Penaltiky je napisao/la:De još koji put

Šta ti je sa starim profilom?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Penaltiky je napisao/la:De još koji put
Rigoletto je napisao/la:prijaviše nas, dolazi delegacija UEFE na meso u nedjelju, nebo ti neje,bem šta ćemo love skršit. Parti za ekipu
dolazi mi autobus gostiju iz sarajeva, tuzle, nyona. Treba to nahranit i napojit, al neka, željo je ništa kolko ćemo potrošithskzmostar je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:prijaviše nas, dolazi delegacija UEFE na meso u nedjelju, nebo ti neje,bem šta ćemo love skršit. Parti za ekipu
Ku.rve u Bevande vec cekaju delegaciju Ueffe
Uzmam kesu uzmam papirSignore je napisao/la:Kakva kazna za SirokiBas su se raskalasili ovi u Savezu, nisam znao da imaju muda za ovakvo nesto. Drago mi je da je ispala tolika kazna i nadam se da ce i ubuduce biti tako. Nije da slavim sto je kaznjen direktno Siroki, jednostavno mi je drago da se koplje konacno na nekom slomilo i cvrsto se nadam da ce ovo sada postati praksa, a trebalo je davno. Za slicne kazne je bilo materijala i prije, kako na drugim stadionima sirom BiH tako i na toj Pecari. Nadam se normalizaciji na tribinama, a tu mislim i na pirotehnicka sredstva i da bi Savez trebao i to daleko vise kaznjavati, jer se nece odustati dok netko ne izgubi glavu.
Siroki ce financijski dio ove kazne snijeti od nagrade za osvajaca Kupa i jos ce im ostati 5.000KM. U ostalih 7 utakmica bi imali mozda nekih 10-12.000 gledatelja, ovisno tko bi trebao gostovati. Ne znam koliko su im cijene karata, al da je prosjek pet maraka to je gubitak 50-60.000KM. Nisu to male pare, al za takav klub ne bi trebalo biti neki problem. Puno je vaznije sto ce im izostati podrska, a pitanje je kakva ce reakcija navijaca biti nakon isteka kazne. Nekome bi se desilo da se navijaci zazele utakmica i da posjeta bude iznadprosjecna s cime bi nadoknadili gubitak, ali se moze desiti da se na neki nacin odviknu od utakmica i da imaju razocaravajucu posjetu. Ipak mislim da ce se desiti ovo prvo.
chily-rz je napisao/la:Joj saopštanja,žalbe,UEFA a ovi bojkotaši prozivaju nekog za Kasumovića,ono kao, sve je regurala..
Sad ozbiljno,vjerovatno i ocekivana reakcija nekog ko je izgubio namještenu titulu,.Ishitreno i nepromišljeno ali opet najviše debilno i kontradiktorno saopštenje,.
Pozivaju na reguralnost dok love u mutnom,.
Žale se na sudije a u suštini su zbog istih i dobili priliku da se bore za titulu,.
Prozivaju Slobodu i Vladu,ono,malo bi pošteno da se igra,nije Mišketu niko ni rekao haman da su ostali dužni i Slobodi i to baš te poštene igre,.
Ove novcane kazne i zabrana publike ne daju efekta,treba i bodove oduzimat za fašizam..
Neka smo mi nositelji u 1 kolu.Signore je napisao/la:Kakva kazna za SirokiBas su se raskalasili ovi u Savezu, nisam znao da imaju muda za ovakvo nesto. Drago mi je da je ispala tolika kazna i nadam se da ce i ubuduce biti tako. Nije da slavim sto je kaznjen direktno Siroki, jednostavno mi je drago da se koplje konacno na nekom slomilo i cvrsto se nadam da ce ovo sada postati praksa, a trebalo je davno. Za slicne kazne je bilo materijala i prije, kako na drugim stadionima sirom BiH tako i na toj Pecari. Nadam se normalizaciji na tribinama, a tu mislim i na pirotehnicka sredstva i da bi Savez trebao i to daleko vise kaznjavati, jer se nece odustati dok netko ne izgubi glavu.
Siroki ce financijski dio ove kazne snijeti od nagrade za osvajaca Kupa i jos ce im ostati 5.000KM. U ostalih 7 utakmica bi imali mozda nekih 10-12.000 gledatelja, ovisno tko bi trebao gostovati. Ne znam koliko su im cijene karata, al da je prosjek pet maraka to je gubitak 50-60.000KM. Nisu to male pare, al za takav klub ne bi trebalo biti neki problem. Puno je vaznije sto ce im izostati podrska, a pitanje je kakva ce reakcija navijaca biti nakon isteka kazne. Nekome bi se desilo da se navijaci zazele utakmica i da posjeta bude iznadprosjecna s cime bi nadoknadili gubitak, ali se moze desiti da se na neki nacin odviknu od utakmica i da imaju razocaravajucu posjetu. Ipak mislim da ce se desiti ovo prvo.
"Visina kazne Antoniju Bandiću je rekla sve. Željezničar se nada da će Nogometni savez BiH kroz analizu sezonu istražiti sve utakmice te da će iskorijeniti negativne pojave, koje su ove sezone evidentne. Uostalom, mi smo na terenu, u međusobnim dvobojima protiv Zrinjskog, dokazali tko je bolji", prokomentirali su za Klix.ba iz Željezničara odluku NSBiH o suspenziji Bandića.
Moze jedna titula za ovaj podvigRigoletto je napisao/la:"Uostalom, mi smo na terenu, u međusobnim dvobojima protiv Zrinjskog, dokazali tko je bolji", prokomentirali su za Klix.ba iz Željezničara odluku NSBiH o suspenziji Bandića.
UstanikSBII je napisao/la:
Neka smo mi nositelji u 1 kolu.
Fakat su debili.Rigoletto je napisao/la:"Visina kazne Antoniju Bandiću je rekla sve. Željezničar se nada da će Nogometni savez BiH kroz analizu sezonu istražiti sve utakmice te da će iskorijeniti negativne pojave, koje su ove sezone evidentne. Uostalom, mi smo na terenu, u međusobnim dvobojima protiv Zrinjskog, dokazali tko je bolji", prokomentirali su za Klix.ba iz Željezničara odluku NSBiH o suspenziji Bandića.
na razini teme prepucavanja...moj uzor-S.G je napisao/la:Fakat su debili.Rigoletto je napisao/la:"Visina kazne Antoniju Bandiću je rekla sve. Željezničar se nada da će Nogometni savez BiH kroz analizu sezonu istražiti sve utakmice te da će iskorijeniti negativne pojave, koje su ove sezone evidentne. Uostalom, mi smo na terenu, u međusobnim dvobojima protiv Zrinjskog, dokazali tko je bolji", prokomentirali su za Klix.ba iz Željezničara odluku NSBiH o suspenziji Bandića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.