lazu vas vasi, nista nisu uefi poslali...Eisenbahner1921 je napisao/la:Fakt je da smo jedini igrali posteno, tako da se imamo puno pravo zaliti na ocitu kradju.

zvanicnog dopisa nema sto posto

nk saopcenje neki novi levl

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
lazu vas vasi, nista nisu uefi poslali...Eisenbahner1921 je napisao/la:Fakt je da smo jedini igrali posteno, tako da se imamo puno pravo zaliti na ocitu kradju.
wobly92 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: Evo još ovaj brate![]()
Pa ćemo nastavit drugi put akobogda
wobly92 je napisao/la:Laku noć plava braćo
wobly92 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Apsolutno se slazem !Slobodas je napisao/la:odigrati ce Sloboda posteno al sa rezervnim sastavom priznajte da se mora dati sansa i momcima koji nisu imali priliku igrati toliko tokom sezone ipak nam ova utakmica nista ne znaci
ebe jagodica bobica ne vadi...Smiješno je da ljudi koji vode klub sa takvom tradicijom uzimaju sebi za pravo da sopstvene propuste i slabosti 'prebacuju' u tuđe dvorište, u ovom slučaju na Slobodu i mene lično. Pa igrali smo mi i na Grbavici časno i pošteno, a izgubili sa 4:2. Tada je sva sportska javnost vidjela 'da je sve bilo pošteno
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... edu/238027
Nevjerovatno je da je cijela država protiv Željinog uspjeha.
I nemojte mi price Sloboda nas mrzi jedva ce docekati da pusti. I tamo su igraci i trener obicni placenici ko i kod nas, yebali bi se za marku, boli njih i za Slobodu i sve.
joker90 je napisao/la:Zna se u kog Željana gleda, džaba ova dvojica iza. Samo jedan je raskovao neki dan!MCMXLVI je napisao/la:Tema zadnjih par dana..![]()
MortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Zna se u kog Željana gleda, džaba ova dvojica iza. Samo jedan je raskovao neki dan!MCMXLVI je napisao/la:Tema zadnjih par dana..![]()
![]()
Eisenbahner1921 je napisao/la:Mi ako budemo htjeli, natjerat cemo cijelu ekipu FK Sloboda i Vladu Jagodica da preoru teren i osvoje minimalno bod. Oni ce to morati.
Ako nam bude mrsko, naredit cemo im da odigraju kako znaju i umiju.
Sve je do nas.
a brate da i ti malo ohaneš
od derbija samo tjeraš
jesi svjestan da si nebitan?
jesi svjestan da smo tako i do sad radili, svaki prelazni rok i trenera i 80% ekipe izmjenjali i opet bi
nigdje nije sramota biti drugi
sem eto kod nas
popusti
ako si uz želju samo zbog titule onda si "promašio profesiju"
Mislim da su sva trojica umocilaMortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Zna se u kog Željana gleda, džaba ova dvojica iza. Samo jedan je raskovao neki dan!MCMXLVI je napisao/la:Tema zadnjih par dana..![]()
![]()
ti si ajzea derbi kraljicaEisenbahner1921 je napisao/la:Ne znam o cemu govoris.
''Međutim, bilo bi licemjerno ne spomenuti da je Željezničar u nekoliko navrata od sudija imao vjetar u leđa i zahvaljujući greškama u njihovu korist Plavi su došli do nekoliko vrijednih bodova, te su imali nekoliko meč lopti koje nisu znali iskoristiti iz ovih ili onih razloga kao i da je Sarajevo ostalo bez dva boda protiv Radnika zbog sudijskog previda nedozvoljene pozicije, a bez Kupa zbog nedosuđenog jedanaesterca nad Ahmetovićem u prvom susretu.''Sariel je napisao/la:Mislim da nam je Saopštenje bespotrebno, odnosno ovakva saopštenju su trebala da izlaze nakon svake utakmice u kojoj smo potkradani u kontinuitetu i od samog starta prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.