Iako je veliki nečovjek, dr. Karajlić je rek'o dobru stvar: "Sarajlije su u Torontu, paša moj".
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa covjek je rjecit nema govoraRas je napisao/la:Neka ti Vlado "stručnjak" Jagodić prevede!
A hoće li ti srce biti rahat kad petak primiteSariel je napisao/la:pa covjek je rjecit nema govoraRas je napisao/la:Neka ti Vlado "stručnjak" Jagodić prevede!![]()
pa ovaj se ne spusta s voleja...
skoro pa mi te zao tita mi mrtvog
jok, prvo tebe da uninam, da popijes cokoladno mlijeko, i da se pokrijes..Ras je napisao/la:
A hoće li ti srce biti rahat kad petak primite
Sariel je napisao/la:jok, prvo tebe da uninam, da popijes cokoladno mlijeko, i da se pokrijes..Ras je napisao/la:
A hoće li ti srce biti rahat kad petak primite
cebetom...
i da pajkis..
jer je i to pametnije od ovog tvog ovde pokusaja ulaska u ozibljnu zajebanciju![]()
ajde sada buji pajki ,mali plavi ras
Sariel je napisao/la:ne mlataraj rukicama,ispade ti cucla
Štaš u Avgustu.Raonffa je napisao/la:Onda ću od domaćih navijati za Bosnu i Slobodu, a od europskih za Želju.
podhum je napisao/la:Ubi se krele,..i reci svom starom ustasi da vrati zlato sto ti je za krizmanja dao,..otrgnuto s vrata jedne
zene 1993.
Kako vas stid nije,..i vidim da si se prepozno bijedo.
Od domaćih za Bosnu i Slobodu, a od europskih za ZrinjskiPenaltiky je napisao/la:Štaš u Avgustu.Raonffa je napisao/la:Onda ću od domaćih navijati za Bosnu i Slobodu, a od europskih za Želju.
Trešnjevka, Leotar nastavi nizRas je napisao/la:Minimum vam Zrinjski pet komada zabija, mene bi bilo sramota da mi se klub tako naguzuje svimaSariel je napisao/la:Ras je napisao/la:
Ovo naš klub trola, jer zna da je Sloboda stara kurava koja voli skidati gaće svima!Što će biti svima vidljivo u Mostoaru vašoj novoj mušteriji Zrinjskom!![]()
ma svaka ti je za sehare
Zato što su Hrvati, boje se reakcije Puljića i Čovića o majorizovanju kockastih!Zaštićeni kao koale u Australiji!bhsport je napisao/la:Zašto Bandić nije suspendovan telefonski u nedelju kao ostale sudije koji su bili loši?
Po ćemu je bandit Bandic iznad njih?
Kakvu ulogu igra Brus?
Svaka castGradKamena1 je napisao/la:Eo otvoreno pismo iz kluba,izvolite prijavite !
Kao da su me pitali sta ce i kako ce !
Prijavit cemo.GradKamena1 je napisao/la:Eo otvoreno pismo iz kluba,izvolite prijavite !
Kao da su me pitali sta ce i kako ce !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.