FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2010, 12:05

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Bodom bi svi mi bili zadovoljni, zar ne fukare :mrgreen:
M0zda na Grbavici :mrgreen: ovdje 3 boda nama,niste ekipa kao prosle sezone,otislo je dosta bitnih igraca,ali ja vam zelim sve najbolje u ligi ;) nadam se da ce ova 3 dana proci bez svadje,malo se zezamo,malo ozbiljno itd. al bez ruznih rijeci ko god izgubi 8-)
harry bolan nemoj ovo javno pisati da im zelis sve najbolje, napisi mu na PP javit ce se neko pa ce reci da smo ulizice..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobro si rekla,ovdje samo mozes ovdje kad nekom zelis sve najgore,tad si dobar,a kad zelis najbolje onda si ulizica itd. ma haj ko ih hebe :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 avg 2010, 12:06

harry_90 je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Bodom bi svi mi bili zadovoljni, zar ne fukare :mrgreen:
M0zda na Grbavici :mrgreen: ovdje 3 boda nama,niste ekipa kao prosle sezone,otislo je dosta bitnih igraca,ali ja vam zelim sve najbolje u ligi ;) nadam se da ce ova 3 dana proci bez svadje,malo se zezamo,malo ozbiljno itd. al bez ruznih rijeci ko god izgubi 8-)
Ko sve spada u te "bitne" igraci a kojih je "dosta" otislo .. ?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

neda_TM87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM87 » 18 avg 2010, 12:09

Stole iz Bora je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Ko sve spada u te "bitne" igraci a kojih je "dosta" otislo .. ?
ma otisla 2 za koje se moze reci da su bili bitni prosle sezone, Bucan i Bekric, samo sto oni ne prate Zelju pa kontaju svi koji su otisli, a igrali u Zelji u sampionskoj ekipi znaci da su bili dobri i vazni i sad otisli i znaci Zeljo propada :mrgreen:
VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2010, 12:12

Nisam rekao da Zeljeznicar propada,vec kazem ostali ste bez 2 bitna igraca,al haj sad necu o tome da raspravljam,otici ce u svadju.Kako stojite sa ozljedama nakon meca sa Travnikom :?:

neda_TM87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM87 » 18 avg 2010, 12:16

harry_90 je napisao/la:Nisam rekao da Zeljeznicar propada,vec kazem ostali ste bez 2 bitna igraca,al haj sad necu o tome da raspravljam,otici ce u svadju.Kako stojite sa ozljedama nakon meca sa Travnikom :?:
nisa, ni ja rekao da ste vi rekli da se raspadamo nego to onako u kontekstu sam stavio kao ono, evo izgubili smo dosta bitnih igraca ( a to dosta su svega 2 ) pa kao evo raspadaju se, al haj ne bitno, eto vidis i sam si rekao da su samo 2, tako da to bas i ne moze biti "dosta", a necemo se svadjat, sto bi se svadjali Bogati :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2010, 12:23

neda_TM87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nisam rekao da Zeljeznicar propada,vec kazem ostali ste bez 2 bitna igraca,al haj sad necu o tome da raspravljam,otici ce u svadju.Kako stojite sa ozljedama nakon meca sa Travnikom :?:
nisa, ni ja rekao da ste vi rekli da se raspadamo nego to onako u kontekstu sam stavio kao ono, evo izgubili smo dosta bitnih igraca ( a to dosta su svega 2 ) pa kao evo raspadaju se, al haj ne bitno, eto vidis i sam si rekao da su samo 2, tako da to bas i ne moze biti "dosta", a necemo se svadjat, sto bi se svadjali Bogati :mrgreen:
Ne znam zasto bi se svadjali :mrgreen: Bekric i Bucan su vam bili bitni igraci,dok kod nas citava odbrana je otisla od prosle sezone.Al tu su dovodeni Raca,Aleksic,Drakul koji mogu ih zamjenit samo da se jos malo uigraju jer neki su dosli pred kraj priprema .Naravno da bi volio da Sloboda dobije,ali ako Zeljo kojim slucajem dobije,cestitat cu i okrenut se novom kolu lige.

neda_TM87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM87 » 18 avg 2010, 12:26

harry_90 je napisao/la:
neda_TM87 je napisao/la:
Ne znam zasto bi se svadjali :mrgreen: Bekric i Bucan su vam bili bitni igraci,dok kod nas citava odbrana je otisla od prosle sezone.Al tu su dovodeni Raca,Aleksic,Drakul koji mogu ih zamjenit samo da se jos malo uigraju jer neki su dosli pred kraj priprema .Naravno da bi volio da Sloboda dobije,ali ako Zeljo kojim slucajem dobije,cestitat cu i okrenut se novom kolu lige.
tako i treba ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 avg 2010, 12:35

Necemo u svadju, ne treba nam to. Ogromna je razlika kad kazes da su otisla DVA bitna igraca i kad kazes DOSTA bitnih igraca. Vidis i sam razlike .. ;)

Osimu su na raspolaganju svi igraci.
AMAR OSIM

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 18 avg 2010, 12:40

neda_TM87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
neda_TM87 je napisao/la: nisa, ni ja rekao da ste vi rekli da se raspadamo nego to onako u kontekstu sam stavio kao ono, evo izgubili smo dosta bitnih igraca ( a to dosta su svega 2 ) pa kao evo raspadaju se, al haj ne bitno, eto vidis i sam si rekao da su samo 2, tako da to bas i ne moze biti "dosta", a necemo se svadjat, sto bi se svadjali Bogati :mrgreen:
tako i treba ;)
Nadam se da ćete vi nama čestitat´ :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2010, 12:42

Necemo u svadju, ne treba nam to. Ogromna je razlika kad kazes da su otisla DVA bitna igraca i kad kazes DOSTA bitnih igraca. Vidis i sam razlike .. ;)

Osimu su na raspolaganju svi igraci.
Jesam se malo preracunao,al jbg i najbolji grijesi :D ..Imal povreda nakon meca sa Travnikom,vidim jedan vam igrac dobro izudaran,ja mislim Mesic ??

neda_TM87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM87 » 18 avg 2010, 12:48

Frutek je napisao/la:
Nadam se da ćete vi nama čestitat´ :twisted:
vidjet cemo ko ce kome cestitat :mrgreen: ako uzmemo bod opet vi nama :mrgreen: :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 avg 2010, 12:49

harry_90 je napisao/la:Jesam se malo preracunao,al jbg i najbolji grijesi :D ..Imal povreda nakon meca sa Travnikom,vidim jedan vam igrac dobro izudaran,ja mislim Mesic ??
Ma nista strasno, ako i ne bude mogao igrati ima Kerla umjesto njega.
AMAR OSIM

neda_TM87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM87 » 18 avg 2010, 12:53

po memi je za vas bolje da igra Mesic neg Kerla, kakav je ovaj Kerla to je cudo jedno, razbijac teski :mrgreen: jos pogotovo ako bude igrao od 1. minute pa ce gristi jos ludje :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2010, 12:54

harry_90 je napisao/la:Jesam se malo preracunao,al jbg i najbolji grijesi :D ..Imal povreda nakon meca sa Travnikom,vidim jedan vam igrac dobro izudaran,ja mislim Mesic ??
Ok ;) ma kod nas kako Glavas kaze,neki igraci su ispucali kredit,pa mozemo ocekivat druge igrace na terenu,ovaj mali Bekic je dobar,moze bratovim stopama,momak ubija,odigrao u subotu mec sa Sarajevom i sutradan protiv Zvijezde dao 2 gola.Jos kad bi nam Mesanovic dosao,bilo bi dobro.Imali bi Smajlovica koji je brz i prodoran,za Mesanovica ne treba pricat,stara skola,dobar napadac.

neda_TM87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM87 » 18 avg 2010, 12:57

harry_90 je napisao/la:
Ok ;) ma kod nas kako Glavas kaze,neki igraci su ispucali kredit,pa mozemo ocekivat druge igrace na terenu,ovaj mali Bekic je dobar,moze bratovim stopama,momak ubija,odigrao u subotu mec sa Sarajevom i sutradan protiv Zvijezde dao 2 gola.Jos kad bi nam Mesanovic dosao,bilo bi dobro.Imali bi Smajlovica koji je brz i prodoran,za Mesanovica ne treba pricat,stara skola,dobar napadac.
samo je Mesan vec u poodmakloj zivotnoj dobi, ako se ne varam usao je u 35. godinu a za napadaca to bas i nisu najbolje godine, ali majstor je majstor i bez previse trke on moze jednim pozezom rijesit utakmicu, samo sto mislim da vam on ne bi mogao igrat svih 90. minuta mozda jedno poluvrijeme ili sat vremena max...

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 18 avg 2010, 17:12

pa ako budu vama dozvolili da budete na ovom dijelu koji se sad gradi... ta je tribina namjenjena nama.Da su fukare sada u punom okupu sigurno bi mi u subotu bili tu, a vi na nekom drugom dijelu one vec postojece tribine.Uglavnom vidjet cemo sta ce nasa uprava da odluci[/quote]

I ti si sova jarane, tu si samo po noci koliko sam ja upratio.To sto si reko tacno.[/quote]

care ja sam u Chicagu trenutno :) zato sam tu navecer uglavnom, a i podanu kada sam na poslu naravno :)[/quote]

Aha ok. 8-) :D
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2010, 17:26

Mi sad protiv Zelje samo hrabro uci u mec,napasti od prve minute,pa uz malo srece i vodit na poluvremenu.Al bice tesko,Zeljo je iskusna ekipa,imaju dobrog strucnjaka,al ni nas nije los :mrgreen: po meni imamo dobre igrace,samo da se uigraju i krenuce nabolje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2010, 18:07

Ristanić zadovoljio Glavaša!

Ilija Ristanić dvadesetčetvorogodišnji desni bek uspješno je prošao probu u Slobodi. Zadovoljio je stručni štab Slobode na čelu sa trenerom Vlatkom Glavašem i na Tušnju će ostati narednih šest mjeseci. U dosadašnjoj karijeri Ristanić je nastupao za Napredak iz Kruševca, Modriču i Orašje. Za ekipu Slobode bi trebao biti pojačanje na desnom boku jer Staniša Nikolić još uvijek nije dobio potrebnu papirologiju iz Slovačke.
- Istina je odlučio sam ostaviti Ristanića. Kroz trenažni proces se pokazao kao zanimljiv igrač, može igrati na više pozicija na desnom i lijevom boku kao i u veznoj liniji. On će u narednih nekoliko dana potpisati ugovor na šest mjeseci sa nama. Na tušanj dolazi kao slobodan igrač koji ima čiste papire i za platu-rekao je trener Slobode Vlatko Glavaš nakon današnjeg treninga u Bukinju.

[youtube][/youtube]

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 avg 2010, 18:23

Po ovom klipu se vidi da ima izuzetno dobru tehniku i da je vrlo brz sto je naravno velika prednost. Mogao bi on biti koristan ove sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 18 avg 2010, 18:27

@hary_90
Haj sto zadovoljio glavasa, neg cijeli strucnu stab :o :o :mrgreen: mora da je momak staras potencijal :P.
Salu na stranu svako pojacanje je dobro doslo :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.