. Nije navlacio nikome.sviunapad1010 je napisao/la:Bas tako kao što su sarajlice imali od Olipickog.AlemC85 je napisao/la:GOSK ce u PL plesati samo jedno ljeto, a najvecu korist ce imati Listica i Velez B (citaj Zrinjski), koji ce od GOSK-a imati sigurnih 6 bodova.
Danas sve iznenađenja![]()
Ja mislim da se Visokom nije ni ulazilo u PL nisu toliko glupi da imaju sve u svojim rukama i puste GOSK-u.
Pogrijesio je kod kartona Zameru, trebao je dobiti crveni. Ostalo nista drasticnu, izuzev grublje igre ali to je on dopustio.
Bosni se nije dalo u ligu, govorim ti po 100. put da se htjelo uci. Spteman novac za tribinu, gotove dozvole, samo se cekao povoljan ishod ova dva kola. Ne znam sta vise treba kao dokaz. Nazalost nije do Bosne sto u Orasju ne moze centra preci kad je povela, niti je kriva zbog rektalnih alpinista iz Rudara, niti je kriva uprava sto bi danas i panj dao dva gola.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Uzeo Sabrija pare od Goražda da odradi 2 ili X , ali sreća pa Goražde pre loša ekipa, sami sebi dali 2 gola.atomac123 je napisao/la:Ovo u Capljini u 82. i 90. je haman lakrdija teska![]()
Zna li neko sta se desavalo dole?
Iznad svih Čapljina ! Đaka City !
- ASD
- Kontakt:
Ne mora znaciti, i prosli put su imali solidnu ekipu kad su bili u PL, Jusufbasic, Bekic, Ramovic, Bosnjak, Helvida, Soldo, Kojic, Zderic, prije toga Tomic, Zomislic, Dudic, Karic.AlemC85 je napisao/la:GOSK ce u PL plesati samo jedno ljeto, a najvecu korist ce imati Listica i Velez B (citaj Zrinjski), koji ce od GOSK-a imati sigurnih 6 bodova.
I sad imaju solidnu ekipu, uz par pametnih pojacanja mogu u borbu za opstanak konkurencija nije nesto Borac i Celik grcaju u dugovima, Metalleghe ili Vitez, Sloboda ili Krupa bi isto mogli dole ako lose odrade prijelazni rok.
Vidi kradje u Visokom,ma dje ce Bosna,posteni su oni...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
https://ibb.co/m5yDVv
Eto tek da se zna za sta se gospoda iz Gorazda buni... Ofsajd se i iz ove kamere primjeti, bar jedno pola metra, a mozda i vise ...
Eto tek da se zna za sta se gospoda iz Gorazda buni... Ofsajd se i iz ove kamere primjeti, bar jedno pola metra, a mozda i vise ...
-
- Kontakt:
Vjerovatno tako reagujes i na predizbornu kampanju jer su ti planovi i obećanja neki dokazi. Skroz je jednostavno druže vaša uprava ove godine nije htjela PL. Nisu toliki somovi da dođu do kraja i onda puste sve tako lako.Vijadukt je napisao/la:Kazlagicu se jedino moze pripisati dopustanje grube igre. Nije navlacio nikome.sviunapad1010 je napisao/la:
Bas tako kao što su sarajlice imali od Olipickog.
Danas sve iznenađenja![]()
Pogrijesio je kod kartona Zameru, trebao je dobiti crveni. Ostalo nista drasticnu, izuzev grublje igre ali to je on dopustio.
Bosni se nije dalo u ligu, govorim ti po 100. put da se htjelo uci. Spteman novac za tribinu, gotove dozvole, samo se cekao povoljan ishod ova dva kola. Ne znam sta vise treba kao dokaz. Nazalost nije do Bosne sto u Orasju ne moze centra preci kad je povela, niti je kriva zbog rektalnih alpinista iz Rudara, niti je kriva uprava sto bi danas i panj dao dva gola.
Vi vjerujte u šta hoćete, a tribine se mogu graditi već sad ako je sve spremno

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

-
- Kontakt:
Da se razumijemo volio bih da je ušla Bosna ovi drugi su baš ljigavci i ne mogu ih nikako.
Vidi ovoga AzmirOVCA....nekulturan si ko i sisoje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.