NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Joja je citavo vrijeme do Sablica bio na krivoj poziciji,ja ne znam sta ti vidis,al otkad je na stoperu,nepogresiv je. Moze lijepo proci naprijed,skoro ko veznjak. Skocan,dobar glavom,lijep pregled igre i siguran. To sto ga je Karacic drzao na beku,pa je grijesio,to je druga stvar
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- UstanikSBII
- Kontakt:
Imama puno povjerenje u trenera samo da ga uprava isprati sa financijama i napadamo prvo mjesto 100%!skripar96 je napisao/la:Joja je citavo vrijeme do Sablica bio na krivoj poziciji,ja ne znam sta ti vidis,al otkad je na stoperu,nepogresiv je. Moze lijepo proci naprijed,skoro ko veznjak. Skocan,dobar glavom,lijep pregled igre i siguran. To sto ga je Karacic drzao na beku,pa je grijesio,to je druga stvar

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Kada je izvlacenje EL?
Ja ove sezone od EL nemam nikakvih ocekivanja,ocekujem isti scenarij kao prosle sezone,ne znam zasto ali je tako.
Treba da valja odraditi ovaj prijelazni rok,cijele pripreme kvalitetno odraditi i dobro se pripremiti za sljedecu sezonu u kojoj jurisamo na titulu.To bi bio najbolji poklon navijacima za 70 godina kluba.
Ja ove sezone od EL nemam nikakvih ocekivanja,ocekujem isti scenarij kao prosle sezone,ne znam zasto ali je tako.
Treba da valja odraditi ovaj prijelazni rok,cijele pripreme kvalitetno odraditi i dobro se pripremiti za sljedecu sezonu u kojoj jurisamo na titulu.To bi bio najbolji poklon navijacima za 70 godina kluba.
Igraj Široki ti si najbolji!
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Mislim da je negdje oko 20.696BadBoy je napisao/la:Kada je izvlacenje EL?
Proc prvo pretkolo i svi sretni. Sve ostalo je bonus
EKONNP
Pa s obzirom da cemo u EL uci vjerovatno sa potpuno drugacijom ekipom, i ja iskreno nemam bas neka velika ocekivanja, plasman u drugo pretkolo bi bio jako dobar
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Mislim da sam ti vec rekao da me ne uzimas u usta, ali ti ocito ne razumijes kad ti se lijepo kaze, odem vam sa teme sa namjerom da vise slova ne napisem jer kmecite pozivajuci admina da me makne i ti opet provociras. Kazem ti bolje ti je da me se prodjes, meni nije problem saznati ko si!PERO1234 je napisao/la:Alban je napisao/la:Ne provociram samo sam realan, vrlo moguc scenario i jako izvjestan, da zadnje kolo odlucuje vasu sudbinu.skripar96 je napisao/la:Nemojte obracati paznju na ovog blitvara sa prepucavanja, on je tu samo radi provokacija.
A mi cemonu srijedu uzet kup a u subotu Metalce gore i pozdraviti ih na putu u 2.ligu
Sent from my Picasso using Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dragi mi zenicani i volio sam da ostanu ali zbog ovakvih par njihovih likova sad mi potpuno svejedno.
Široki -Celik 3:0
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Pero kljucaj se u sobu, mogao bi nayebati 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
Alban će udarati sve kockaste

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Pero mijenjaj adresu,bit ce problema
Pero mijenjaj adresu,bit ce problema
EKONNP
- prisonbreak
- Kontakt:
Poz momci, izvinite na upadu, dal' je mguce da se u Zenici igrate, ili su vec odredili gdje ce se igrati?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma igra se na Pecari,suspenzija se ukida u utorak kad se donese odluka o kazni.prisonbreak je napisao/la:Poz momci, izvinite na upadu, dal' je mguce da se u Zenici igrate, ili su vec odredili gdje ce se igrati?
EKONNP
- prisonbreak
- Kontakt:
Male su sanse za to, al' postujem vase misljenje.skripar96 je napisao/la:Ma igra se na Pecari,suspenzija se ukida u utorak kad se donese odluka o kazni.prisonbreak je napisao/la:Poz momci, izvinite na upadu, dal' je mguce da se u Zenici igrate, ili su vec odredili gdje ce se igrati?
U slucaju da ne bude Pecara mogucnosti neke?
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Pa suspenzija vrijedi dok se ne provedu disciplinkse mjere,tj kazna,a to ce biti u utorak. Ako slucajno nisam u pravu,onda Bijeli brijeg ili Posusjeprisonbreak je napisao/la:Male su sanse za to, al' postujem vase misljenje.skripar96 je napisao/la:Ma igra se na Pecari,suspenzija se ukida u utorak kad se donese odluka o kazni.prisonbreak je napisao/la:Poz momci, izvinite na upadu, dal' je mguce da se u Zenici igrate, ili su vec odredili gdje ce se igrati?
U slucaju da ne bude Pecara mogucnosti neke?
EKONNP
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako sam upoznat mora biti 70 km, tako da nece moc Mostar, al kako god. Lp
onda Trebinje 

70 km udaljeno od naseg stadiona ili?prisonbreak je napisao/la:Kako sam upoznat mora biti 70 km, tako da nece moc Mostar, al kako god. Lp
Nisam to znao,onda ne moze ni Posusje. Onda bi mozda Vitez bio opcija.
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Grk1234 i 9 gostiju.