FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
"Smiješno je da ljudi koji vode klub sa takvom tradicijom uzimaju sebi za pravo da sopstvene propuste i slabosti 'prebacuju' u tuđe dvorište, u ovom slučaju na Slobodu i mene lično. Pa igrali smo mi i na Grbavici časno i pošteno, a izgubili sa 4:2. Tada je sva sportska javnost vidjela 'da je sve bilo pošteno'. Podsjećam da je Sloboda pod mojim vodstvom odigrala po dva puta neriješeno i sa Željezničarom i sa Zrinjskim i dala im na tim utakmicama po tri gola", tvrdi Jagodić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... edu/238027
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... edu/238027
nama je svaka sa zrinjskim od znacaja!
Pa ljudi nas je Zrinjski nadigrao u Tuzli nemamo mi njima sta pustati ljudi ce sami dobiti , zato mislim da na ovoj utakmici treba dati sansu ostalim igracima koji nisu toliko igrali u sezoni !!
Po meni kljuci igraci za zadrzati su : Eric Muminovic Skahic Mehmedagic Lazevski Efendic Stjepanovic Grahovac ovo ostalo se moze zamjeniti s tim da sam siguran da nas ovaj trojac napusta Ordagic Zec Subic i njih ce jako tesko biti nadomjestiti
Po meni kljuci igraci za zadrzati su : Eric Muminovic Skahic Mehmedagic Lazevski Efendic Stjepanovic Grahovac ovo ostalo se moze zamjeniti s tim da sam siguran da nas ovaj trojac napusta Ordagic Zec Subic i njih ce jako tesko biti nadomjestiti
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- zlatnakoka
- Kontakt:
Stjepanović je sve slabiji, Efe odigra jednu od 10 u nekom prosjeku sve ostale je ispod. Sa grahom se mora poraditi, jer ima potencijala. Lazo takodje mislim da će otići.
Kalezić je jako dobar, i još Hairlahović ima prolaza.
Kalezić je jako dobar, i još Hairlahović ima prolaza.
-
Sunderland
- Kontakt:
Kaze Subic neki dan razgovaramo hoce te Zeljo i Sarajevo i ostali, kaze on sto cu ja tamo... Ovdje sam svoj sef , ako se ne vratim u Partizan ovdje mi je mnogo lijepo...
Sloboda je moja nacija
lazes sto posto...Sunderland je napisao/la:Kaze Subic neki dan razgovaramo hoce te Zeljo i Sarajevo i ostali, kaze on sto cu ja tamo... Ovdje sam svoj sef , ako se ne vratim u Partizan ovdje mi je mnogo lijepo...
reko bi mlogo lepo
-
Sunderland
- Kontakt:
Ti bar znas da ne lazemSariel je napisao/la:lazes sto posto...Sunderland je napisao/la:Kaze Subic neki dan razgovaramo hoce te Zeljo i Sarajevo i ostali, kaze on sto cu ja tamo... Ovdje sam svoj sef , ako se ne vratim u Partizan ovdje mi je mnogo lijepo...
reko bi mlogo lepo![]()
Sloboda je moja nacija
suti budalasu doce mi tuzlak na kucni prag ,a ja vaki tanan i nežan

suba da ostane, i ako ikako moze ordaga, neka ga s nama
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze Sariel nikako da preboli sto nece Zeljo biti prvak 
-
Sunderland
- Kontakt:
Cuj tuzlak ce ti doci, ima da te otpuha ko cackalicu, ali ako ti Chini dodje ti se zabriniSariel je napisao/la:suti budalasu doce mi tuzlak na kucni prag ,a ja vaki tanan i nežan![]()
Sloboda je moja nacija
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Znaci, zagrcno sam se, kad se ne ugusi. Idi biri. Sutra odigrat posteno. Poserem se ja i na Zrinjski i na Zelju i na Sarajevo. Nek se udaraju sami izmedju sebe, niko im nije kriv sto su svi odreda rupe pa ne mogu sezonu zavrsiti kao prvaci u utakmicama koje su im bile mec lopte. Uvijek se nekako kola na nama lome, hebem ti nas. A ono prozivanje je presmijesno. Klub koji je najvise benefitirao od sudijskih gresaka govori o regularnosti. Lol. Rofl. I jos koja skracenica.Sariel je napisao/la:a ja vaki tanan i nežan
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ja bi radije pustio Zeca a ostavio Ordagu,Lazevskog obavezno.Sariel je napisao/la:suti budalasu doce mi tuzlak na kucni prag ,a ja vaki tanan i nežan![]()
Subic tu i tamo,povrijedjen je non stop,a povreda takva da nikad ne znas jel folira ili ne.
Zbog obaveznog smanjenja broja stranaca u ligi Srbije navodno se nudi jedan Brazilac i Kamerunac na pozajmicu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze Sariel nikako da preboli sto nece Zeljo biti prvak

eto kolko si pametan..ccc
A oni izleti na Brčanskoj i kamenovanje ljudi u kafićima? A izlet na Trgu i razbijanje izloga?
A bacanje kamenja opet na košpičare pretprošle sezone? A LEOTAR?
HMM, IPAK ZRINJSKI
HMM, IPAK ZRINJSKI
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tebi razbijanje izloga isto kao i paljenje busa gdje je moglo poginuti 50 ljudi? Kakav levat.....wobly92 je napisao/la:A oni izleti na Brčanskoj i kamenovanje ljudi u kafićima? A izlet na Trgu i razbijanje izloga?
HMM, IPAK ZRINJSKI
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
ma pickast izbor kako god okrenes..
znaci samo posteno. pa ko god bio,svakako nama ne treba.
a lizanje s jednim il drugim nema potrebe...
znaci samo posteno. pa ko god bio,svakako nama ne treba.
a lizanje s jednim il drugim nema potrebe...
Razbijanje izloga uz taj huliganski izlet među civile i njihove eventualne povrede (jel se mora crtati uvijek šta je sve uključeno, malo mućni klikerom), protiv busa navijača/huligana, koji su haman pa i spremni za belaj, i koji bi ga isto tako rado izazvali. A gdje su još ove najmanje 3 situacije koje sam naveo, koje si preletio.MejdanTz je napisao/la:
Tebi razbijanje izloga isto kao i paljenje busa gdje je moglo poginuti 50 ljudi? Kakav levat.....wobly92 je napisao/la:A oni izleti na Brčanskoj i kamenovanje ljudi u kafićima? A izlet na Trgu i razbijanje izloga?
HMM, IPAK ZRINJSKI
Pazi komšo levate kako i s kim pričaš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ne valja ti avatar stavi i ti saharu.. 
kakvi smo mi ko navijaci/simpatizeri ko ljudi,dovoljno govori da birate izmedju dva kluba, od kojih nijedan nije nas...
briga nas ba ko ce bit prvak ako nismo vec mi..
treba gledat kako napunit svoje tribine,podrzat svoj klub, drugi nas ne interesuju..
u svakom slucaju, ne biram ni jedne ni druge. samo sloboda, za ostale mi se zivo fucka..iskreno..
briga nas ba ko ce bit prvak ako nismo vec mi..
treba gledat kako napunit svoje tribine,podrzat svoj klub, drugi nas ne interesuju..
u svakom slucaju, ne biram ni jedne ni druge. samo sloboda, za ostale mi se zivo fucka..iskreno..
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ima li sta od Kanade ? 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.