Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
Kakva je ovo opet lakrdija od sudjenja, izgleda da je pored nogometa ova prva liga Federacije zanimljiva i po sudjenju, kao nijedna druga u BiH ili mi se cini!?
Mislim da se on zove Muaz.A što se tiče Čejvanovića, pa on je igrao za Bratstvo..GEC je napisao/la:+ kontrolor Lemezović Muraz (Tuzla)studeni je napisao/la:Vrh. Kad mislis da ne moze gore oni nas iznenadeGEC je napisao/la:Sloga S.H.-Bratstvo glavni sudija Edis Zukić (Tuzla) pomoćni Mirza Ćejvanović (Tuzla)![]()
![]()
![]()
:tokralju:http://www.nsfbih.ba/upload/documents/D ... 20KOLO.pdf
U srijedu na Slogu ulažem stan,kola,dječija kolica i ženin miraz
![]()
![]()
Ja volim FK Tuzla City
Nemoguć scenario jer komšije gostuju u Bihaću. 6 bodova do kraja nije im dovoljno nažalost. Jedinstvo vjerovatno ostaje Goražde ispada. Poslali sudije iz Bihaća danas u Goražde i završili. Ako Visoko ne pusti Goraždu. Joj liga kod nas jbt led.
[/quote]
Uzet će Visoko dobru "gutu "od Goražda.

Uzet će Visoko dobru "gutu "od Goražda.
Ja volim FK Tuzla City
- theboss_RD07
- Kontakt:
Idi odmori malo. Previse dojis sisu od kamiondzije, lose na tebe utice.sviunapad1010 je napisao/la:"Obleti" kako bi ti rekao obleti krug u golfu sa instruktorom do banje vježbaj kretanje pod ručnom pusti se foruma, jedva si testove položio mozak ti sagorio od učenja.theboss_RD07 je napisao/la:Cuj ovog bolida Jedinstvo poslalo sudije iz Bihaca![]()
Isto ko sto je Zvijezda angazovala Kazlagica protiv Travnika
Pošteno je ovo bilo u Goraždu sve kao i u Kaknju
Postajes gluplji iz dana u dan.. Bog zna kakav ces bit kad napunis 18 ako si sad toliko zaosto
⭐
NE ULAZI GOŠK 100%.sviunapad1010 je napisao/la:Ulazi GOSK 99% ispadaju N.Travnik, Sema, Radnički, Budućnost. Peti putnik se traži između Goražda i Jedinstva. Čapljina se čupa ovaj put. Jedinstvo u puno goroj poziciji od Goražda ako ne završe nekako utakmicu u Kaknju.Penaltiky je napisao/la:Može recap ko ispada rasšored i to i ko ulazi.
Raspored
http://www.****/nogomet/bosna- ... /raspored/
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Došao kući jesi istrenirao kretanje pod ručnom prema Banji sa kružnog neki zastoj biotheboss_RD07 je napisao/la:Idi odmori malo. Previse dojis sisu od kamiondzije, lose na tebe utice.sviunapad1010 je napisao/la:"Obleti" kako bi ti rekao obleti krug u golfu sa instruktorom do banje vježbaj kretanje pod ručnom pusti se foruma, jedva si testove položio mozak ti sagorio od učenja.theboss_RD07 je napisao/la:Cuj ovog bolida Jedinstvo poslalo sudije iz Bihaca![]()
Isto ko sto je Zvijezda angazovala Kazlagica protiv Travnika
Pošteno je ovo bilo u Goraždu sve kao i u Kaknju
Postajes gluplji iz dana u dan.. Bog zna kakav ces bit kad napunis 18 ako si sad toliko zaosto

Ti si fakat mazohista teški nema ti pomoći. "Obleti" je kralj foruma nema dalje.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- theboss_RD07
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gec nemoj i dječija kolica, hajde ovo ostalo kolica su punoGEC je napisao/la:+ kontrolor Lemezović Muraz (Tuzla)studeni je napisao/la:Vrh. Kad mislis da ne moze gore oni nas iznenadeGEC je napisao/la:Sloga S.H.-Bratstvo glavni sudija Edis Zukić (Tuzla) pomoćni Mirza Ćejvanović (Tuzla)![]()
![]()
![]()
:tokralju:http://www.nsfbih.ba/upload/documents/D ... 20KOLO.pdf
U srijedu na Slogu ulažem stan,kola,dječija kolica i ženin miraz
![]()
![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bavariapivo
- Kontakt:
mozda za tebe, u normalnom svijetu to ima smisla.sviunapad1010 je napisao/la:Nije isto iz istog kantona i grada da ga hebes.bavariapivo je napisao/la:vi izgleda jos niste skontali, da ako su oba tima iz istog kantona, cesto su sudije iz istog kantona...
stvarno ne znam cemu se vi jos cudite, a ko fol pratite ligu i desavanje oko iste...
Ovo još ne znam da je bila situacija ovakva negdje.
al eto sad ce ovi iz tuzle garant navlaciti simin hanu, jer su golemi navijaci sitija iz nekog zaseoka

- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma pusti ga vidis da je sisoje slucajno ispustio malog komepleksa na glavu jedne noci kad ga je dojio
⭐
-
- Kontakt:
Jedva si krenuo uz brdo. Hajde ima vremena nauči se sve, nemoj se ti meni sikirat puno. Polozio si testove iz treći put voznja iz drugog pokusaja extra bolan. Nije lako prebaciti se sa traktora na auto voziti. Nemoj puno skretati u lijevu traku kad skrećeš desno nema potrebe mada ostane to kad na traktoru naučiš prvo jbg opsovao sam traktor toliko put zbog takvih kao sto si ti ali necu vise zbog tebe drag si mi pravo.theboss_RD07 je napisao/la:Imas smisao za humor, moze ti svaka pogrebna sluzba pozavidit
-
- Kontakt:
Ja nisam čuo za ovo još u našim ligama. I cirkus je da sude sudije iz Tuzle u Tuzli. A ovo za navlacenje sitiju pitaj @paulusa on to prati za sisoja ko navlači najbolje će ti objasniti a tvoj je.bavariapivo je napisao/la:mozda za tebe, u normalnom svijetu to ima smisla.sviunapad1010 je napisao/la:Nije isto iz istog kantona i grada da ga hebes.bavariapivo je napisao/la:vi izgleda jos niste skontali, da ako su oba tima iz istog kantona, cesto su sudije iz istog kantona...
stvarno ne znam cemu se vi jos cudite, a ko fol pratite ligu i desavanje oko iste...
Ovo još ne znam da je bila situacija ovakva negdje.
al eto sad ce ovi iz tuzle garant navlaciti simin hanu, jer su golemi navijaci sitija iz nekog zaseoka
- theboss_RD07
- Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:Jedva si krenuo uz brdo. Hajde ima vremena nauči se sve, nemoj se ti meni sikirat puno. Polozio si testove iz treći put voznja iz drugog pokusaja extra bolan. Nije lako prebaciti se sa traktora na auto voziti. Nemoj puno skretati u lijevu traku kad skrećeš desno nema potrebe mada ostane to kad na traktoru naučiš prvo jbg opsovao sam traktor toliko put zbog takvih kao sto si ti ali necu vise zbog tebe drag si mi pravo.theboss_RD07 je napisao/la:Imas smisao za humor, moze ti svaka pogrebna sluzba pozavidit
Jel poznat osjecaj?

⭐
- bavariapivo
- Kontakt:
znaci jos nisi cuo za to pravilo da ako su obadvije momcadi iz istog kantona, da tada i sudijska cetvorka bude iz istog?
svasta...
svasta...
-
- Kontakt:
Kralju mjesas pojmove kanton i grad to dvoje nije isto.
Nisu sudije iz Gradačca.
Nisu sudije iz Gradačca.

- bavariapivo
- Kontakt:
pa eto da bi imali sudije iz gradacca koji sude prvu federalnu i vise, onda bi ih valjda oni i dobili, sad ne znam jesu ovo jedini suci iz tk, ako jesu onda su po tome i dobili utakmicusviunapad1010 je napisao/la:Kralju mjesas pojmove kanton i grad to dvoje nije isto.
Nisu sudije iz Gradačca.
-
- Kontakt:
Tebi očigledno jeste. Žao mi je što si prolazio kroz takve stvari u životu. Trebao bi do psihologa otići na vrijeme možda te uspiju izvući.theboss_RD07 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Jedva si krenuo uz brdo. Hajde ima vremena nauči se sve, nemoj se ti meni sikirat puno. Polozio si testove iz treći put voznja iz drugog pokusaja extra bolan. Nije lako prebaciti se sa traktora na auto voziti. Nemoj puno skretati u lijevu traku kad skrećeš desno nema potrebe mada ostane to kad na traktoru naučiš prvo jbg opsovao sam traktor toliko put zbog takvih kao sto si ti ali necu vise zbog tebe drag si mi pravo.theboss_RD07 je napisao/la:Imas smisao za humor, moze ti svaka pogrebna sluzba pozavidit
Jel poznat osjecaj?

- 7aprildomemoj
Džaba se trudiš objasnit, nekima lakše ulazi metar u dupe nego centimetar u glavusviunapad1010 je napisao/la:Kralju mjesas pojmove kanton i grad to dvoje nije isto.
Nisu sudije iz Gradačca.

Nije u školi učio šta je grad a šta kanton

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- theboss_RD07
- Kontakt:
Vidi se na kojem si nivou, kad ti je vrhunac onaj djeciji "Glup si" - "Nisam ja ti si" fazon.sviunapad1010 je napisao/la:Tebi očigledno jeste. Žao mi je što si prolazio kroz takve stvari u životu. Trebao bi do psihologa otići na vrijeme možda te uspiju izvući.theboss_RD07 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:
Jedva si krenuo uz brdo. Hajde ima vremena nauči se sve, nemoj se ti meni sikirat puno. Polozio si testove iz treći put voznja iz drugog pokusaja extra bolan. Nije lako prebaciti se sa traktora na auto voziti. Nemoj puno skretati u lijevu traku kad skrećeš desno nema potrebe mada ostane to kad na traktoru naučiš prvo jbg opsovao sam traktor toliko put zbog takvih kao sto si ti ali necu vise zbog tebe drag si mi pravo.
Jel poznat osjecaj?
Samo ti jos fali da pocnes mami plakat u krilo, ako nisi vec i poceo

⭐
-
- Kontakt:
Nije ovo tema za ove stvari. "Obleti" pucaj na prepucavanja. Na kojem je ko nivou pametnom dosta da zaključi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.