Ako im Sisoje u zadnjem kolu i pusti to će biti Pirova pobjedaAlemC85 je napisao/la:Vrlo moguc scenarij vjeruj mi.vozdra je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Gorazde ili Jedinstvo ispadaju. Mada je Radnicki zakomplikovao situaciju danasnjom pobjedom. Ne znam kakav im je raspored do kraja ali bit ce ovdje svega izgleda.
Mogla bi Sloga da pusti zadnje ako Gošk dobije sledeće dvije jer im bježe 4 boda.
Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Kontakt:
Nemoguć scenario jer komšije gostuju u Bihaću. 6 bodova do kraja nije im dovoljno nažalost. Jedinstvo vjerovatno ostaje Goražde ispada. Poslali sudije iz Bihaća danas u Goražde i završili. Ako Visoko ne pusti Goraždu. Joj liga kod nas jbt led.AlemC85 je napisao/la:Vrlo moguc scenarij vjeruj mi.vozdra je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Gorazde ili Jedinstvo ispadaju. Mada je Radnicki zakomplikovao situaciju danasnjom pobjedom. Ne znam kakav im je raspored do kraja ali bit ce ovdje svega izgleda.
Mogla bi Sloga da pusti zadnje ako Gošk dobije sledeće dvije jer im bježe 4 boda.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
kamiondzija ako ima plan da udje i uce jer je s Lujom u proslosti dobro poslovo 

Ovdje se ne zna ko je ispao dok ne počne sljedeća sezona
.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta se ovi iz gorazda bune pa nema ekipe koju nisu pokrali gore.
Jedino s kim su igrali 3ZA3 bili su mirni.
Rudara redovno kradu i otimaju vala vakat im je da ispadnu i njima i banovicima..
Jedino s kim su igrali 3ZA3 bili su mirni.
Rudara redovno kradu i otimaju vala vakat im je da ispadnu i njima i banovicima..
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
-
- Kontakt:
Lakrdija od lige i fudbal uopšte u BiH. Jedinstvo ko fol pošteno onda se posalju sudije iz Bihaća. Znalo se ovo čim je bilo delegiranje samo što su ovdje odmah prozvali Slogu. Svi prozivaju brku iz Gračanice a u Kaknju i gora priča svake godine. Itd itd bezbroj lopova i lopovluka. Nije još kraj ova 3 kola biće scena još koliko hoćeš. Jedinstvo će i Kakanj završiti bar bod ili koliko treba ili u Visokom zadnje kolo protiv Goražda. Licitacija je krenula kao i uvijek. Mislim da ostaje Jedinstvo samo zato jer bi bila bruka da nema niko iz USK u prve dvije lige.
Iduće godine će parama gurati Velež vjerovatno jer Olimpic, Metaleghe, Vitez ili Čelik ko ispadne neće se uspjeti presabrati za napad na PL a od sezone 2018. treba na stadionu imati i reflektore tako da će i ti kriteriji smanjiti broj konkurenata za PL.
Iduće godine će parama gurati Velež vjerovatno jer Olimpic, Metaleghe, Vitez ili Čelik ko ispadne neće se uspjeti presabrati za napad na PL a od sezone 2018. treba na stadionu imati i reflektore tako da će i ti kriteriji smanjiti broj konkurenata za PL.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Jedinstvo nema nikakve veze sa utakmicom od jucer. Jedinstvo nece zavrsavati nikakve utakmice jer to nismo u mogucnosti, dva covjeka rade u upravi a para nema u klubu. Ako ispadnemo nema veze, bitnija nam je stabilizacija kluba nego igrati u ovoj ligi.sviunapad1010 je napisao/la:Lakrdija od lige i fudbal uopšte u BiH. Jedinstvo ko fol pošteno onda se posalju sudije iz Bihaća. Znalo se ovo čim je bilo delegiranje samo što su ovdje odmah prozvali Slogu. Svi prozivaju brku iz Gračanice a u Kaknju i gora priča svake godine. Itd itd bezbroj lopova i lopovluka. Nije još kraj ova 3 kola biće scena još koliko hoćeš. Jedinstvo će i Kakanj završiti bar bod ili koliko treba ili u Visokom zadnje kolo protiv Goražda. Licitacija je krenula kao i uvijek. Mislim da ostaje Jedinstvo samo zato jer bi bila bruka da nema niko iz USK u prve dvije lige.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vlada kolektivno ludilo oko Azmira, kao on sve namjesta, a GOSK sredi sebi utakmicu za ulazak ovo kololudiloo je napisao/la:kamiondzija ako ima plan da udje i uce jer je s Lujom u proslosti dobro poslovo

A ovi iz Visokog navalili sa sportskim prijateljima iz Gabele na Azmira i onda im prijatelji zavukose kao sto sam i mislio onih 7-8 ekipa koje su zajedno sjedile za stolom se sada medjusobno sutaju ko koga moze da spasi glavu.
-
- Kontakt:
Nema veze Jedinstvo garant Sloga štimala remi samo ne znam zbog čegatropic je napisao/la:Jedinstvo nema nikakve veze sa utakmicom od jucer. Jedinstvo nece zavrsavati nikakve utakmice jer to nismo u mogucnosti, dva covjeka rade u upravi a para nema u klubu. Ako ispadnemo nema veze, bitnija nam je stabilizacija kluba nego igrati u ovoj ligi.sviunapad1010 je napisao/la:Lakrdija od lige i fudbal uopšte u BiH. Jedinstvo ko fol pošteno onda se posalju sudije iz Bihaća. Znalo se ovo čim je bilo delegiranje samo što su ovdje odmah prozvali Slogu. Svi prozivaju brku iz Gračanice a u Kaknju i gora priča svake godine. Itd itd bezbroj lopova i lopovluka. Nije još kraj ova 3 kola biće scena još koliko hoćeš. Jedinstvo će i Kakanj završiti bar bod ili koliko treba ili u Visokom zadnje kolo protiv Goražda. Licitacija je krenula kao i uvijek. Mislim da ostaje Jedinstvo samo zato jer bi bila bruka da nema niko iz USK u prve dvije lige.

Pusti ba te priče svi lopovi mi nismo.
Jedinstvo može bod ili tri zavrsiti u Kaknju SAMO AKO VRECU PARA DONESU a pošto nemaju za kafe alahimanet iz lige NAŽALOST.sviunapad1010 je napisao/la:Lakrdija od lige i fudbal uopšte u BiH. Jedinstvo ko fol pošteno onda se posalju sudije iz Bihaća. Znalo se ovo čim je bilo delegiranje samo što su ovdje odmah prozvali Slogu. Svi prozivaju brku iz Gračanice a u Kaknju i gora priča svake godine. Itd itd bezbroj lopova i lopovluka. Nije još kraj ova 3 kola biće scena još koliko hoćeš. Jedinstvo će i Kakanj završiti bar bod ili koliko treba ili u Visokom zadnje kolo protiv Goražda. Licitacija je krenula kao i uvijek. Mislim da ostaje Jedinstvo samo zato jer bi bila bruka da nema niko iz USK u prve dvije lige.
JEDINSTVO je institucija za pojedine klubove
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jedinstvo nema para (oni kazu) tako da svaka ekipa predzadnje kolo moze premirati Rudar za pobjedu kuci sto nije nezakonito. Nema to veze sa sudijama. Samo nagrada za trud
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Jel to tako kad se premija daje ide preko računa ili u kesi donesu? Nije nezakonito ali poštenja i morala nigdje. Poslije ovog dolazi fudbala nigdje, gledamo cirkus živi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedinstvo nema para (oni kazu) tako da svaka ekipa predzadnje kolo moze premirati Rudar za pobjedu kuci sto nije nezakonito. Nema to veze sa sudijama. Samo nagrada za trud
Ispadaju N.Travnik,.Bosna Sema,.Radnicki,..Capljina i Jedinstvo.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kako zelis,moze se preko racuna,u aktovci,moze se cak i tender raspisat ko ce ponudit vise. Nije nezakonito. Da se razumijemo to nema veze sa sudijama ni potplacivanjem gostujucih igraca i golmana.sviunapad1010 je napisao/la:Jel to tako kad se premija daje ide preko računa ili u kesi donesu? Nije nezakonito ali poštenja i morala nigdje. Poslije ovog dolazi fudbala nigdje, gledamo cirkus živi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedinstvo nema para (oni kazu) tako da svaka ekipa predzadnje kolo moze premirati Rudar za pobjedu kuci sto nije nezakonito. Nema to veze sa sudijama. Samo nagrada za trud
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- theboss_RD07
- Kontakt:
Cuj ovog bolida Jedinstvo poslalo sudije iz Bihaca
Isto ko sto je Zvijezda angazovala Kazlagica protiv Travnika

Isto ko sto je Zvijezda angazovala Kazlagica protiv Travnika

⭐
Ovaj decko ocito ne razumije o cemu je rijec. Premiranje je legalna i normalna stvar u puno jacim ligama od nase.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako zelis,moze se preko racuna,u aktovci,moze se cak i tender raspisat ko ce ponudit vise. Nije nezakonito. Da se razumijemo to nema veze sa sudijama ni potplacivanjem gostujucih igraca i golmana.sviunapad1010 je napisao/la:Jel to tako kad se premija daje ide preko računa ili u kesi donesu? Nije nezakonito ali poštenja i morala nigdje. Poslije ovog dolazi fudbala nigdje, gledamo cirkus živi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedinstvo nema para (oni kazu) tako da svaka ekipa predzadnje kolo moze premirati Rudar za pobjedu kuci sto nije nezakonito. Nema to veze sa sudijama. Samo nagrada za trud
Nemoguć scenario jer komšije gostuju u Bihaću. 6 bodova do kraja nije im dovoljno nažalost. Jedinstvo vjerovatno ostaje Goražde ispada. Poslali sudije iz Bihaća danas u Goražde i završili. Ako Visoko ne pusti Goraždu. Joj liga kod nas jbt led.
[/quote]
Bosna nit ce kome pustiti nit ce sta kupiti , i nece uc , al od mene imaju postovanje i ja mislim od mnogih koji misle na sport ne samo na scoj klub . Parodija u Kaknju je bila bez daljnjeg( mislim njima na cast a neko pare u dzep ) . Pa Presidente sa Presidenteom sjede a gplovi padaju iz nabacaka , i Rudarov go je bio ofiran kud ces dalje. Ovi sto tim ruglom u Kaknju kontaju oprat sisoja , pa zar stvarno iko misli da sisoje ne trguje utakmicama , zar ima takvih ?! Moram Gorazdu rec da ono sto su oni objavili je u jednu ruku sramota jer nijedno nije za penala, a kod jednog starta igrac je samo trebao opaliti u petercu je loptu ,on pada , ALI da ne bi bilo zabune ono bi Slogi bar dva bila svirana i bili su , protiv Travnika nista penal. Ja sam svoje odgledo mislim U PL u 90' svirat onakav penal za titulu , navijac nisam zeljin nikad bio. Ako oni rade u PL pih , gledaj lige petice mada je i to zatrovano al eto ,ko ovaj cirkus nije sigurno.Ko gleda nas fudbal jeni dobar, to je moj zakljucak i ja vise na to vrjeme ne trosio , barem dok se nes ne promjeni . Mislim pogledaj Rudar prvih 15 min protiv Bosne , pa onda protiv Goska , pa to ne zna ne nastimat da nije ofirno na mjesecu. Svima sve najbolje , nikom ja zla ne zelim. Al ljudi , pa sta nam rade u svakom domenu zivota je da poludis i jos ti i ovaj cejf razjebali. Jos nam je **** i pisanje ostalo

Bosna nit ce kome pustiti nit ce sta kupiti , i nece uc , al od mene imaju postovanje i ja mislim od mnogih koji misle na sport ne samo na scoj klub . Parodija u Kaknju je bila bez daljnjeg( mislim njima na cast a neko pare u dzep ) . Pa Presidente sa Presidenteom sjede a gplovi padaju iz nabacaka , i Rudarov go je bio ofiran kud ces dalje. Ovi sto tim ruglom u Kaknju kontaju oprat sisoja , pa zar stvarno iko misli da sisoje ne trguje utakmicama , zar ima takvih ?! Moram Gorazdu rec da ono sto su oni objavili je u jednu ruku sramota jer nijedno nije za penala, a kod jednog starta igrac je samo trebao opaliti u petercu je loptu ,on pada , ALI da ne bi bilo zabune ono bi Slogi bar dva bila svirana i bili su , protiv Travnika nista penal. Ja sam svoje odgledo mislim U PL u 90' svirat onakav penal za titulu , navijac nisam zeljin nikad bio. Ako oni rade u PL pih , gledaj lige petice mada je i to zatrovano al eto ,ko ovaj cirkus nije sigurno.Ko gleda nas fudbal jeni dobar, to je moj zakljucak i ja vise na to vrjeme ne trosio , barem dok se nes ne promjeni . Mislim pogledaj Rudar prvih 15 min protiv Bosne , pa onda protiv Goska , pa to ne zna ne nastimat da nije ofirno na mjesecu. Svima sve najbolje , nikom ja zla ne zelim. Al ljudi , pa sta nam rade u svakom domenu zivota je da poludis i jos ti i ovaj cejf razjebali. Jos nam je **** i pisanje ostalo

Zadnja izmjena: paulus, dana/u 22 maj 2017, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Sve dok se ne premira protiv tvog kluba super jel da4040deuce je napisao/la:Ovaj decko ocito ne razumije o cemu je rijec. Premiranje je legalna i normalna stvar u puno jacim ligama od nase.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako zelis,moze se preko racuna,u aktovci,moze se cak i tender raspisat ko ce ponudit vise. Nije nezakonito. Da se razumijemo to nema veze sa sudijama ni potplacivanjem gostujucih igraca i golmana.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedinstvo nema para (oni kazu) tako da svaka ekipa predzadnje kolo moze premirati Rudar za pobjedu kuci sto nije nezakonito. Nema to veze sa sudijama. Samo nagrada za trud

Čim dođe ta situacija protiv tvojih neko premije daje odmah nije to pošteno bla bla bla
Ne ulazim u to,nekome je to ok,nekome nije,ali cinjenica je da je to legalno i nista te ne sprijecava da to radis.sviunapad1010 je napisao/la:
Sve dok se ne premira protiv tvog kluba super jel da![]()
Čim dođe ta situacija protiv tvojih neko premije daje odmah nije to pošteno bla bla bla
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Neka premiraju Bosnu iduce kolo. Nemam nista protiv ali mutne radnje sa sudijama to je drugo
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.