PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci.

Ovo nisu istine
pa jos malojos jednom se pokazuje kroz istoriju, da nasi najveci dusmani sjede u savezu... pokusavaju da nas uniste vec od 1920. godine a mi i dalje postojimo!!! budimo ponosni na to!!! ocigledno da sada kao i prije drugog svjetskog rata, savezu smeta sto smo ostali radnicki klub a ne nacionalni...
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
A daj hahahhahahahahhahhahahahahhahahahahahaLakoste je napisao/la:
Ovo nisu istine [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci.![]()
![]()
Kaze onaj njihov corkan da je to dobro da klub tako zaradjuje hahahaha. Mozda njima petrovic plati hahahahaha
UPRAVA NAPOLJE!
jel moguce da su ovoliko reatardirani
200 ooo maraka da mu isplate hahahhaaLakoste je napisao/la:Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci.![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vlado Jagodic pravi racun bez krcmara
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Imamo para, ne moze ih krava pojesti.Lakoste je napisao/la:Valja isplatiti samprasa ako mu daju otkaz, plata 7000 eura, plus rate. A ima ugovora jos 15 mjeseci.![]()
![]()
Životni saputnik! 1921
Otidji uvali se negdje bruku kesa kao sto su oni za titulu i ispusi pa ces vidjet hoces li biti normalan i cistog razuma.Chinaglia je napisao/la:jel moguce da su ovoliko reatardirani
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
jos jednom se pokazuje kroz istoriju, da nasi najveci dusmani sjede u savezu... pokusavaju da nas uniste vec od 1920. godine a mi i dalje postojimo!!! budimo ponosni na to!!! ocigledno da sada kao i prije drugog svjetskog rata, savezu smeta sto smo ostali radnicki klub a ne nacionalni...
Nama ce se ista stvar desavati i sljedece sezone sto se tice sudija,mozda jos ofirnije i jos zesce. Mi nemamo nikoga u savezu,nemamo nijednog svog covjeka u sudijskoj organizaciji. Nemamo nijednog covjeka u IO,ni u jednoj komisiji.
Pripremite se na sve,jer iduce godine (po mojim nekim saznanjima,a volio bih da grijesim) pitari ce uvaliti dobre pare za ekipu,a ako zapne i mutne poslove,jer im nije strano.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ovaj broji posljednje minute na lobotomiji!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bozeeeeeeeeeeeeeeeeee ahahahahahahahhahahaLillard je napisao/la:jos jednom se pokazuje kroz istoriju, da nasi najveci dusmani sjede u savezu... pokusavaju da nas uniste vec od 1920. godine a mi i dalje postojimo!!! budimo ponosni na to!!! ocigledno da sada kao i prije drugog svjetskog rata, savezu smeta sto smo ostali radnicki klub a ne nacionalni...Nama ce se ista stvar desavati i sljedece sezone sto se tice sudija,mozda jos ofirnije i jos zesce. Mi nemamo nikoga u savezu,nemamo nijednog svog covjeka u sudijskoj organizaciji. Nemamo nijednog covjeka u IO,ni u jednoj komisiji.
Pripremite se na sve,jer iduce godine (po mojim nekim saznanjima,a volio bih da grijesim) pitari ce uvaliti dobre pare za ekipu,a ako zapne i mutne poslove,jer im nije strano.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Na stranu sve ali fakat jeste istina da ce pitari dobrih para uletiti u ekipu. To njih treba da raduje, sem sto ih raduje dupla cuna ove godine. 
Životni saputnik! 1921
druze oni su prirodno retardirani, nema to veze s ovom sezonomavenija je napisao/la:Otidji uvali se negdje bruku kesa kao sto su oni za titulu i ispusi pa ces vidjet hoces li biti normalan i cistog razuma.Chinaglia je napisao/la:jel moguce da su ovoliko reatardirani
mislim, ne volim ni ove druge, bordo momke, al oni stvarno nisu cvake kao ovi cobani
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Selam prvom brabonjku i najljepsoj obrvi Tuzle !Chinaglia je napisao/la:druze oni su prirodno retardirani, nema to veze s ovom sezonomavenija je napisao/la:Otidji uvali se negdje bruku kesa kao sto su oni za titulu i ispusi pa ces vidjet hoces li biti normalan i cistog razuma.Chinaglia je napisao/la:jel moguce da su ovoliko reatardirani
mislim, ne volim ni ove druge, bordo momke, al oni stvarno nisu cvake kao ovi cobani
Životni saputnik! 1921
uuu zahuktaJEe se opakoNe sikirajte se ništa. SLavko će podnijeti ostavku u nedelju a sa njim i štreberi. Odlaze i ne žele se više vratiti. Svi zajedno. Vraća se ekipa, znate već koja. Priželjkujete ih. Toliko od mene do nekih boljih vremena...koja nikad neće više doći
I onda ocekuju neki napredak, a pola ekipe im zakleti pitari.
Krenimo redom, od strucnog staba.
Sportski direktor, Cenan.

Slavko Petrovic, popularno nazvan Sampras koji je otvoreno simpatisao Sarajevo.

Golman Fejzic

Srdjan Stanic

Dino Hasanovic, hordas iz Ilijasa koji je bio i u podgrupi i ebavo zeljkana citav zivot

Kapiten, Zajko Zeba.

I naravno, na to jos dodati pitara Kerlu koji nam je poklonio penal na kojem mu je rodjeni otac zahvalan. Tu je i trener golmana Karic koji je isto pitar. Tu je bio i kondicioni Seferovic koji je otisao jer ih je unistio fizicki.
VI STE NASA SEVERINAAAAA

Krenimo redom, od strucnog staba.
Sportski direktor, Cenan.

Slavko Petrovic, popularno nazvan Sampras koji je otvoreno simpatisao Sarajevo.

Golman Fejzic

Srdjan Stanic

Dino Hasanovic, hordas iz Ilijasa koji je bio i u podgrupi i ebavo zeljkana citav zivot

Kapiten, Zajko Zeba.

I naravno, na to jos dodati pitara Kerlu koji nam je poklonio penal na kojem mu je rodjeni otac zahvalan. Tu je i trener golmana Karic koji je isto pitar. Tu je bio i kondicioni Seferovic koji je otisao jer ih je unistio fizicki.
VI STE NASA SEVERINAAAAA
wobly92 je napisao/la:LN braćo
Sabinho je napisao/la:Da imam auto imao bi okaceno ono naprijed grbove Sarajeva, Zrinjskog i Slobode i preko tespih
wobly92 je napisao/la:Imam ja tespih brate, daću ti, ti samo auto nabavi

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.