Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
...ovo je samo upozorenje Slobodi i Vladi Jagodicu da odigraju fer i posteno zadnje kolo
Sariel je napisao/la:ajmo drugovi i braco,susjedi i komsije,ruke gore SVI SVI SVI
BIĆE ŽELJO K U RA C ŠAMPINJON, K U R AC ŠAMPINJON K U R A C ŠAMPINJON![]()
![]()
a sada ekonomsko propagandni program iz naseg studija![]()
to poslije utakmice... kad budu pricali da je sloboda slabo odigrala, da je pustila .... saopstenje Slobode:Lakoste je napisao/la:Kako bi oplak'o da im sad iz Slobode bace saopstenje, mozda je ostao sudija zakljucan, mozda je nestalo vode, izgubljen kljuc![]()
![]()
Sariel je napisao/la:kako ide ona škorina sude mi?![]()
Smijes li u avatar da zeljkan neće biti šampion?PticaSelica1921 je napisao/la:Samo da se zna da ste nosili sahovnice
Vec 4 Dan ne izlazite iz ustaskih supaka,sto nije cudno ni za jedne ni za druge.Za njih citav svijet zna da su pi.cke a za vas i golubovi u Seheru.
A sta mislite samo da onaj Jado Vlagodic stvarno postane Murinjo preko noci i izvuce bod a oni hadalji uspiju radnika uzeti?
Ostat ce vam ove sahovniceDok je svijeta i vijeka .Smradovi jedni,prvo Sirokom pokloniste kup a sad se lizete s ujkama i nosate sahovnice
![]()
Posto obraz 1946 ?
to sto je nesto kasnilo to odma znaci nesto neregularno, mozda je zastavica pukla, mozda jeeee vode nestalo,pa nije mogo, mozda se sudija zakljuco u svlacionici, pa nisu imali rezervni kljuc..
Ja smijem da nece ni slijedece sezone biti sampion.escobarpablo je napisao/la:Smijes li u avatar da zeljkan neće biti šampion?PticaSelica1921 je napisao/la:Samo da se zna da ste nosili sahovnice
Vec 4 Dan ne izlazite iz ustaskih supaka,sto nije cudno ni za jedne ni za druge.Za njih citav svijet zna da su pi.cke a za vas i golubovi u Seheru.
A sta mislite samo da onaj Jado Vlagodic stvarno postane Murinjo preko noci i izvuce bod a oni hadalji uspiju radnika uzeti?
Ostat ce vam ove sahovniceDok je svijeta i vijeka .Smradovi jedni,prvo Sirokom pokloniste kup a sad se lizete s ujkama i nosate sahovnice
![]()
Posto obraz 1946 ?
Ne bi me cudilo da povalite Zrinjski.Sariel je napisao/la:kakvo to,nismo mi oni. samo posteno![]()
p.s ocekujem priopcenje na saopcenje
Od Leotara zabila im je Sloboda vise puta.Sariel je napisao/la:isto ko i na nasoj temi, odigrat posteno, za svoj obraz..
pa ko bude bolji nek pbijedi..
niposto onako ko oni supacki..
dodje cica na kolica uvijek..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.