1. HNL

Android
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Android » 23 maj 2017, 14:06

RNK Split od sljedece sezone u 3.HNL Jug

Eto moj Reicu, ne tako davno si pisao kako je Split po svemu ispred Hajduka i kako se Bili moraju ugledati na sugradjane :urnebes: :urnebes:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 maj 2017, 15:01

Pa on to i danas ozbiljno misli vjerojatno.Jer ipak je Split ima "jednog gazdu",a to je najdivnija stvar.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 maj 2017, 15:25

Ako Split bude predzadnji mislim da nece ni biti baraza. Split ce se izbaciti, a Cibalia mora ispasti jer zadnji ispada taman da nitko i ne ulazi. U tom slucaju bi usla dva drugoligasa direktno.

To je moja pretpostavka, nisam siguran 100%.

Nadam se da ce drugoligasi srediti stadione. I kad smo kod stadiona. Mestrovic je najavio da Osijek na jesen krece u gradnju kampa, a da ce do kraja godine poceti i sa GV. Ostavit ce samo zapad, ostalo ce srusiti i graditi tri tribine, a kad se one zavrse gradit ce zapad. Kapacitet 10.000, sve pod krovom.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 maj 2017, 13:28

Vraca se Marin Tomasov, najbolji igrac HNL-a prosle sezone sa kratke arapske ekskurzije. Rijeka je tu ustedjela/zaradila blizu 1m eur, 800k eur sa posudbe plus placa ustedjena od 150k eur, Miskovic opet dominira. Odlicno pojacanje zna ligu zna klub nece trebati da se navikne. Ako je ozivio Andrijasevica vjerujem da ce Kek i Tomasovu oziviti karijeru. Nadam se da nece biti ljetnog egzodusa u Rijeci kao prosle godine.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 maj 2017, 14:33

Signore je napisao/la:Ako Split bude predzadnji mislim da nece ni biti baraza. Split ce se izbaciti, a Cibalia mora ispasti jer zadnji ispada taman da nitko i ne ulazi. U tom slucaju bi usla dva drugoligasa direktno.

To je moja pretpostavka, nisam siguran 100%.
Mislim da netko mora ispasti, ne znam mora li biti posljednjeplasirani. :mrgreen: Vjerojatno Split neće zapeti da izbaci Cibaliju pa će tako oni ostati u ligi. :D
Nadam se da ce drugoligasi srediti stadione.
Teško, dok se dopušta ovo cirkusiranje - Gorica će, ako uđe, dnevne utakmice igrati u Zaprešiću, noćne u Maksimiru, Loksa koja ne smije igrati u prvoj ligi seli na Maksimir jer je Rudeš uzeo Kranjčevićevu čiji teren ne može podnijeti tri kluba. Baš ružno i jadno. Takozvani najbolji savez Europe. :tokralju: I da, Solin, koji prije pet-šest godina nije smio igrati na Dugopolju jer je u drugoj općini pa nije ušao u prvu ligu će, ako uđe, igrati na Parku Mladeži. :tokralju:
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 maj 2017, 16:46

Nije netko, nego posljednji mora :mrgreen: Ako Cibalia bude zadnja mislim da ce bit da dva ispadaju direktno. Nadam se da ce Cibalia ostati, najvise zbog ovih 'beskucnika'.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 25 maj 2017, 15:44

Zasto Rijeka ne igra na Kantridi?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 maj 2017, 15:47

Willer je napisao/la:Zasto Rijeka ne igra na Kantridi?
Zato sto imaju uslovniji stadion od Kantride koja ceka dozvolu za rusenjem, a potom gradnjom iz temelja.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 25 maj 2017, 18:17

Signore je napisao/la:
Zato sto imaju uslovniji stadion od Kantride koja ceka dozvolu za rusenjem, a potom gradnjom iz temelja.
Ovaj sad sto igraju uslovniji od Kantride? :shock:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 maj 2017, 18:24

Willer je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Ovaj sad sto igraju uslovniji od Kantride? :shock:
Sad kad zavrse ove radove koje su poceli, daleko uslovniji.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 25 maj 2017, 18:38

Imas li kakav link da se vidi na sta ce to liciti? Kantrida je ipak imala neki poseban smek.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 maj 2017, 00:22

Šmek da, ali stadion je star i sad u vjerojatno raspadnom stanju. Rujevica je za dva mjeseca, dok dodaju oko 2,000 mjesta, stadion cat4, a takvih u bivšoj državi nema 10 (Maksimir, Poljud, Stožice, Ljudski vrt, Marakana, JNA, Arena Filipa II. Makedonskog).

Radovi, uklanjanje dijela brda na koji će se nasloniti nova tribina.
slika
slika
Hayley <3

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 26 maj 2017, 10:22

Znaci Rijeka se definitivno nece vracati na Kantridu?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 maj 2017, 12:06

Dogradit ce sjever i to ce izgledati ovako

slika

Nista specijalno, obicna tribina koja ce im omoguciti da uz dodavanje novinarskih boksova i jos nekih sitnica na zapadu dobiju cat4. S tom tribinom ce preci kapacitet od 8.000 koji UEFA zahtjeva. Nije da im za HNL treba jer je stadion malo kad bio rasprodan, ali sigurno da ce dobro doci i u utakmicama protiv Dinama i Hajduka koji ipak cak cetiri puta u sezoni dolje gostuju, mozda i pet ako ih spoji zdrijeb kupa. Ima tu na Rujevici jos i nekih radova vani, tipa parking, al sve ce biti gotovo do moguceg play offa za LP ili grupne faze EL.

NK Rijeka ima u planu povratak na Kantridu, ali u danasnju Kantridu se ne isplati ulagati ikakve novce s obzirom da ce se to sve rusiti. Oni Rujevicu prosiruju kako bi dobili tu cat4. I Rujevica i Kantrida su cat3, a UEFA im je dozvoljavala igranje EL na Kantridi jer su u to vrijeme ulagali velike novce u trening kamp i najavljivali novi stadion. Novi stadion ce sad morat pricekati jer dok su pare bile na kamari Grad je jako sporo radio na izdavanju dozvola, a sad kad su skoro sve dozvole na kamari, tih para nema nigdje, preusmjerene su na druge stvari. Te pare ustvari i nisu bile Rijekine, nego ih je investitor namijenio Rijeci za stadion, a kada su vidjeli da ce to potrajati pare su otisle dalje. Sad je problem naci i investitora. Birokracija u Hrvatskoj je jedno od najvecih zala, sje*ali su mnoge investicije zbog svoje 'brzine', birokracija im koci ekonomiju, a sad se pokazalo i na ovom primjeru NK Rijeke, odnostno stadiona Kantrida. NK Osijek prozivljava isto, ali ce oni malo bolje proci, jer ipak ne grade pored mora i slicno.

Samo ne pitaj za projekt Kantride. Izbacili su ih milijun. To su ustvari sve slicni projekti, stalno doradjivani, izmjenjivani i sta sve ne. Mogu ti samo reci da je kapacitet oko 14.000 sjedecih mjesta sto je sasvim dovoljno za grad Rijeku, ali i klub reputacije Rijeke.

EDIT: Forumas @MFJones s foruma skyscrapercity je tu novu tribinu na Rujevici zamislio ovako

slika

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 26 maj 2017, 17:48

Mislim da ce kroz par godina Rijeka igrati na novoj Kandridi.

Koliko sam istrazio,
Kantrida ce uskoro dobiti sve dozvole, GUP je u proceduri i ide prema planu, do 2018. bi trebao omoguciti izgradnju novog stadiona, hotela, trg. centra i nove obale kao sto je predlozeno u projektu.
To mora bit atraktivno za investitore, nema puno takvih prilika na takvoj lokaciji. Sam hotel i poslovni lokali brzo vracaju ulozeno, a stadion ispada kao bonus.

slika

slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 maj 2017, 18:52

Stadion ce tamo biti, ali je pitanje kad? Najoptimisticniji ocekuju 2020. i ako bude do tad mogu bit sretni.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 maj 2017, 22:56

To je to. Split upisao još jedan poraz i poslao Cibaliju u playoff za ostanak, a oni idu u treću ligu, ako uopće prežive ovu propast.

U nedjelju veliki derbi druge lige, Gorica dočekuje Solin, drugi protiv trećeg. Solin treba pobjedu za playoff jer zaostaje dva boda, inače tamo ide Gorica. No, predsjednik Gorice je bio siguran da Solin neće dobiti licencu za prvu ligu pa je naredio svojima čišćenje od kartona u zadnjem kolu - Solin je dobio licencu pa Gorica tako utakmicu sezone igra bez pola standardnih igrača. :urnebes: Lajkam Goricu kao grad, ali navijam za Solin pa ako treba ući još jedan drugoligaš, neka to bude netko izvan ZG-prstena, katastrofa bi bila da Gorica izbaci Cibaliju pa da pola prve lige bude povezana gradskom autobusnom linijom :urnebes: GNK, GNK 3, Inter, Rudeš, Gorica.

Ako Gorica uđe, igrat će na Maksimiru (noćne) i u Zaprešiću (dnevne) :urnebes:, a Solin na Parku mladeži. Sad se može igrati u drugoj općini. :urnebes: Žao mi je što nisu izabrali Hrvatske vitezove.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 maj 2017, 23:20

Mislim da sam vidio negdje da je Solin najavio dogradnju stadiona i da ce u Splitu igrati samo par utakmica. Samo ne znam sta cekaju s tim, jer ja koliko poznajem njihov stadion, njima treba kompletan stadion, jer igraju skoro pa na igralistu, tesko je ono nazvati stadionom.

Bez obzira na sve, i ja bih radije njih vidio u eliti, pa mozda i docekamo novi stadion. Ne bih da prizivam djavla, ali to je ipak HNL i igranje na Parku mladezi mi vuce na fuziju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 maj 2017, 23:41

WE WILL BACK.

Gušim se.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 maj 2017, 23:57

je li rijeka veca od splita i generalno kakav je interes u gradu za klub...da li u rijeci ima navijaca dinama i hajduka ili su 95+ posto navijaci rijeke? ima li klub navijaca van rijeke ili je sve podredzeno hajduku u ostatku dalmacije?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.