Valjalo ih je nagraditi za objeltivno sudjene.Zip je napisao/la:Ne pamtim da je ijedna sudijska trojka/petorka dobila aplauz poslije utakmice na Kosevu.
Mislim da je ovo prvi put

Nije im bilo druge.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Valjalo ih je nagraditi za objeltivno sudjene.Zip je napisao/la:Ne pamtim da je ijedna sudijska trojka/petorka dobila aplauz poslije utakmice na Kosevu.
Mislim da je ovo prvi put
Selam, džematlijo. Kako si doživio utakmicu protiv pseudoradnika?belosevic28 je napisao/la:Lobotomci u svom izvjestaju sa tekme nigdje ne pokazuju prodor Lije koji je obrukao par vedeta prvaka...uuups umalo prvaka
Samo formalno da ne ode,ako ode od nas sto dalje bice to najvece pojacanje,uzimao je sakom i kapom levat,spletkario nije se od njega moglo normalno radit tj mislim na upravu.Lakoste je napisao/la:Kantardzic bivsi.
Kako mi je ovo promakloamypitar je napisao/la:Jao Petrovica jos sav isprepadan.
Nema covjek veze ni gdje se nalazi ni sta ga strefilo.
Bio gost na bht-u
- kaze covjek izvinjavam se svim nasim gledaocima na fenomenalnom bodrenju.
We selam šejhu. MIrno i dostojanstveno, kao što treba doživjeti pokop prvog susjeda !High je napisao/la:Selam, džematlijo. Kako si doživio utakmicu protiv pseudoradnika?belosevic28 je napisao/la:Lobotomci u svom izvjestaju sa tekme nigdje ne pokazuju prodor Lije koji je obrukao par vedeta prvaka...uuups umalo prvaka
Zacrvenio se kao cvekla u tegli.moj uzor-S.G je napisao/la:Kako mi je ovo promakloamypitar je napisao/la:Jao Petrovica jos sav isprepadan.
Nema covjek veze ni gdje se nalazi ni sta ga strefilo.
Bio gost na bht-u
- kaze covjek izvinjavam se svim nasim gledaocima na fenomenalnom bodrenju.![]()
Slago, janje okrenuo dok se vratio s dzenaze, pusto preko pojacala rizu hamidovica i pjevo dok te nose na tabutu i tad cu te yebat zeljo hehe.belosevic28 je napisao/la:We selam šejhu. MIrno i dostojanstveno, kao što treba doživjeti pokop prvog susjeda !High je napisao/la:Selam, džematlijo. Kako si doživio utakmicu protiv pseudoradnika?belosevic28 je napisao/la:Lobotomci u svom izvjestaju sa tekme nigdje ne pokazuju prodor Lije koji je obrukao par vedeta prvaka...uuups umalo prvaka
Hvala Bogu imamo video i gif, pa ćemo prenositi s koljena na koljenobelosevic28 je napisao/la:Lobotomci u svom izvjestaju sa tekme nigdje ne pokazuju prodor Lije koji je obrukao par vedeta prvaka...uuups umalo prvaka
bordoakapitar je napisao/la:Komsinice Zeljana
zasto si mi syebana
kada si u subotu
tako dobro yebana...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nadam se samo da nije toliko glup i naivan da dozvoli da ga opet naguze.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko ostaje li Cala?
Ja mislim da nece dozvoliti da mu se ponovi zimski rok, tj ako ne dobije pojacanja nece ni voditi ekipu.
Tesko brateSarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko ostaje li Cala?
Ja mislim da nece dozvoliti da mu se ponovi zimski rok, tj ako ne dobije pojacanja nece ni voditi ekipu.
Ako to bude razlog onda mu halalim, ili u slucaju da dode neka klasa Kodro, Hadzibegic i slicno. Ostalo mu ne halalim, jer nema razloga da ode.bordoakapitar je napisao/la:Nadam se samo da nije toliko glup i naivan da dozvoli da ga opet naguze.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko ostaje li Cala?
Obzirom da ce neki igraci sigurno otici i dolasci su neminovni, samo da i kvalitet bude adekvatan.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Brazzzoo123, head88, HordasFks, inzomni, johntravolta123, Kaunas, Kyle88, Lavcina, maho_sa, Oerde, Posejdon, r3m1, Serha, USB, Vrhbosnian i 194 gosta.