pozz i za tebe druze..vidimo se aBdbilino polje je napisao/la:poz za sve hz vidimo se na tekmi pozzz

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pozz i za tebe druze..vidimo se aBdbilino polje je napisao/la:poz za sve hz vidimo se na tekmi pozzz
zavisi sve kako se klubovi dogovore..al mislim da je besplatno..a za nas je 6 100%Respektiva je napisao/la:Nije besplatno za Robiju , i oni su digli ja mislim 3 km za nas.
Ma kupis godisnju i rijesis probleme..HA yatheprodigy je napisao/la:zavisi sve kako se klubovi dogovore..al mislim da je besplatno..a za nas je 6 100%Respektiva je napisao/la:Nije besplatno za Robiju , i oni su digli ja mislim 3 km za nas.
Hoce sutra nekad navecereLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:hoce li biti na TV VOG..msm snimak
Ako Bog da hocetenk je napisao/la:ostat će neriješeno
A gori sve robijasi se cuju do ciglanakupus army je napisao/la:Ti si vjerovatno u stanu cuo kako su robijasi glasni
Ma gdje sam god na Jugu uvijek gori.....kupus army je napisao/la:A ti si sa stanom na mojmilu
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Nantess, nedimmmm1337, rimljanin90, supervizor i 74 gosta.