SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Sunjic i Jajalo pozvani..
Ispred Sunjica su po meni svi stoperi, Bico, Zuka, Coca, Memisevic
Ispred Sunjica su po meni svi stoperi, Bico, Zuka, Coca, Memisevic
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Cuj Sunjic
Lik ne moze se izboriti za prvu postavu u najgorem timu Serije A (pored Pescare). Ja sam mislio da Mesa salje pozive na princip 'ako ne igras u klubu, neces dobiti poziv', ili to pravilo samo vazi za neke a ne za druge?

Lik ne moze se izboriti za prvu postavu u najgorem timu Serije A (pored Pescare). Ja sam mislio da Mesa salje pozive na princip 'ako ne igras u klubu, neces dobiti poziv', ili to pravilo samo vazi za neke a ne za druge?

Meša polako postaje sve veća ubleha, nešto kao Sušić što je s vremenom pokvario sve što je sagradio. Ova dvojica bi mogli biti možda na širem spisku, jer od Šunjića su bolji redom: Zukanović, Bičakčić, Đumić, Cocalić i Memišević, a ispred Jajala moraju biti Bešić i Cimirot.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Pa čovjek i pravi širi spisak koji će objaviti naredne sedmice, i koji će biti skraćen nakon idućeg vikenda kada se završe sva (odnosno većina) prvenstava u Europi.
"Saznajemo kako će selektor Baždarević za utakmicu protiv Grčke objaviti širi spisak pozvanih igrača, koji će nakon narednog vikenda skratiti."
"Saznajemo kako će selektor Baždarević za utakmicu protiv Grčke objaviti širi spisak pozvanih igrača, koji će nakon narednog vikenda skratiti."
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nacionalni kljuc, sta ti nije jasno...HankMoody je napisao/la:Meša polako postaje sve veća ubleha, nešto kao Sušić što je s vremenom pokvario sve što je sagradio. Ova dvojica bi mogli biti možda na širem spisku, jer od Šunjića su bolji redom: Zukanović, Bičakčić, Đumić, Cocalić i Memišević, a ispred Jajala moraju biti Bešić i Cimirot.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Hocemo barem jednog Fincijevog i Sejdicevog.. da mozemo nacionalnim kljucem sebi zakljucat vrata SP-a.DevilsAdvocate je napisao/la:Nacionalni kljuc, sta ti nije jasno...HankMoody je napisao/la:Meša polako postaje sve veća ubleha, nešto kao Sušić što je s vremenom pokvario sve što je sagradio. Ova dvojica bi mogli biti možda na širem spisku, jer od Šunjića su bolji redom: Zukanović, Bičakčić, Đumić, Cocalić i Memišević, a ispred Jajala moraju biti Bešić i Cimirot.
Begović, Šehić, Hadžikić (Pirić); Pavlović, Zukanović, Bičakčić, Cocalić, Đumić, Memišević, Vranješ; Bešić, Cimirot, Pjanić, Vrančić, Prcić, Krunić, Milićević, Lulić, Višća, Milošević, Duljević; Džeko, Ibišević, Bajić, Hodžić (Kodro).
Nije toliko teško Meša, majku mu.
Nije toliko teško Meša, majku mu.
Da li je ovo Medunjanin dobio poziv za Grcku

Otkud ta informacija?Vucevich je napisao/la:Da li je ovo Medunjanin dobio poziv za Grcku![]()
Haris je jedan od nas!Vucevich je napisao/la:Da li je ovo Medunjanin dobio poziv za Grcku![]()

Ja sam uvjeren da bi Hare imao zapaženu karijeru u futsalu...

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Neozbiljno je da Besic uopste dobije poziv na ovo okupljanje.HankMoody je napisao/la:Meša polako postaje sve veća ubleha, nešto kao Sušić što je s vremenom pokvario sve što je sagradio. Ova dvojica bi mogli biti možda na širem spisku, jer od Šunjića su bolji redom: Zukanović, Bičakčić, Đumić, Cocalić i Memišević, a ispred Jajala moraju biti Bešić i Cimirot.
Nad tobom sunce najljepše sja
S jednom nogom bolji od Jajala.pinoglavi je napisao/la:Neozbiljno je da Besic uopste dobije poziv na ovo okupljanje.HankMoody je napisao/la:Meša polako postaje sve veća ubleha, nešto kao Sušić što je s vremenom pokvario sve što je sagradio. Ova dvojica bi mogli biti možda na širem spisku, jer od Šunjića su bolji redom: Zukanović, Bičakčić, Đumić, Cocalić i Memišević, a ispred Jajala moraju biti Bešić i Cimirot.

Ko Said s jednom nogom najbolji u PL?HankMoody je napisao/la:S jednom nogom bolji od Jajala.pinoglavi je napisao/la:Neozbiljno je da Besic uopste dobije poziv na ovo okupljanje.HankMoody je napisao/la:Meša polako postaje sve veća ubleha, nešto kao Sušić što je s vremenom pokvario sve što je sagradio. Ova dvojica bi mogli biti možda na širem spisku, jer od Šunjića su bolji redom: Zukanović, Bičakčić, Đumić, Cocalić i Memišević, a ispred Jajala moraju biti Bešić i Cimirot.

Nad tobom sunce najljepše sja
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kako sad stvari stoje s formom igraca Dzeko,Ibisevic,Lulic,Visca,Pjanic,Bicakcic,Vranjes,Begovic su sigurni u startnih 11, ostaje ta dilema koga upariti s Lulicem ljevo, s Pjanicem u sredi i s Bicom na stoperu...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
@pinoglavi, Bešić može odigrati 20-ak minuta u dobrom tempu kakav god da je, u to sam siguran.
- DragonGirl
- Kontakt:
Što je lijepo vidjeti ovih dana naše momke s trofejima u rukama...
Valjda su ostavili nešto goriva i za Grke...
...pogotovo Džeko bi trebao biti motivisan nakon situacije iz prošle utakmice...

Valjda su ostavili nešto goriva i za Grke...

Sa Bičakčićem vjerujem Cocalić (eventualno Vranješ, pa da Avdija ide na desnog beka), na lijevom beku ili Zukanović ili Lulić (u tom slučaju pretpostavljam Milićević da će na lijevo krilo), iako je Pavlović odigrao zadnje dvije utakmice za Sampdoriu, mada se protiv Gibraltara i Albanije i nije baš pokazao, što ne znači da nema neki kvalitet.DevilsAdvocate je napisao/la:Kako sad stvari stoje s formom igraca Dzeko,Ibisevic,Lulic,Visca,Pjanic,Bicakcic,Vranjes,Begovic su sigurni u startnih 11, ostaje ta dilema koga upariti s Lulicem ljevo, s Pjanicem u sredi i s Bicom na stoperu...
A sa Pjanićem u sredini vjerovatno počinje Jajalo, ili možda Cimirot ako nas Meša iznenadi.
Edit: Doduše Zukanović je povrijeđen, ne znam da li će uopšte biti spreman za Grčku?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Jesi to bila na odmoru od foruma?DragonGirl je napisao/la:Što je lijepo vidjeti ovih dana naše momke s trofejima u rukama...![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda su ostavili nešto goriva i za Grke......pogotovo Džeko bi trebao biti motivisan nakon situacije iz prošle utakmice...
![]()

- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha, malo je fudbal bio zapostavljen kod mene u proteklom vremenu, priznajem...pratila sam, tu i tamo, šta se dešava, ali nisam imala volje da komentarišem...pišite mi minuse, ne ljutim se...Sheyi je napisao/la:
Jesi to bila na odmoru od foruma?DragonGirl je napisao/la:Što je lijepo vidjeti ovih dana naše momke s trofejima u rukama...![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda su ostavili nešto goriva i za Grke......pogotovo Džeko bi trebao biti motivisan nakon situacije iz prošle utakmice...
![]()

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.