FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 24 maj 2017, 15:28

Mozda Slavko nece dobiti otkaz vec ce samo razgovarati sa njim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 maj 2017, 15:50

Neka si ti IdemoPlavi i Zenzo u pravu. Prava SDA politika, niko ne valja samo smo mi fini. Glasajte za SDA poklače nas četnici, ako ne glasaš pobiče nas sve.

Prava dva debila, od argumenata imate samo dar mar floskule tipa; sad sam vidio da ne znaš, oni prije, neću da se raspravljam ali nisi u pravu itd.

Sve nešto neću da pričam, pa pričajte niko vam ne brani svakako lajete ko zadnje kuje! Jedini vaš zadatak ovde je da blatite, svako malo i čim se povede priča vi iz paštete.

Bježite svi eto Amara, sjebat će klub.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 maj 2017, 15:53

E svasta. :lol:

Hajde ti do Tuborga mozda uhvatis koju informaciju.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2017, 15:56

Zenzo je napisao/la:kao i ako ode nemojte odmah Amara
Jok eto, Slavena Musu ću priželjkivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 maj 2017, 15:57

Zenzo je napisao/la:E svasta. :lol:

Hajde ti do Tuborga mozda uhvatis koju informaciju.
To ti pričam, samo blaćenje, pali takav smo narod.

Evo neka ti svi pregledaju postove ako nema 30% kontra Amara ili ljudi koji ga spomenu sa ove teme ja A neću napisati nikad više!

Isto važi i za IdemoPlavi samo on ide šire, hrače sve redom.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 maj 2017, 15:58

Malo gledam ove izjave Slavka sa njegovih prvih pressica u Želji, pa nađoh odgovor što Slavko nikad neće da igra sa Lendrićem i Stevom u špicu, već stavi Lendru na krilo:

Da li će biti promjene u sistemu igre?

"Svaki trener ima jedan sistem koji on voli, ali voljeti sistem i ugurati ga u ekipu koju ne poznaješ za mene je apsurdno. Ako ti imaš kvalitetne igrače u špicu koji su u 16 metara kvalitetni, ti ne možeš da igraš sa dva špica. Nisam ni shvatao situaciju da se Stevanović stavlja na lijevu stranu, on je na desnoj strani top igrač. Sistem će sigurno biti promijenjen, poznajem ove igrače u dušu možda i više od nekih koji ovdje rade. Doći u Željezničar, potpisati ugovor jer je plata fenomenalna, to nije završetak karijere. Ovdje se treba dokazati ako imaš barem malo mentaliteta sportskog."
Zatim sad je Slavko skroz otpisao Uglješu vjerovatno iz ovih razloga koje je spominjao još pred prvu utakmicu sa Krupom (Uglješina kurcobolja koja se vjerovatno nedavno Slavku popela na vrh glave) u septembru:
O situaciji sa Uglješom Radinovićem.

"Ja ne trepim nezalaganje na terenu. Uglješa Radinović je kvalitetan fudbaler i odmah sam mu dao šansu u prvoj utakmici, ali nije pokazao ono što sam očekivao. On nije zaboravljen ni eliminisan. Ne mogu biti zadovoljni sa ovim što prikazuje jer znam da može više. Moramo shvatiti šta je problem i riješiti ga. Kada sam sa strane gledao Željezničar sticao se dojam da neki igrači jednostavno ne žele, ali to nije tako. Ima nekih stvari koji ih koče da pokažu sve što znaju. Popravili smo neke stvari, ali najbolji lijek za krizu je pobjeda koja bi nam mnogo olakšala
Slavkina taktika automatskog povlačenja poslije vodstva mi isto nije jasna, mi kad se povučemo obično se provučemo na jedvite jade. Izjava iz oktobra kad smo pobjedili Olimpika 3:2:
"Morali smo zatvoriti utakmicu u prvom poluvremenu. Kod 2:0, rekao sam im da je ovo najnezgodniji rezultat u fudbalu. Kod 1:0 si stoposto u utakmici, kod 3:0 si siguran. Drugo poluvrijeme smo odigrali jako loše. Suviše malo šansi smo izradili i kada se pogleda prvi gol, gdje golman mora da izađe, iz ničega primamo za 2:1. Kod 3:1 trebalo se stabilizovati i odraditi utakmicu do kraja. Jednostavno, duela nismo imali korektnog u drugom poluvremenu. Nemoguće da igrač Olimpica prođe po tri-četiri igrača, a da niko en dođe do lopte. Bila je korektna i fer utakmica. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Drago mi je da nemam kose, problijedio bi nakon utakmice. Ovo nije moj fudbal, to nije ono što ja očekujem", rekao je Petrović

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 maj 2017, 16:05

Sve je viđeno od pocetka lige za prvaka je pogubio konce sto zbog svoje tvrdoglavnosti a na to se nadovezala limitiranost i bezeobraznost igraca.

Fizicka sprema koju je toliko hvalio je na kraju i jedinim djelom doprinjela ove lose rezultate.
- Zeljeznicar -

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 maj 2017, 16:40

Dok god je pritisak na ekipu da moraju biti prvaci, bit ce agonija kao i ona u kojoj je FK Sarajevo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 24 maj 2017, 16:46

samoposmatram je napisao/la:Dok god je pritisak na ekipu da moraju biti prvaci, bit ce agonija kao i ona u kojoj je FK Sarajevo.
ko je nametnuo taj pritisak?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 24 maj 2017, 16:59

Hvala dragom Bogu pa se ti pitaš za Želju i oko Želje ko Safet Sušić, sa takvim plitikim razmišljanjem bili bi ko Vrbanjuša, mali mahalski klub koji okuplja ulične "legende" i žive u oblacima. Željo je institucija nije jedan čovjek upamti to i utuvi u toj svojoj bezmozgaškoj tikvi. Pričaš da smo mi SDA sljedbenika a ne znam ko gleda u jednog čovjeka ko ovi debili u Bakira. Meni je Željo bitan ja ga gledam u cjelini boli me tuki i za Misketa i Slavka i za Amara, i tvog miljenika Zubana, koji nam je uvalio **** koje je pobjeglo prije derbija. Sto to nikad ne spomenes da nam je **** uvalio jel? Nećeš nikad jer to je tvoja legenda. Ti si kvaran i loš čovjek, jer riječi i da osvojimo titulu kao bilo bi beznačajno, a one sve sto smo prije osvajali su pravo bile produktivne i značajne, svi nas nakantali ko zadnju kantu i ostala pustoš. Pročitaj malo sta pišeš prije nego pritisneš enter.
1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 maj 2017, 17:09

Trenutnoj garnituri ljudi u klubu su uvaljivali igrace kako su stigli jer oni ne znaju, a zbog ega nisu htjeli dovesti nikoga ko zna i dati mu ovlasti i odgovornosti. To se mora promijeniti danas na sjednici, a ulicu od kluba otjerati sto kilometara. Imamo i ovdje na forumu ulicu koja se pita u klubu i koja brani neobranjivo. Nisam primjetio da neko zagovara odlaske glavnih ljudi iz kluba ukoliko se udalje od sporta. Ako Vukotic i Uprava stoje iza Petrovica to moraju reci, ali ako nakon pet kola budu njega tjerali i oni moraju otici.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 maj 2017, 17:27

Valjda na ovom sastanku napokon dodju do zakljucka da ne treba dovoditi igrace kao Bogicevic,Kerla i slicni.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 maj 2017, 17:38

LjoZee je napisao/la:Valjda na ovom sastanku napokon dodju do zakljucka da ne treba dovoditi igrace kao Bogicevic,Kerla i slicni.
Valjda Slavko i Cenan dobiju nogu na sastanaku koji uveliko traje , bice zanimljivo sacekat epilog sastanka, podmoranje je da se dobije Radnik i nadati se da mrtva Sloboda uzme bod u Mostaru, Samo su nasi trebali da premisu tu Slobodu , iako nismo zasluzili Titulu da osvojimo... Amar ova uprava dominacija bi sljedila i kurcenje ligom godinama :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 24 maj 2017, 17:42

Neymar11 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Valjda na ovom sastanku napokon dodju do zakljucka da ne treba dovoditi igrace kao Bogicevic,Kerla i slicni.
Valjda Slavko i Cenan dobiju nogu na sastanaku koji uveliko traje , bice zanimljivo sacekat epilog sastanka, podmoranje je da se dobije Radnik i nadati se da mrtva Sloboda uzme bod u Mostaru, Samo su nasi trebali da premisu tu Slobodu , iako nismo zasluzili Titulu da osvojimo... Amar ova uprava dominacija bi sljedila i kurcenje ligom godinama :kafa:
U ovo sam siguran 100%
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 maj 2017, 17:46

Da dobije nogu trener dok jos sezona nije gotova, a ti jos (teoretski) mozes osvojiti titulu koju cekas tri godine? Jel mene neko ovdje zayebaje? :think:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 maj 2017, 17:48

Vodit ce Slavko ekipu protiv Radnika. Sad je samo pitanje sta ce biti poslije.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 maj 2017, 17:49

podrzavam otkaz Cenanu, a svaka pomisao istog za Petrovica je potpuna glupost, covjek zasluzuje da pocne narednu sezonu na klupi

da li zelimo biti ozbiljan klub ili kao pitari :?:
Don't believe the hype.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2017, 17:49

SlevinKelevra je napisao/la:Da dobije nogu trener dok jos sezona nije gotova, a ti jos (teoretski) mozes osvojiti titulu koju cekas tri godine? Jel mene neko ovdje zayebaje? :think:
Otpušten je i Edis a postojale su šanse za Evropu. Ne kažem da će neko biti otpušten, samo napominjem da smo to već radili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 maj 2017, 17:55

akisarajevo92 je napisao/la:podrzavam otkaz Cenanu, a svaka pomisao istog za Petrovica je potpuna glupost, covjek zasluzuje da pocne narednu sezonu na klupi

da li zelimo biti ozbiljan klub ili kao pitari :?:
Cek jesi ti svjestan sta pises ? ili se zezas? ostanak Slavke znacilo bi da ni iduce sezone necemo uzeti nista ? Ako ostane Slavko iduce sezone bojim se da ce Sljedit dominacija Zrinje a mi ko ozb klub i najveci to nesmijemo to dopustit zato neka sjedu nasi streberi neka se dog sa Amarom i kraj price !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 maj 2017, 17:57

Glupost epskih razmjera bi bila danas otpustiti Petrovica. Nakon Radnika neka sjednu i dogovore se. Ima li sta sa sjednice?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.