jug 5 sjever 8 zapad 20 je bilo protiv zvijezdeBorac! je napisao/la:hvalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jug 5 sjever 10 zapad 15Borac! je napisao/la:koja je cijena ulaznica kod vas? hvala
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
ko ovo nam nabija posjete na ovu temu svaka mu cast,svake sekunde refreshiram browser po 10 novih posjeta 

Zadnja izmjena: Snickers5, dana/u 18 avg 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
imal trening veceras?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema!
Off obrisan,dosta vise price o grafitima i navijacima.
Off obrisan,dosta vise price o grafitima i navijacima.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zlaya_tm87
- Kontakt:
na oficijelnoj stranici prekoracen bandwith, nemojte mi reci da do kraja mjeseca nema fkz.com? 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Dokle ide ovaj debilizam izmedju pojedinaca, a ti se u glavnom nesjecaju rata, i da smo zajedno branili grad nije bilo razlike nikada, zajedno se islo na utakmice i vracalo sa istih, a sad djeca gledala football factory pa se nafurala, navijacki zivoti ovo ono, nekada su Manijaci i Horde bili primjer svima u svijetu kako gradski derbi prodje bez belaja a danas prijetite jedni drugima pistoljima i oruzijem, moj brat navija za Sarajevo a ja za Želju a da njega neko dofati pa bio bi spreman dici juznu tribinu u zrak a tako i sjevernu, trebate se malo okrenuti necemu boljem, pa kad jedan klub izgubi onda se prepucavati i zajebavati a ne tuci i nesto foll mrziti, kako da mrzim nekoga ko je samnom 4 godine gladovao, i strahovao, kako da mrzim komsiju koji je zbog mene dio tjela dao i kako da mrzim ja navijaca sarajeva,, ja to nemogu i necu,
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
- Kontakt:
sta se usutise o onom Rusu..hoce li sta biti od njega 

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- bistrikboy
- Kontakt:
Meni stranica najnormalnije radi.Rus je jos sa nama trenira.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Bandwidth Limit Exceededbistrikboy je napisao/la:Meni stranica najnormalnije radi.Rus je jos sa nama trenira.
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at http://www.fkzeljeznicar.com Port 80
eto to je poruka, nadam se da je do mene, al ne radi ni u exploreru ni u mozilli
i kod mene je ista situacija...vecini radi...mozda smo ruznizlaya_tm87 je napisao/la:Bandwidth Limit Exceededbistrikboy je napisao/la:Meni stranica najnormalnije radi.Rus je jos sa nama trenira.
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at http://www.fkzeljeznicar.com Port 80
eto to je poruka, nadam se da je do mene, al ne radi ni u exploreru ni u mozilli

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- zlaya_tm87
- Kontakt:
a prije bih rekao da smo unikatni, al etoSeyo_TM je napisao/la:i kod mene je ista situacija...vecini radi...mozda smo ruznizlaya_tm87 je napisao/la:Bandwidth Limit Exceededbistrikboy je napisao/la:Meni stranica najnormalnije radi.Rus je jos sa nama trenira.

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
To sto ljudi mrze zeljeznicar ne znaci da su pitari...ima jos ljudi koji vas mrze

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
pa nije ni napisao da su pitari
manite se toga ionako ce biti obrisano

Pisalo je, samo je skontao, pa prepravioBaltazar je napisao/la:pa nije ni napisao da su pitarimanite se toga ionako ce biti obrisano

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Nema ljudiGigant je napisao/la: To sto ljudi mrze zeljeznicar ne znaci da su pitari...ima jos ljudi koji vas mrze

Moj gigante, ništa ti ja ne prepravljam, ni Torpedo u Sarajevo, ni gradski stadion u Slino stadion, opušteno samo. Nije valjda "zlo se vratilo"

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Blagoje Bratić
Ode maletić u borac,a jeste raspredali da dolazi nama 

Ako nesto kazem na ovo paljenje zastave nece pomoc zato kratko i jasno seljak moze zivjet i kupit kucu u sred Pariza ali korjen je **** tj,on neda vuce zato se i ova 2 krkana zajedno sa svojom snimateljicom ovako i seljacki ponasaju.Dakle zalosno,bolesno i dokaz seljackog korjena koji jos uvjek radi ko singerica.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne postavljaj klipove navijanja , pogotovo sto si ti snimao
(obrisi to)

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.