PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
njemu dali zebinu kabanicu..na njemu to izgleda ko potkosuljaEvolution87 je napisao/la:Jel slavku velicina odgovarala?TobeYarabi je napisao/la:probavali sampionske majiceLakoste je napisao/la:Je li bilo cega danas na treningu???
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

- PitarBordo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja mislim da bi nas ti sve povaljao..Eisenbahner1921 je napisao/la:Prvo kaze da je morao na neki nacin isprovocirati navijace Sarajeva, a sada glumi da je upucen i kaze da je glumio mangupa medju domacim navijacima.
Nemas obraza !
Pa ni da ga obore pi.cke.. Jos onako mangupski gadja nekog od njih, ne znam cime tacno.![]()
![]()
@Denchi
Sta si ti, bolan?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti mora da si ovaj sa zayebanom facom sto psuje, cim se zaguzva, ispali se u guzvu.

Nedo Bog da si ti bio s njim,znaci haos majke mi,je bo bi nam sve kako si zajeban
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Muhamed Mussa više ne stanuje na Grbavici.
Iako je u Željezničar stigao kao veliko pojačanje, sa epitetom reprezentativca Nigerije, na polugodišnju posudbu iz turskog Basaksehira, Mussa gotovo ništa nije pokazao na Grbavici i već je napustio glavni grad.
Iako je trebao ostati do kraja sezone, Nigerijac je odlučio ranije napustiti Željezničar i javio se trenerima Slavki Petroviću i Harisu Alihodžiću te otputovao u Tursku.
Da li će Muhamed Mussa snositi neke posljedice, vidjet ćemo u narednim periodu.

Re: RE: Re: PL prepucavanja
TobeYarabi je napisao/la:njemu dali zebinu kabanicu..na njemu to izgleda ko potkosuljaEvolution87 je napisao/la:Jel slavku velicina odgovarala?TobeYarabi je napisao/la: probavali sampionske majice

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako ništa, barem su ispravili trans.

Čestitke, samo treba ostat pozitivan!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Dan te ****

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Redni broj jedan.Lakoste je napisao/la:Muhamed Mussa više ne stanuje na Grbavici.
Iako je u Željezničar stigao kao veliko pojačanje, sa epitetom reprezentativca Nigerije, na polugodišnju posudbu iz turskog Basaksehira, Mussa gotovo ništa nije pokazao na Grbavici i već je napustio glavni grad.
Iako je trebao ostati do kraja sezone, Nigerijac je odlučio ranije napustiti Željezničar i javio se trenerima Slavki Petroviću i Harisu Alihodžiću te otputovao u Tursku.
Da li će Muhamed Mussa snositi neke posljedice, vidjet ćemo u narednim periodu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Uzimaj lovu zubane boli te tuki.
Najbolji dosad u ogromnoj konkurencijiwobly92 je napisao/la:Ako ništa, barem su ispravili trans.

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Ne bih, on da je imao ispomoc sigurno bi. Pa nista mu niste mogli, gledaj sta vas je bilo.mma_hz je napisao/la:Ja mislim da bi nas ti sve povaljao..Eisenbahner1921 je napisao/la:Prvo kaze da je morao na neki nacin isprovocirati navijace Sarajeva, a sada glumi da je upucen i kaze da je glumio mangupa medju domacim navijacima.
Nemas obraza !
Pa ni da ga obore pi.cke.. Jos onako mangupski gadja nekog od njih, ne znam cime tacno.![]()
![]()
@Denchi
Sta si ti, bolan?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti mora da si ovaj sa zayebanom facom sto psuje, cim se zaguzva, ispali se u guzvu.![]()
![]()
Nedo Bog da si ti bio s njim,znaci haos majke mi,je bo bi nam sve kako si zajeban

Životni saputnik! 1921
all dayLakoste je napisao/la:A sad bez zaebancije, je li iko iskaran na ovoj temi ko strumfovi ova 4 dana.

biće kompilacija poslije

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta ti je ti si pojam muda i snage,ja bih volio da si ti na nasoj strani..
Takvi kao ti rovove osvajaju,covjece da si rodio prije rata s tobom do Beograda-.

Takvi kao ti rovove osvajaju,covjece da si rodio prije rata s tobom do Beograda-.

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
E jesi spin majstor.mma_hz je napisao/la:Sta ti je ti si pojam muda i snage,ja bih volio da si ti na nasoj strani..![]()
![]()
Takvi kao ti rovove osvajaju,covjece da si rodio prije rata s tobom do Beograda-.![]()

Životni saputnik! 1921
- Evolution87
- Kontakt:
Treba sakupiti sve ovo u jedan post hahahahhahahahahha
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
A jbemti zeno majkuLakoste je napisao/la:

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
hajmo razlaz
sve je pod kontrolom, sigurnosna situacija zadovoljavajuća

Eno Lemdrica pored Vjecne, prodaje dionice 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.