Jesi li isao u osnovnu i ako jesi zasto si izbjegavao nastavu dok se ucilo brojanje?Sariel je napisao/la:jebte od nedelje zrinjski najtrofejniji klub premier lige...![]()
ta cemo sad...
Zgrozen sam.
Cudi li te?Evander je napisao/la:Ajzea puko ko kokica![]()
![]()
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesi li isao u osnovnu i ako jesi zasto si izbjegavao nastavu dok se ucilo brojanje?Sariel je napisao/la:jebte od nedelje zrinjski najtrofejniji klub premier lige...![]()
ta cemo sad...
![]()

PiazzaGrande je napisao/la:
od nedelje, najtrofejniji otkako je zajednicke premier lige...Eisenbahner1921 je napisao/la:Jesi li isao u osnovnu i ako jesi zasto si izbjegavao nastavu dok se ucilo brojanje?Sariel je napisao/la:jebte od nedelje zrinjski najtrofejniji klub premier lige...![]()
ta cemo sad...
Zgrozen sam.
![]()
vrati se tamo gdje i pripadas!!! u familiji zeljovaca! uvijek sam znao da je neko oteo sa grbavice i uradio brainwashing da navijas za sarajevo...Sarajlijica1946 je napisao/la:Mozda cak i odem u edjelju na Grbavicu da se ismijem kao covjek, da uzivam dok se raspdaju. Jos ako zeljo ne zabije u prvom poluvremenu, to ce da bude uzivancija.
grbavicka je napisao/la:vrati se tamo gdje i pripadas!!! u familiji zeljovaca! uvijek sam znao da je neko oteo sa grbavice i uradio brainwashing da navijas za sarajevo...Sarajlijica1946 je napisao/la:Mozda cak i odem u edjelju na Grbavicu da se ismijem kao covjek, da uzivam dok se raspdaju. Jos ako zeljo ne zabije u prvom poluvremenu, to ce da bude uzivancija.
Eisenbahner1921 je napisao/la:wobly92 je napisao/la:wobly92 je napisao/la: Evo još ovaj brate![]()
Pa ćemo nastavit drugi put akobogdawobly92 je napisao/la:Laku noć plava braćo
wobly92 je napisao/la:wobly92 je napisao/la:
Na sve gifove imam jedan jedini odgovor: Ovako Sloboda vec 97 godina.
Lakoste je napisao/la:Izgubili titulu da ne bi morali bacati Slavka u zrak hahahahahahahaha
Milkaodkokosa je napisao/la: koji q kerla ima 9 hiljada zasto se ne guraju mladi igraci zasto Bekric neko vrijeme nije smio igrati radi pozdrava sa Osimom...
HahahahahhahahahahahhahahahhahPenaltiky je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Izgubili titulu da ne bi morali bacati Slavka u zrak hahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()

hahahahahahaahahahahahaahhaLakoste je napisao/la:Izgubili titulu da ne bi morali bacati Slavka u zrak hahahahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.