FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 22 maj 2017, 19:34

Probisvjet je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Odradio je iznad ocekivanja do zimske pauze, ovaj dio ispod ocekivanja. Nije ni prelazni rok bio los, doveli smo finih igraca samo je pitanje kako ce to u buducnosti izgledati
Ti o finoci, a nama trebaju dobri igraci? Koji su dobri sto ih je doveo, mozda Jaha, Tandir, Zilkic, Kalezic... Daj odvadi malo. Qurac su dobri igraci, a kao ljudi mozda su fini. Da nije bilo bodovne zalihe iz prvog dijela borili bi se za opstanak.
Pa i Vlado je napravio tu zalihu da se ne borimo za opstanak ;)
Tandir i Jaha ne, a znas i ti to nego se pravis pametan i nekakve svoje frustracije ovdje istresas. Zlikic, Kalezic i Hairlahovic su trenutno solidni igraci samo sto osciliraju sto nije ni cudo jer su mladi. Hocel' se pomaci od tog solidnog i hoce li prestati oscilirati ne znam. Al veze ti nemas dzaba ja pisem. Tebi je najbolji igrac lige onaj koji ima najvecu platu.

Al nama treba dobrih igraca... Daj Fatica i Djidica, oni su dobri pretpostavljam
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 maj 2017, 21:13

pinoglavi je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Odradio je iznad ocekivanja do zimske pauze, ovaj dio ispod ocekivanja. Nije ni prelazni rok bio los, doveli smo finih igraca samo je pitanje kako ce to u buducnosti izgledati
Ti o finoci, a nama trebaju dobri igraci? Koji su dobri sto ih je doveo, mozda Jaha, Tandir, Zilkic, Kalezic... Daj odvadi malo. Qurac su dobri igraci, a kao ljudi mozda su fini. Da nije bilo bodovne zalihe iz prvog dijela borili bi se za opstanak.
Pa i Vlado je napravio tu zalihu da se ne borimo za opstanak ;)
Tandir i Jaha ne, a znas i ti to nego se pravis pametan i nekakve svoje frustracije ovdje istresas. Zlikic, Kalezic i Hairlahovic su trenutno solidni igraci samo sto osciliraju sto nije ni cudo jer su mladi. Hocel' se pomaci od tog solidnog i hoce li prestati oscilirati ne znam. Al veze ti nemas dzaba ja pisem. Tebi je najbolji igrac lige onaj koji ima najvecu platu.

Al nama treba dobrih igraca... Daj Fatica i Djidica, oni su dobri pretpostavljam
Cekaj,hoces da kazes da najbolji igrači nemaju najbolje plate.... Jel' mislis da Stevanović,duljevic,stojkic,mesanovic, Krstanovic pa i Ordagic te recimo Obradovic Igraju za 2,3 milje maraka...jel' mislis al sviju ti da iskreno odgovoris mi mozemo sa Tandira,hajrilahovicima,zilkicima,kalezicima i ovom klapom uzet titulu...a ovaj ih je doveo da napravi okosnicu tog tima za titulu.....jel' dosta lafine vise,jbt....kakav crna titula bolan....ovi se eventualno mogu potuci sa Krupom,celikom, Radnikom za to neko 5,6,7 mjesto
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 maj 2017, 21:20

SEZONA 2016/17
.......................................................................................................
MUSEMIĆ I OMEROVIĆ VODILI SU SLOBODU 11 KOLA SA KLUPE(8 + 3).
UKUPNO SU OSVOJILI 16 BODOVA (14 +2).
USPJEŠNOST U TIH 11 KOLA JE 48 %.
.......................................................................................................

JAGODIĆ JE ,DO SADA, VODIO SLOBODU 20 KOLA SA KLUPE.
ON JE OSVOJIO 27 BODOVA.
USPJEŠNOST JAGODIĆA U TIH 20 KOLA JE 45 %.
EVENTUALNIM PORAZOM U MOSTARU U ZADNJEM KOLU ,
JAGODIĆ ĆE IMATI NAKON 21 KOLA,27 BODOVA,U TOM SLUČAJU
USPJEŠNOST JAGODIĆA ĆE BITI 43 %.

........................................................................................................

U PROLJETNOM DIJELU PRVENSTVA ,U 13 UTAKMICA JAGODIĆ JE OSVOJIO 14 BODOVA.
USPJEŠNOST 36 %.
U SLUČAJU PORAZA U MOSTARU U ZADNJEM KOLU SKOR JE, OD 14 UTAKMICA 14 BODOVA.
USPJEŠNOST ĆE BITI 33 %.
[/size]

.........................................................................................................

33 % U CIJELOM PRVENSTVU ZNAČI DA U 32 UTAKMICE OD 96 BODOVA KLUB OSVOJI 32 BODA

..........................................................................................................

PREMIJER LIGA BIH - LIGA ZA OSTANAK( KOLO PRIJE KRAJA)

1. ŠIROKI B......... 9 2 2 5... 36
2. MLADOST........ 9 2 4 3... 36
3. ČELIK ............ 9 6 3 0... 34
4. VITEZ ............ 9 2 3 4... 32
5. METALLEGHE.....9 1 7 1... 31
6. OLIMPIC.......... 9 3 3 3... 23

............................................................................................................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 maj 2017, 21:44, ukupno mijenjano 12 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2017, 21:29

staragarda je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Pa i Vlado je napravio tu zalihu da se ne borimo za opstanak ;)

Cekaj,hoces da kazes da najbolji igrači nemaju najbolje plate.... Jel' mislis da Stevanović,duljevic,stojkic,mesanovic, Krstanovic pa i Ordagic te recimo Obradovic Igraju za 2,3 milje maraka...jel' mislis al sviju ti da iskreno odgovoris mi mozemo sa Tandira,hajrilahovicima,zilkicima,kalezicima i ovom klapom uzet titulu...a ovaj ih je doveo da napravi okosnicu tog tima za titulu.....jel' dosta lafine vise,jbt....kakav crna titula bolan....ovi se eventualno mogu potuci sa Krupom,celikom, Radnikom za to neko 5,6,7 mjesto
Ako ne znas sta je dobro, kupi jeftino. Oj Tito partijo. Ovakve nebuloze cujem samo jos od Fadila. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :tokralju:
Evo jos jednog za Vlade.
Nije skup, al je jeftin i fin.
slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 22 maj 2017, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 maj 2017, 21:35

pinoglavi je napisao/la: Pa i Vlado je napravio tu zalihu da se ne borimo za opstanak ;)

Ako ne znas sta je dobro, kupi jeftino. Oj Tito partijo. Ovakve nebuloze cujem samo jos od Fadila. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :tokralju:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 maj 2017, 22:05

Nije tesko skontat ako se skoncentrisete, nisam ni napisao da cemo osvojiti titulu s ovim igracima, nit da je bolje kupovati jeftine igrace, nego da dovodjenje igraca s ogromnim platama ne znaci da ce opravdati taj kvalitet za sta ima mnogo primjera u ligi. Znanje o fudbalu vam pocinje i zavrsava s platama. Al znate to i vi nego ovdje istresate svoje neke frustracije i pljujete sve u i oko kluba, valjda vam tako lakse podnijet sto nema vise Azmira :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 maj 2017, 22:12

Ja cekam da vidim sta ce se desiti do prvog kola pa cu onda dati ocjenu, nadam se najboljem. Ovo je bas uzbudljiv period ako prodje sve kako treba i ako se dese pozitivne stvari, a moze biti i koban ako se ne odradi dobar posao pa cemo vidjeti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 maj 2017, 22:22

pinoglavi je napisao/la:Nije tesko skontat ako se skoncentrisete, nisam ni napisao da cemo osvojiti titulu s ovim igracima, nit da je bolje kupovati jeftine igrace, nego da dovodjenje igraca s ogromnim platama ne znaci da ce opravdati taj kvalitet za sta ima mnogo primjera u ligi. Znanje o fudbalu vam pocinje i zavrsava s platama. Al znate to i vi nego ovdje istresate svoje neke frustracije i pljujete sve u i oko kluba, valjda vam tako lakse podnijet sto nema vise Azmira :D
Pa cemu onda obecavanje titule....vise puta,onako bas sigurno i odresito :? :wtf:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 maj 2017, 22:30

pinoglavi je napisao/la:Nije tesko skontat ako se skoncentrisete, nisam ni napisao da cemo osvojiti titulu s ovim igracima, nit da je bolje kupovati jeftine igrace, nego da dovodjenje igraca s ogromnim platama ne znaci da ce opravdati taj kvalitet za sta ima mnogo primjera u ligi. Znanje o fudbalu vam pocinje i zavrsava s platama. Al znate to i vi nego ovdje istresate svoje neke frustracije i pljujete sve u i oko kluba, valjda vam tako lakse podnijet sto nema vise Azmira :D
Pa cemu onda obecavanje titule....vise puta,onako bas sigurno i odresito :? :wtf:
Ne znam kakve to veze ima s mojim postom, ja sam napisao da Zilkic, Kalezic i Hairlahovic nisu promasaji odnosno da su daleko od toga, naravno pod uslovom da budu sve bolji i bolji kako vrijeme odmice.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 maj 2017, 22:41

Ova nasa ekipa nije toliko ni losa kvalitetom i igracima na proljece bila koliko je lose igrala generalno i slabo uzimala bodove. Pogotovo nikada prvih 11 nema definisanih, a i kada se ponadas da ce biti svi na okupu svako kolo 2-3 povrijedjena, suspendovana ili nesto trece.

Imamo 4-5 dobrih tehnicara, a kada izadju na teren nema akcija. :crazy: Samo protiv Zeljeznicara je bilo dobrih naleta u ofanzivi.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 maj 2017, 22:45

Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 maj 2017, 22:52

Sale ostavi se ti Slobode i gledaj Mancu
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 maj 2017, 22:54

Salihovic najpoguraniji covjek u gradu ikada. Momak zna sve jednostavno.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 maj 2017, 22:58

Chinaglia je napisao/la:Sale ostavi se ti Slobode i gledaj Mancu
Doktor u kopačkama :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 maj 2017, 23:10

Ne znam da li je neko postavljao, ali je ovo naša realnost. Ako se dogodi ovo, što je izvjesno, bez pravih pojačanja, nas čeka borba za opstanak, kakav crni trofej.

Tim Vlade Jagodića pobjedom se želi oprostiti od navijača, ali i zauzeti četvrtu poziciju i tako ispuniti zacrtani klupski cilj.

Ulaz na tribine Tušnja je prema odluci Uprave besplatan, pa se očekuje nešto bolja posjeta u Rudarskoj 2. Uoči spuštanja zavjese na ovosezonske domaće utakmice počelo se spekulirati koji igrači će dići sidro s Tušnja, odnosno koga će trener Vlado Jagodić prekrižiti iz svog notesa.

Za sada je izvjesno da će otići Aleksandar Subić, kome istječe posudba i on će se vratiti u Partizan. Subić će zbog povrede vjerovatno propustiti sutrašnji meč.

Njegovim stopama će i Mladen Veselinović. Brzonogi krilni napadač je odigrao užasnu polusezonu, zacementirao je svoju poziciju na klupi i on će se prema svemu sudeći rastati sa tuzlanskim premijerligašem.

Zanimljiv će biti status Harisa Mehmedagića, koji, također, nema pravo nastupa protiv Krupe. Jednom od najboljih stopera lige na ljeto istječe ugovor. Navodno, za njegove usluge je zainteresovano Sarajevo, a ostaje nam da vidimo hoće li Mehmedagić prvo sjesti za stol sa Upravom Crveno-crnih.

Ugovor sa Slobodom nije produžio ni Samir Efendić. Ni njegov ostanak u Rudarskoj 2 nije siguran, baš kao što je slučaj sa iskusnim veznjakom Nemanjom Stjepanovićem i lijevim bekom Aleksandrom Lazevskim.

U rosteru Slobode zbog bolesti već dugo nema Samira Merzića, čiji nastavak karijere je pod znakom pitanja.

Dobre igre Zeca u drugom dijelu sezone nisu prošle nezapaženo, tako da i ovaj igrač iz Bugojna već ima nekoliko ponuda, međutim sa Slobodom ima važeći ugovor i klub ne može napustiti bez obeštećenja.

I na kraju, Amer Ordagić. Najveći eksponat u Slobodinoj svlačionici. Ima ugovor do januara naredne godine. Želja mu je da karijeru nastavi u inostranstvu, a ukoliko na Tušanj stigne primamljiva ponuda, vjerovatno će Uprava iskoristiti priliku da napuni klupsku kasu, a Ordagić osigura egzistenciju.

Prvo ljetno pojačanje Slobode trebao bi biti Adnan Zukić. Ovaj 25-godišnji stoper već neko vrijeme trenira s Tuzlacima, nakon što je raskinuo ugovor sa češkim Usti nad Labemom.

Bilo kako bilo, ekipa Slobode će u narednoj sezoni izgledati znatno drugačije. Vlado Jagodić i njegovi saradnici će morati dobro zasukati rukave kako bi pronašli adekvatne zamjene igračima koji odu sa Tušnja.
Niko, niko, samo Sloboda

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 maj 2017, 23:19

pinoglavi je napisao/la:Nije tesko skontat ako se skoncentrisete, nisam ni napisao da cemo osvojiti titulu s ovim igracima, nit da je bolje kupovati jeftine igrace, nego da dovodjenje igraca s ogromnim platama ne znaci da ce opravdati taj kvalitet za sta ima mnogo primjera u ligi. Znanje o fudbalu vam pocinje i zavrsava s platama. Al znate to i vi nego ovdje istresate svoje neke frustracije i pljujete sve u i oko kluba, valjda vam tako lakse podnijet sto
nema vise Azmira :D

Sta li je tebi Azem uradio,kako li te sjebao pa ga u svakom 2-3 postu spominješ :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Haman ga dobro šuknuo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 maj 2017, 23:20

NjonjoVam je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nije tesko skontat ako se skoncentrisete, nisam ni napisao da cemo osvojiti titulu s ovim igracima, nit da je bolje kupovati jeftine igrace, nego da dovodjenje igraca s ogromnim platama ne znaci da ce opravdati taj kvalitet za sta ima mnogo primjera u ligi. Znanje o fudbalu vam pocinje i zavrsava s platama. Al znate to i vi nego ovdje istresate svoje neke frustracije i pljujete sve u i oko kluba, valjda vam tako lakse podnijet sto

Sta li je tebi Azem uradio,kako li te sjebao pa ga u svakom 2-3 postu spominješ :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Haman ga dobro šuknuo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nije mi dao cvaju :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 maj 2017, 23:26

pinoglavi je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:

Nije mi dao cvaju :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma hebes i njega i sve ostale uprave,nemamo igre care,igramo ko damu a jos će nam pola ekipe otići tj svi sto valjaju!!O tome govorim.slijedi raspad tima i sto je najgore Vlado tvrdoglavo laze kao da mi ne vidimo kakvi smo na terenu...Ko damu al ona prava damu smo,onako bez uvijanja carko!!
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 maj 2017, 23:29

bit ce ba sve dobro Ekro care
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 maj 2017, 23:41

NjonjoVam je napisao/la: Ma hebes i njega i sve ostale uprave,nemamo igre care,igramo ko damu a jos će nam pola ekipe otići tj svi sto valjaju!!O tome govorim.slijedi raspad tima i sto je najgore Vlado tvrdoglavo laze kao da mi ne vidimo kakvi smo na terenu...Ko damu al ona prava damu smo,onako bez uvijanja carko!!
Brate ne znam gdje sam suprotno od tog napisao, kako cemo izgledati u narednoj sezoni tek trebamo vidjeti. Meni je prva polusezona od Vlade iznad ocekivanja, druga lose, Zilkic, Hairlahovic i Kalezic su solidni pojedinacno i na bljeskove su pokazali odlican kvalitet, e sad sto mi ko qurac opcenito igramo i gdje je zapelo treba Vlado skontat da ispravi. Hocemo li na bolje ili na gore u narednoj sezoni, isto pojma nemam :thumbup:
Ja se nadam da je ovu polusezonu previse opusteno isao pa je isprobavao sve moguce zamisli i da vidi ko gdje moze i ne moze, jer ako nastavi ovako mijenjati po nekoliko igraca za svaku utakmicu necemo daleko dogurati

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.