Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kad vidim koliko se ljudi jedu i kakvu paniku su digli sve vise i vise mi je drago sto je ovakav ishod
Sa nestrpljenjem ocekujem da sve ovo eskalira 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
"k'o narkomana na heroin" oplakah bezzePantelija je napisao/la:iz tvornice saopćenja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
"Zaboravili su poruke srama svojih navijača koji su tvrdili da će “zapaliti Tuzlu i popišati se na Kapiju”, udarajući na tanane niti emocija Tuzlaka spram najveće tragedije tokom rata."PiazzaGrande je napisao/la:http://tuzlalive.ba/na-rubu-pameti-zelj ... u-slobodu/
Onome ko je pisao ovo yebem sve zensko u porodici ! Jadnice jadni, lazove !
Životni saputnik! 1921
- escobarpablo
- Kontakt:
Bahati željkan...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
escobarpablo je napisao/la:Bahati željkan...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:iz tvornice saopćenja
-
belosevic28
- Kontakt:
Neymar dobio cvaju, eno ih uvjerava da bi ih Husref preuzeo ali ne smije
sljedece je ultra-mega-giga pojacanja i pomijeranje ''Zakija'' na prirodnu poziciju
Bahati zeljkan ce imati ihi-hi bodova vise od ostalih...
Bahati zeljkan ce imati ihi-hi bodova vise od ostalih...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jase nejmar opet na kontu pojacanja..i opet od ponedeljka

- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ostavi sta i za sutra brate hahahahhahahahahahhahahahahahPantelija je napisao/la:iz tvornice saopćenja
Imas pivu od mene majke mi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Kazes sretno dobili derbi?Milkaodkokosa je napisao/la:Haj što se radujete što Željo nece osvojiti titulu ove godine, haj što se radujete da ste vise sretno nego spretno dobili derbi, ali da se radujete toliko "uspjehu" UNK svinjskog.... eh to mi je neshvatljivo. Znam da vam je klub na prodaju ali da li vam je i obraz na prodaju ? Da li ste toliko nisko pali ? Realno nikada niste bili nesto visoko ali ovo je dno dna pa čak i za vas. U srijedu sam podrzavao FK Sarajevo, skoro pa kao da je moj klub jer je Sarajevo igralo protiv jedne ekipe kao što je svinjski. Psovanje, gađanje igrača, zvizdanje himne... Ali vi izgleda sve zaboravili pa i na Vedrana nek mu je laka zemlja, a znamo dobro ko ga je ubio... Ne morališem samo pitam, jel i obraz na prodaju ?
Radtavili vas u svakom pogledu.
Jedino sto je sretno je to sto niste sva 4 derbija zijanili ove sezone, a trebali ste. Sto uz pomoc srece, sto uz pomoc sudija, izvukli ste se.
A debilcino, Vedrana ne spominji i ne mjesasj u svoj jad i bijedu koju si ovdje dosao ispoljiti. Crknite od muke!
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Na danasnji dan, tog datuma, vec se desio Vukovar, Zvornik, Bjeljina, Dobrovoljacka, Pofalicka bitka, maskarki u Visegradu.PticaSelica1921 je napisao/la:Na danasnji dan je Ivica Osim dao ostavku kao selektor Yuge a pitari sahovnice nosaju
A ti @milkaodkokosa pitas gluposti.Klub prodali za milion ipo s igracima![]()
Sta se desava kad neki broj pomnozis sa nulom?
Malo je okasnio stari jugonostalgicar. Dok su Hrvatska i BiH gorili, jugonostalgicar je uzivao u Beogradu. Malo kasno se sjetio i ovo uradio, kasno otprilike godinu dana.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Da se vratim na čovjeka koji je sve bio upravu i koji je davno prije sviju provalio kako ovaj čamac tone.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pesto-sv ... lja/213294
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pesto-sv ... lja/213294
SRETAN BROJ - 1725
- Burberry46
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Nadam se da se neće niko ljutiti što sam malo prepravioFrancescoTotti je napisao/la:
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Aj pantelija ebo te zivot sta je ovo hahahahahahahahhaahhahahahaahhahahahahahaahah
-
belosevic28
- Kontakt:
Rastavis bolide na proste faktore u derbiju, popisas im se u staU, ne das im titulu i bahacenje na Kosevu...i onda jadovi pominju pokojnog Vedrana... A svrsavali na siroki kad god su listicani igrali protiv nas. Ne vide dalje od nosa, ljudi bez daMu i casti !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
NIKO NIKAD,OVO VEC POSTAJE MORBIDNOMCMXLVI je napisao/la:Lakoste je napisao/la:A sad bez zaebancije, je li iko iskaran na ovoj temi ko strumfovi ova 4 dana. [emoji38]
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
pa u srijedu, svi postavili rustemovića, saida na avatare...pa onda im čudno kako to izgubiše u derbijubelosevic28 je napisao/la:Rastavis bolide na proste faktore u derbiju, popisas im se u staU, ne das im titulu i bahacenje na Kosevu...i onda jadovi pominju pokojnog Vedrana... A svrsavali na siroki kad god su listicani igrali protiv nas. Ne vide dalje od nosa, ljudi bez daMu i casti !!!
zeba 14 dana odmaro, ne može potrčat

- TobeYarabi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.