Postao/la Neandertalac » 22 maj 2017, 21:33
Željo pod ovom upravom.
Minus.
Definitivno ne treba biti nešto pametan za ovo, sportski segment nam je očajan. Prošle sezone nismo izborili europu, šteta skoro milion. Plus gubitak koeficijenata.
Lutanja sa trenerima. Transferi iz noćnih mora. Amaterizam i bahatost gdje uprava sebi daje za pravo da odlučuje u i oko sportskog segmenta iako ni jedan od njih nema potrebno znanje. Rezultat je četa preplaćenih baraba i polovnjaka, idiota kojima klub ne znači ama baš ništa i skoro nikad lošiji Željo na terenu, u odnosu na utrošeni novac sigurno najlošiji. Rad sa mladima, otpisani ili otjerani, ni jedan novi nije promovisan. Šlag na tortu je pišanje pitara po nama gdje nam iako ima još jedno kolo do kraja, skidaju titulu. Gaf kakav u istoriji nismo doživjeli.
Sa idućim prelaznim bližimo se cifri od 100 igrača u dvije godine što je van svake pameti. Menageri nas raznijeli, iskoristili neznanje uprave koji su kao pravi kurbani kupovali sve i svašta, čak i preko you tube klipova koje danas može napraviti malac od 6 godina.
Potrošen ogroman novac. Šteta milionska.
Prepucavanja preko medija, saopštenja i svađe koje su ukaljale ugled kluba. Prozivanje legendi kao što su Amar i Zuban preko forumakih poslušnika.
Diletanti i ulizice u klubu koji se sakrivaju iza Gsn Misimovića i samopromovišu, neki od njih čak imaju i sitne talove, nebitni poltroni.
Bukvalno nestanak viđenijih i poznatijih Željovaca iz kluba. Za sve se pita Gsn Misimović a ostali samo klimaju glavama.
Miješanje u rad struke u velikoj mjeri.
Ako sam nešto zaboravio javite.
Eto, pa opletite. Moje neko viđenje. Ako sam nešto slagao, ispravite me. Hvala.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!