FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bhsport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 22 maj 2017, 21:51

Klub je menadzer Blagoju a on da na cuni skače je igrač za crnogorsku varalicu.
Pa Dado je za Markovića Pjanic.
Znači ako Slavko ako ostaje pojačati stručni štab, dovesti Vukotu, Subica pod obavezno zatim jednog od Ordagic, Redzic, Beširević dvojica bi premija bila.
Dakle:
Bobić, Stanic, Subic, Kemo, Vukota, Redzic, Blagoje, Dado, Zaka, Crnov i špic kojeg nadju.
Ostaviti Zebu, Sinisu, Dinu za klupe.
Ostalo šut karta posebno stoperi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 maj 2017, 21:57

Monci je napisao/la:Ja bi naveo i nepodnošenje godišnjeg finansijskog izvještaja koji su obećali na skupštini, a nikada objavili...ili je meni možda promaklo. Izbor predsjednika skupštine, morao je biti neki jači Željovac, uz dužno poštovanje Adisu...
Takođe kao jako bitnu, možda i najbitniju je očajan stručni štab, koji je ako nije moglo drukčije morao biti organizovan i nametnut Slavku. Napravljena je ista greška kao i sa Edisom, pušteno je treneru da sve radi sam, što je nemoguće u svijetu ozbiljnog nogometa...
Tačno, zaboravio sam ono vrijeđanje inteligencije od strane Vukotića a posebno Nikolića koji se pokušao saprati pričom za djecu do 12 godina. Ono u zadnjih 50 godina smo imali toliko transfera.

Jedan od prvih kojem bi leđa vidio koliko sutra, Dejan Nikolić zvani "ustaljeni promašeni transfer".
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 maj 2017, 22:01

Ma pitanje je kolike on fakat ima ovlasti, i šta stvarno radi. Ja ne znam, pa ne bi komentarisao dalje...

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 maj 2017, 22:01

3 igraca iz Krupe nam dolaze 99% haman zavrseno.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 22 maj 2017, 22:05

Da hoce Dzeko za jedno 30-40 mil. € otici, bas bi nam dobro doslo. :mrgreen:
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 maj 2017, 22:07

Monci je napisao/la:Ma pitanje je kolike on fakat ima ovlasti, i šta stvarno radi. Ja ne znam, pa ne bi komentarisao dalje...
Dobro klima glavom, vrhunski.

Pa meni dosta da kao potpisnik onih katastrofa bude odstranjen odmah. Ali veći belaj što nas je takva politika dovela u poziciju da svako šest mjeseci mijenjamo pola tima, jednim dijelom direktno zbog toga opet smo pred remontom. A sve to košta ako me razumiješ.

A nebitan lik skroz, ne kontam čime on može doprinijeti klubu. Zapravo više njih, naopako da ih okreneš ne bi pet milja ispalo.

Volim i ja Želju ali ne bih nikad radio nešto za što nisam kvalifikovan jer znam da ne bih doprinio, da ima boljih, sposobnijih, moćnijih.

P.S. Jesu živi ona nova dva člana uprave, nemam pojma ni ko su, nikad čuo za njih.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 maj 2017, 22:08

Molim Vas da ljetos ne spominjemo i ne dovodimo naše bivše igrače. Ko je god došao prosuo se ko riža. Dovođenje takvih je korak unazad, nikakav iskorak niti potez ka naprijed....

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 22 maj 2017, 22:11

BijelaCokolada je napisao/la:
Prozivanje legendi kao što su Amar i Zuban preko forumakih poslušnika.
:tokralju: :tokralju: :urnebes:
i ja citam i kontam prividja mi se :rol: :rol:

i nije mi nikako jasno da li se uprava mjesa u rad slavki ili se trebala umjestat pa mu nametnut pomocnike i sl., jer ako mu mogu narediti ko ce igrat mogu i ko ce sjediti na klupi sa njim po mojoj logici??

i uvijek u losim vremenima jedna te ista prica, bili mi to ili pitari svejedno uvijek je to nametnuti sastavi, mjesanje uprave ko ce igrati, ma uvijek preslikano :tokralju: :tokralju:

i da da pitam navedite konkretno koga to da za trenera dovedemo?? ili opet slusat mahalu, slusat navijace a mjenjat trenera svako pola godine ko da je pijaca? dajte konkretne prijedloge?
(naravno osim amara za njeg nije problem smjeniti slavku,nego ostali)

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 maj 2017, 22:12

Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Ma pitanje je kolike on fakat ima ovlasti, i šta stvarno radi. Ja ne znam, pa ne bi komentarisao dalje...

Pa meni dosta da kao potpisnik onih katastrofa bude odstranjen odmah. Ali veći belaj što nas je takva politika dovela u poziciju da svako šest mjeseci mijenjamo pola tima, jednim dijelom direktno zbog toga opet smo pred remontom. A sve to košta ako me razumiješ.

A nebitan lik skroz, ne kontam čime on može doprinijeti klubu. Zapravo više njih, naopako da ih okreneš ne bi pet milja ispalo.

Volim i ja Želju ali ne bih nikad radio nešto za što nisam kvalifikovan jer znam da ne bih doprinio, da ima boljih, sposobnijih, moćnijih.

P.S. Jesu živi ona nova dva člana uprave, nemam pojma ni ko su, nikad čuo za njih.
Slažem se za Nikolića 100%. A fakat neki novi ljudi su ušli u UO, i onaj Krupalija čini mi se. Fkt neam pojma radi li šta i doprinose li. Sa druge strane( to pouzdano znam) malo je ozbiljnih ljudi koji bi svoje slobodno vrijeme besplatno ustupili Želji, ispred svoje porodice, privatnih obaveza, prijatelja...tako da je teško ojačati upravni odbor kvalitetnim kadrovima, posebno kada dolaziš na već uhodan neki sistem, u kojem se odluke baš i ne donose konsenzusom...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 22 maj 2017, 22:19

SaboBabo je napisao/la:3 igraca iz Krupe nam dolaze 99% haman zavrseno.
Ovo mi liči ko onomad iz Radnika.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 maj 2017, 22:22

Jedina sigurna i prava pojačanja iz PL Subić i Vukotić!!! Možda Ordagić!!! Ostalo prinove!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2017, 22:23

Aldin postao insajder, opa, čak tri igrača?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 maj 2017, 22:23

Rokoko87 je napisao/la:
Dolazi Denis Čomor i dobija kapitensku odmah.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 maj 2017, 22:24

Monci je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:

Slažem se za Nikolića 100%. A fakat neki novi ljudi su ušli u UO, i onaj Krupalija čini mi se. Fkt neam pojma radi li šta i doprinose li. Sa druge strane( to pouzdano znam) malo je ozbiljnih ljudi koji bi svoje slobodno vrijeme besplatno ustupili Želji, ispred svoje porodice, privatnih obaveza, prijatelja...tako da je teško ojačati upravni odbor kvalitetnim kadrovima, posebno kada dolaziš na već uhodan neki sistem, u kojem se odluke baš i ne donose konsenzusom...
Da, jako teško. Ali taj nedostatak "konsenzusa" je otjerao dva koja su mogli i jesu doprinosili a umjesto njih dvije nepoznate.

Nikakav napredak, bar po meni koliko god poslušnici hvalili i pravdali svaki potez. To mora prestati.

UPRAVA NAPOLJE!

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 maj 2017, 22:28

braco je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Dolazi Denis Čomor i dobija kapitensku odmah.
Stoper, napadac i onaj vezni sto je lomio Sinisu nam dolaze 99%.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2017, 22:29

Bas mi imamo lovu da placamo odstete za igrace.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 maj 2017, 22:33

Neo i ta dvojica su zbog sujeta otišla...ničije maslo nije za Ramazana tu...al da ne davimo raju, u načelu se slažemo (za promjenu) mnogo toga...

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 22 maj 2017, 22:39

Nama bi pravo lego onaj lijevi bek,izgleda i da nam nude onog halfa sto je u tandemu sa Vukotom i onog brzonogog sto ga nasa dvojica igraca samo pogledom pratili

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2017, 22:41

Što su se ovi sa ss.ba pristavili Bandiću :urnebes:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pogledaj ... ski/237985
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 maj 2017, 22:45

Rokoko87 je napisao/la:
Dogovor pao prije utakmice sa Krupom jedini mi ponudili saradnju mi cemo slati neke mlade igrace da se kale oni nama ovu trojicu uz odstetu a ostali samo nudili da se pusti i Zrinjski i pitari, jos ljudi rekli igrat ce bez grubih startova znaci normala i ovi nasi nisu sanse napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.