Kerla, hvala ti na svemu..

Lemdara je gistro bančo..hskzmostar je napisao/la:Lendricu hvala na cestitkama![]()
U mirovinu ces otici neces nista osvojiti jer si luzer prijatelju
Spominjala se neka riba4040deuce je napisao/la:Sta god treba tu samMortemHz je napisao/la:Cekam vas deuce rigo i hskz![]()
![]()
Tomic ide provjereno 100%mara1905 je napisao/la:naravno da svi ocekujemo pobjedu u nedjelu i veliko slavlje nakon utakmice..
ali volio bi da što prije krenemo sa građenjem ekipe za Europu, to kreće odmah početkom 7. mjeseca, a budimo realni igra jučer nije izgledala dobro
stoper, desni bek, jedno krilo i napadač su nam potrebni, naravno ukoliko ostanu tomić i petrak.. a ima sigurno 6-7 igrača kojima se treba zahvaliti
ja bi osobno volio vidjeti Galića, pa i Vukotića, Bekića ili Obradovića kod nas.. ima tu još nekih imena npr. Stevanović, samo to i nije baš realno
Zna li se gdje će?penke je napisao/la:Tomic ide provjereno 100%mara1905 je napisao/la:naravno da svi ocekujemo pobjedu u nedjelu i veliko slavlje nakon utakmice..
ali volio bi da što prije krenemo sa građenjem ekipe za Europu, to kreće odmah početkom 7. mjeseca, a budimo realni igra jučer nije izgledala dobro
stoper, desni bek, jedno krilo i napadač su nam potrebni, naravno ukoliko ostanu tomić i petrak.. a ima sigurno 6-7 igrača kojima se treba zahvaliti
ja bi osobno volio vidjeti Galića, pa i Vukotića, Bekića ili Obradovića kod nas.. ima tu još nekih imena npr. Stevanović, samo to i nije baš realno
Moze sve,samo reciMortemHz je napisao/la:Spominjala se neka riba4040deuce je napisao/la:Sta god treba tu samMortemHz je napisao/la:Cekam vas deuce rigo i hskz![]()
![]()
Ako odu Tomic i Petrak to ce biti vrlo, vrlo tesko nadoknaditi.U ovoj ligi ja ne vidim igrače koje bi smo doveli a koji bi bili bar donekle dobra zamjena za njih dvojicu.PiazzaGrande je napisao/la:Zna li se gdje će?penke je napisao/la:Tomic ide provjereno 100%mara1905 je napisao/la:naravno da svi ocekujemo pobjedu u nedjelu i veliko slavlje nakon utakmice..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.