FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 24 maj 2017, 13:47

Virtu4l je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Ljudi otkrili toplu vodu a postoji bojler. Kako vam ba nije jasno AMAR OSIM ne želi da dodje u ovog Želju sa ovim ljudima, NE ŽELI.
Evo ja ti kažem da ŽELI.
<3
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 24 maj 2017, 13:48

Virtu4l je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Ljudi otkrili toplu vodu a postoji bojler. Kako vam ba nije jasno AMAR OSIM ne želi da dodje u ovog Želju sa ovim ljudima, NE ŽELI.
Evo ja ti kažem da ŽELI.
Javio ti on ili?
1921

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 24 maj 2017, 13:50

Virtu4l je napisao/la:
Evo ja ti kažem da ŽELI.
Virtu ba hoš da me moždani opali :mrgreen: :mrgreen:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 maj 2017, 13:54

Qwerty90 je napisao/la:Nea, bolje da nisi quotao ovaj tvoj post, haj što mi se želudac okreće nego što moram nastaviti sa apaurinima 2 x 2mg kuknjava kuknjava
Da se ne lažemo, ja već četiri dana spavam malo ili nikako, doduše hasta sam ali emotivno kao prazna čahura iz koje umjesto šampionskog leptira izletilo jedno veliko goFno.

Svaki put kada pomislim na Krupu jedna dlaka na mojoj bradi obijeli a na spomen derbija grčevi i bijes. Inače, nisam loša osoba privatno ali ni lik sa kojim se možeš zahebavat. Da se ja pitam, do kraja ugovora sve i jedan igrač bi imao tri treninga dnevno, pomoćni bi pretvorio u poligon za vojnu obuku da im umjesto pizdi bar malo cune naraste. Mater im **** odvratnu!

Za Slavku i ostale dijelove slagalice ove epske tragedije već sam sve rekao. Moralno i ljudski treba prihvatiti odgovornost za naneseni bol najodanijim navijačima u državi koji je hebno velik, obavija svaku poru moga bića.

Svakako, nikad poraz samo lekcija i iz ovoga možemo izaći samo jači. Ljubav se ugasiti ne može, samo će narasti a opet ću na stadionu dići Željin šal i ponosno pjevati poznate pjesme, bez obzira na sve.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2017, 13:54

Rokoko87 je napisao/la:<3
Naravno da želi, Amar voli Želju više nego sebe, a svi znamo koliko Amar voli sebe tako da je to baš dostignuće.

Amar Osim je uz Želju od kad je prohodao i uvijek će mu se vraćati. Da, bilo je nekih loših stvari, nazvaćemo ih nesuglasice, ali odrasli su to ljudi, prije svega poslovni i sve se može riješiti razgovorom. Sa Amarom su pregovori malo drugačiji u odnosu na ostale trenere i to je sigurno škakljivo jer Amar ne može biti u milosti/nemilosti nekog upravnog/nadzornog odbora koji ga može otpustiti kad god hoće, u tome sigurno leži najveći problem.

Ako Amar želi da se vrati siguran sam da će to i Petrović shvatiti tako da ni tu ne bi bilo problema. Naravno, ako nema ništa od Amara onda je Slavko u ovom trenutku najbolji trener za nas, vrlo jednostavna računica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 24 maj 2017, 14:08

Misljenja sam da treba Slavku ostaviti jer je izborio ono sto je na njegovom dolasku bilo zacrtano kao jedini cilj, ono cim nikako ne mogu bit zadovoljan je Cenanova nesposobnost kao i nesposobnost uprave da pokriju jednu jedinu utakmicu koja nam je mogla i trebala donijet titulu!!! A sad citam kako se zalimo sto Svinjski dobija penal u 93-oj minuti i kako oni nisu ispali fer, e pa izvinte ali ako mi nismo to htjeli da uradimo, njima nek je hairli pa ne mozes ocekivat od lava da te ne ugrize samo zato sto ti njega neces ugristi... I nemoj te sad samo srat kao nismo zasluzili titulu a svi drugi kao jesu, pa isti taj Svinjski smo dobili 2x ove sezone i ko kaze da su bolji od nas taj mozga nema..
Samo jedan go moze promjenit sve...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 maj 2017, 14:22

Otkud Bekric u najvaznijim tekmama u prvih 11,Zasto Musa nije bio.ni na klupi,ko to odredjuje kad i ko mora igrat,otkud Crnov uvjek u prvih 11 protiv Pitara.Procitajte moj post prije pocetka sezone za Cenana,Mrs svi hocemo juniore da igraju dosta penzije dosta povrjedzenih.Dosta.Kolko puta smo na kraju bili drugi.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 maj 2017, 14:25

Idemoplavi je napisao/la:Ljudi otkrili toplu vodu a postoji bojler. Kako vam ba nije jasno AMAR OSIM ne želi da dodje u ovog Želju sa ovim ljudima, NE ŽELI. Drugi put kad se vracao jedini njegov uslov je bio Sabahudin Žujo i Nijaz Brkovic. Sto kako i zasto ne bi ulazio.
Pošto kontinuirano iznosiš neistine evo ja ću reći zašto.

Taj drugi put klub je bio u najvećem rasulu posle rata. Poredeći 2015 od kada je ova uprava zvanično tu i 09, mogu reći da je razlika bila kao stadion odmah iza rata i sada. Već sam pisao, sedam pari štucni bilo u svlačionici, nisu imali opreme za trening, u različitim majicama se treniralo. Pametnom dosta.

Eh, kada smo već kod tih majica neki od grobara koji su nam hebali Nanu naninu skupe lovu, nekih deset milja i kupe opremu. Na osnovu tih deset milja ti isti pokušaju instalirati svoj No na što su Amar i još neki ljudi reagovali ne dopuštajući da se to desi. A ja se dobro sjećam tog perioda 06-09, šta se sve radilo i kakva nam je šteta nanesena i pta su ti ljudi radili od kluba! Nije se smjelo na jugu pisnuti kontra uprave!

Jako je ružno da kada pričamo o Amaru taj period se nekim čudom ne spominje, stanje u kojem je zatekao klub zaboravlja, onaj niz bez pobjede u gostima, 500 ljudi na stadionu, transfere od kojih je klub dobijao mizerne svote pa slavlje nakon titule 09 i najveći prosjek gledalaca iza rata. Takođe, zaboravlja se kup, pa dupla, pa titula, samo se spominje ne plaćanje poreza kao da smo Šwica i svi su oličenje poštenja a ne podneblje gdje država najveći dužnik za iste, nepotizam i korupcija nešto sasvim najnormalnije a raja u qurcu totalnom od jada i bijede. Pošten i glup isti qurac, pola države prijavljeno na minimalac.

Takođe, ni da se spomene ko je počeo sve procese ozdravljenja, ko je počeo reprogram, ko je doveo većinu sadašnjih ljudi, ko je iz svog džepa omogućavao funkcionisanje kluba i ko je na kraju krajeva napravio jedan sistem koji nam je donio bruku para za naše uslove, što uštedama što transferima. Palo sa neba sve a Amar je grobar kluba, po nekima.

UPRAVA NAPOLJE!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 24 maj 2017, 14:29

Samo juniori, samo oni i niko više.
Imaju kredit i to veliki. Osvojenu TITULU PRVAKA DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE!
Pustimo se šuplje više.
Djecu našu, samo njih, al NEEEEEEE....neće Bošnjo da čeka i istrpi dvije sezone sa djecom.
Hoće titulu odmah i sad!
Znam ja nas, jbo ti nas!
MRŠ!!!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 maj 2017, 14:48

jurisicduska je napisao/la:@Neo pa i ova jedina svijetla tačka uprave o gradnji istoka je ideja nikog drugog nego Amara Osima. Ne znam kako se to konstantno propušta. Ovi je samo implementirali.
To nije istina! Ova uprava je uradila jako puno posla koji nam u konačnici omogućava normalno funkcionisanje kluba i približavanje nekim euro okvirima.

Sam Amar kaže da su odradili neke stvari za koje je mislio da se nikada neće riješiti!

Mojne mi pomagati svega ti, drugi put ti govorim. Idi brani one svoje što su duple ugovore pravili na izgradnji kampa, sa Haddom, dobavljačima a igračke plate dijelili na tri dijela, imate duplo najskuplju ekipu u ligi od čega igrači dobiju 30_50% maximalno.

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 maj 2017, 14:49

Sa Slavkom smo dobili, kako to najčešće biva prilikom smjene trenera, pozitivan šok koji reanimira igrače i oni neminovno počinju da igraju bolje.
To su i pokazali rezultati nakon odlaska Slovenca, koji nam je, svojim izjavama, stavio veliki teret na leđa.
Ali, to nije njegova krivica jer je sigurno bio nasavjetovan od Štrebera ne sluteći kakvim će tokom ova turbulentna sezona ići.

Sa Slovencem smo igrali napadački, to je naprimjer fino izgledalo protiv Olimpicka kojeg smo rastavili, protiv Širokog kojeg nikad lakše(barem rezultatski) nismo dobili, čak je i derbi bio kvalitetan sa obzirom na formaciju od pet napadača i Bekrića, te gluposti Husića.
Ali, tu nešto nije štimalo i počeli su se redati loši rezultati, počeli su raskidi ugovora koji su nas podobro oštetili i počela je negativna atmosfera koju je moglo smiriti samo neko pravo trenersko ime, što je svakako u tom momentu bio Slavko, pogotovo zbog interesa komšija.

I ne, niko ne smije umanjivati zaslugu Slavka, on je igrače vratio na pravi kolosjek, vratio im samopouzdanje, postavio svoj sistem, riješio se bespotrebnih igrača, ali svakako da je u njegovom dosadašnjem mandatu bilo grešaka jer je forsirao igrače koji su nas na kraju ii pokopali, igra bez nekog pretjeranog sistema, kukavička igra prilikom vodstva, prepuštanje igre lošijim ekipama od nas, kukavički pristup na derbijima i td.

Bilo ko, ko je imalo upućen u najvažniju sporednu stvar na svijetu, znao je da se nećemo moći provlačiti do kraja i tako osvojiti titulu.
Iskreno, ovu titulu nismo zaslužili, ali nisu ni suparnici pa smo trebaIi uzeti ono što nam je bilo u rukama..
Slavko još uvijek ima jako dobar učinak na klupi, ali kada se igra fudbal bez igre, onda to sve pada u vodu.

Krenimo redom...
Prvi meč u novoj polusezoni protiv Krupe, veliko mučenje i pobjeda na jedvite jade, tražili smo izgovore tipa prva utakmica, umjetna trava..

Drugi meč protiv Mladosti gdje nas je sreća pronosala, Mladost nas napadala većim dijelom meča..

Kup utakmice protiv Radnika su bile jako dobre, pomisli smo da će nakon toga doći bolja igra..

Četvrta utakmica protiv Jajčana, opet patnja, Zeba nas spasio ni on nije znao kako..

Peta utakmica ponovo rutinski riješili Radnik, napokon smo skinuli proketstvo protiv njih što se tiče Grbavice

Šesta utakmica, otvaranje istoka, atmosfera kakvu dugo nećemo vidjeti je ipak ostavila u sjeni ono što se dešavalo na terenu

Sedma utakmica, kukavička igra protiv Zrinjskog, nismo pošteno šanse stvorili

Osma utakmica protiv Krupe, vidno umorni igrači, pobjeda na mišiće, ponovo igra nije zadovoljavajuća..

Kup Široki - bez komentara

Derbi na Grbavici, deveta utakmica, nismo iskoristili rane šanse, glupost Kerle, mogli smo vrlo lahko izgubiti ovo, ponovo igra loša

Deseta utakmica, ponovo Radnik, majstorija Zebe, ponovo blijeda igra..

Jedanaesta utakmica protiv Slobode, uvijek nezgodno gostovanje, ovdje su pružili dobru partiju

Dvanaesta utakmica, nakon koje smo mislili da je prvenstvo gotovo, pobjeda u direktnom dvoboju za tron, ali..

I onda dolazi Krupa gdje nismo stvorili šanse pa nam zatim ''umorne komšije'' ubijaju svaku nadu za titulu gdje im uopšte nismo stvorili 100% šansu..

Ovo sam napisao iz razloga što smo očekivali da će nakon Slavkovih priprema, jer je on pobogu majstor za spremu, naša ekipa biti predobro spremljena i plijenit će dobrom igrom, ali to nije bilo tako.
U svakoj utakmici smo strahovali, čak i protiv Zrinjskog i Slobode, samo smo eto Radnik apsolvirali dva puta kako treba, ali ovo što smo gledali nije dostojno Želje.
Mučili smo se sa malim ekipama, prepuštali im da nas napadaju i to nije moglo proći u svakoj utakmici..

VTŽ.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 maj 2017, 14:57

Hajde da svi sacekamo sjednicu i zakljucke, odluke na istoj.

Izmeđuostalog ako se danas bude odlucivalo o ostanku ili odlasku Slavka da to mirno prokmentarisemo, nemojte odmah benzin na vatru ako ostane, pruzi mu se druga sansa pa onda standarno prica o Amaru kao jedinom garantu uspjeha ili nekim drugim licima, kao i ako ode nemojte odmah Amara ili neke druge da vidimo kako ce se stvari odvijati.
- Zeljeznicar -

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 24 maj 2017, 14:58

Rokoko87 je napisao/la:Sa Slavkom smo dobili, kako to najčešće biva prilikom smjene trenera, pozitivan šok koji reanimira igrače i oni neminovno počinju da igraju bolje.
To su i pokazali rezultati nakon odlaska Slovenca, koji nam je, svojim izjavama, stavio veliki teret na leđa.
Ali, to nije njegova krivica jer je sigurno bio nasavjetovan od Štrebera ne sluteći kakvim će tokom ova turbulentna sezona ići.

Sa Slovencem smo igrali napadački, to je naprimjer fino izgledalo protiv Olimpicka kojeg smo rastavili, protiv Širokog kojeg nikad lakše(barem rezultatski) nismo dobili, čak je i derbi bio kvalitetan sa obzirom na formaciju od pet napadača i Bekrića, te gluposti Husića.
Ali, tu nešto nije štimalo i počeli su se redati loši rezultati, počeli su raskidi ugovora koji su nas podobro oštetili i počela je negativna atmosfera koju je moglo smiriti samo neko pravo trenersko ime, što je svakako u tom momentu bio Slavko, pogotovo zbog interesa komšija.

I ne, niko ne smije umanjivati zaslugu Slavka, on je igrače vratio na pravi kolosjek, vratio im samopouzdanje, postavio svoj sistem, riješio se bespotrebnih igrača, ali svakako da je u njegovom dosadašnjem mandatu bilo grešaka jer je forsirao igrače koji su nas na kraju ii pokopali, igra bez nekog pretjeranog sistema, kukavička igra prilikom vodstva, prepuštanje igre lošijim ekipama od nas, kukavički pristup na derbijima i td.

Bilo ko, ko je imalo upućen u najvažniju sporednu stvar na svijetu, znao je da se nećemo moći provlačiti do kraja i tako osvojiti titulu.
Iskreno, ovu titulu nismo zaslužili, ali nisu ni suparnici pa smo trebaIi uzeti ono što nam je bilo u rukama..
Slavko još uvijek ima jako dobar učinak na klupi, ali kada se igra fudbal bez igre, onda to sve pada u vodu.

Krenimo redom...
Prvi meč u novoj polusezoni protiv Krupe, veliko mučenje i pobjeda na jedvite jade, tražili smo izgovore tipa prva utakmica, umjetna trava..

Drugi meč protiv Mladosti gdje nas je sreća pronosala, Mladost nas napadala većim dijelom meča..

Kup utakmice protiv Radnika su bile jako dobre, pomisli smo da će nakon toga doći bolja igra..

Četvrta utakmica protiv Jajčana, opet patnja, Zeba nas spasio ni on nije znao kako..

Peta utakmica ponovo rutinski riješili Radnik, napokon smo skinuli proketstvo protiv njih što se tiče Grbavice

Šesta utakmica, otvaranje istoka, atmosfera kakvu dugo nećemo vidjeti je ipak ostavila u sjeni ono što se dešavalo na terenu

Sedma utakmica, kukavička igra protiv Zrinjskog, nismo pošteno šanse stvorili

Osma utakmica protiv Krupe, vidno umorni igrači, pobjeda na mišiće, ponovo igra nije zadovoljavajuća..

Kup Široki - bez komentara

Derbi na Grbavici, deveta utakmica, nismo iskoristili rane šanse, glupost Kerle, mogli smo vrlo lahko izgubiti ovo, ponovo igra loša

Deseta utakmica, ponovo Radnik, majstorija Zebe, ponovo blijeda igra..

Jedanaesta utakmica protiv Slobode, uvijek nezgodno gostovanje, ovdje su pružili dobru partiju

Dvanaesta utakmica, nakon koje smo mislili da je prvenstvo gotovo, pobjeda u direktnom dvoboju za tron, ali..

I onda dolazi Krupa gdje nismo stvorili šanse pa nam zatim ''umorne komšije'' ubijaju svaku nadu za titulu gdje im uopšte nismo stvorili 100% šansu..

Ovo sam napisao iz razloga što smo očekivali da će nakon Slavkovih priprema, jer je on pobogu majstor za spremu, naša ekipa biti predobro spremljena i plijenit će dobrom igrom, ali to nije bilo tako.
U svakoj utakmici smo strahovali, čak i protiv Zrinjskog i Slobode, samo smo eto Radnik apsolvirali dva puta kako treba, ali ovo što smo gledali nije dostojno Želje.
Mučili smo se sa malim ekipama, prepuštali im da nas napadaju i to nije moglo proći u svakoj utakmici..

VTŽ.
Tako je doktore, samo sto ni protiv Slobode i Radnika u gostima nismo dobro odigrali nego imali srece samo takve ljudi fulali ne moguce al sve si ostalo upravu, znaci mudro sto bi rekli neki a ja kazem hinjski nas je debeli prevario svojom lozionickom pricom kako cemo mi poslije priprema tek proigrati au brt mili kako nas je covjek unazadio, to sto neki tvrde da je evropa bila cilj to je laz nego smo bili u situaciji da moramo to govoriti nikad Zelji nije evropa cilj nego titula i to svi u klubu znaju a sto se prosipa u javnost je radi pritiska, znaci njegov cilj je bio da stigne 4 boda u 20 utakmica... hahahahaha pa stvaro mu je bio tezak cilj u pi.ku materinu.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 24 maj 2017, 15:01

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Ljudi otkrili toplu vodu a postoji bojler. Kako vam ba nije jasno AMAR OSIM ne želi da dodje u ovog Želju sa ovim ljudima, NE ŽELI. Drugi put kad se vracao jedini njegov uslov je bio Sabahudin Žujo i Nijaz Brkovic. Sto kako i zasto ne bi ulazio.
Pošto kontinuirano iznosiš neistine evo ja ću reći zašto.

Taj drugi put klub je bio u najvećem rasulu posle rata. Poredeći 2015 od kada je ova uprava zvanično tu i 09, mogu reći da je razlika bila kao stadion odmah iza rata i sada. Već sam pisao, sedam pari štucni bilo u svlačionici, nisu imali opreme za trening, u različitim majicama se treniralo. Pametnom dosta.

Eh, kada smo već kod tih majica neki od grobara koji su nam hebali Nanu naninu skupe lovu, nekih deset milja i kupe opremu. Na osnovu tih deset milja ti isti pokušaju instalirati svoj No na što su Amar i još neki ljudi reagovali ne dopuštajući da se to desi. A ja se dobro sjećam tog perioda 06-09, šta se sve radilo i kakva nam je šteta nanesena i pta su ti ljudi radili od kluba! Nije se smjelo na jugu pisnuti kontra uprave!

Jako je ružno da kada pričamo o Amaru taj period se nekim čudom ne spominje, stanje u kojem je zatekao klub zaboravlja, onaj niz bez pobjede u gostima, 500 ljudi na stadionu, transfere od kojih je klub dobijao mizerne svote pa slavlje nakon titule 09 i najveći prosjek gledalaca iza rata. Takođe, zaboravlja se kup, pa dupla, pa titula, samo se spominje ne plaćanje poreza kao da smo Šwica i svi su oličenje poštenja a ne podneblje gdje država najveći dužnik za iste, nepotizam i korupcija nešto sasvim najnormalnije a raja u qurcu totalnom od jada i bijede. Pošten i glup isti qurac, pola države prijavljeno na minimalac.

Takođe, ni da se spomene ko je počeo sve procese ozdravljenja, ko je počeo reprogram, ko je doveo većinu sadašnjih ljudi, ko je iz svog džepa omogućavao funkcionisanje kluba i ko je na kraju krajeva napravio jedan sistem koji nam je donio bruku para za naše uslove, što uštedama što transferima. Palo sa neba sve a Amar je grobar kluba, po nekima.

Svaki put sa svojim postovima mi samo dodatno daješ doznanja da pojma nemas ni o čemu. Imaš jednostrano viđenje stvari, malo me čudi to od tebe jer imas dovoljan broj godina, za ove poletarce me i ne čudi. Sve si mi rekao i stvarno se više necu upustati u priču sa tobom. Ziv bio.
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 maj 2017, 15:07

U koliko ce taj sastanak ? Bas me zanima sta imaju u planu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 24 maj 2017, 15:10

FK SARAJEVO - ubjedljivo platežno najskuplja ekipa. FAKT

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 24 maj 2017, 15:11

Qwerty90 je napisao/la:FK SARAJEVO - ubjedljivo platežno najskuplja ekipa. FAKT

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
HŠK Sarajevo *
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2017, 15:13

Iako forumas jurisicduska vodi normalnu diskusiju pravila su za sve ista te ga zbog toga molim da nastavi na Opstim diskusijama gdje se moze razviti lijepa prica bez provociranja. Hvala.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 24 maj 2017, 15:23

Idemoplavi je napisao/la:Najviše od svega volim kad isplivaju dušmani a fol Željovic, makar čovjek zna na čemu je. Ljudi koji navijaju za pojedince a ne za svetinju. Koji bi svakome našli manu a ne pogledaju se u ogledalo na šta liče, koliko zuba u glavi imaju, koliko sala na sebi nose. Balijski mentalitet ono bi nešto kupilo prevarilo, to možeš u kafani pa zavrtati levate i strance ali u realnom svijetu postoji nesto sto se zove obraz a to ovdje mnogi nemaju pa samim tim tako se i odnose prema Svetinji. Željo moj dobro i opstajes tolike godine kad se danas svako u tebe kune!!! BIT CE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!!!!
slazem se, u potpunosti, dusmana smo uvijek imali i uvijek ce ih biti oko kluba. po tome nismo jedinstveni, svuda je slicno.

medjutim, u istu ili, makar, pribliznu ravan, stavljam one koji slijepo brane neodbranjivo! pri tom, ne birajuci sredstva da ponize i omalovaze one koji ne misle tako. nisu ni oni iskreni prijatelji kluba i to cine iz licnih ili interesa osoba koje "brane", slijepo podrzavaju i zastupaju njihove interese.

mala, skoro nikakva, je razlika izmedju te dvije kategorije. steta dodje na naplatu, prije ili kasnije.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 maj 2017, 15:26

Sto je najgore, sve da danas Slavko dobije otkaz nece doci ovaj kojeg uporno velicaju kao jedino rjesenje nego neko deseti.

A onda ce opet okrenuti pricu kao je to neko sprijecio, nisu razgovorali, kako treba svi da se pokupe da bi "ovaj" dosao sa svojim ljudima i napravio dar mar.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Toxin i 18 gostiju.